שיר שכתבתי על המצב בארצנו

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שיר שכתבתי על המצב בארצנו

ארץ אחרת וארצי נעלמת מרוחה בדמם של ילדי הברקת וכאב עברם וארצי שוב זועקת מתכסה בגדרות ציפוריי השלכת מנקרים בגבולות חיילים כמפתח מוצבים בעמדות וליבם הוא כקרח מלחש אסונות אימהות אוחזות בשארית הבשר מלטפות אבנים, מתכסות בעפר. זעקות השבים מפלחות לבבות אך הם לא נשמעים בין אסון קורבנות זו ארצי השותתת עזובה ופגועה ומי שוב יאסוף את אשר כבר אבדה

maruan

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

המילים של השיר נגעו לי ללב אהבתי אותם אני מרגיש צער וכאב ויגון על כול פרח שנקטף כול יום על ידי בני העוולה מקווה שיום אחד יבוא השלום והשמש תזרח סוף סוף אני לא משורר הלוואי שהייתי יכול לכתוב קצת כמו שאת כותבת ממוששששש אבל מקווה שיום אחד יבוא השלום ותשני את סגנון הכתיבה ותתחילי לכתוב על פרחים ועל פריחת האביב ואיך שאומרים מחר אולי נפליגה בספינות מחוף אילת עד חוף שנהב ועל המשחתות הישנות יטעינו תפוחי זהב כול זה אינו משל ואינו חלום זה נכון כאור בצהריים כול זה יבוא מחר אם לא היום ואם לא מחר בע"ה אז מחרתיים אינשאאלה יבוא כבר ואיך שהמשורר הגדול נסים משעל אמר עושה שלום במרומיו הוא הקב"ה יעשה שלום עלינו ועל עמך ישראל אמן אמן כן יהי רצון אני אוהב את סגנון הכתיבה שלך מאחל לך כול טוב ממי והמון המון בריאות אושר ועושר ונחת איפשר למסור ד"ש חמה??? טוב אני מוסר ד"ש חמה לכול הבחורות המתוקות כאן בפורום הכי הכי הכי אהוב עלי מאחל לכן לילה טוב בונבונירות וחלומות מתוקים פזזזזזז אוהב אותך מרואן
נ.ב בקשר לניסים משעל זה היה סתם בצחוק מקווה שלא תכעסו עלי;)))) הוא לא משורר אך הוא עיתונאי מצויייין

3ויוי

New member
שיר מרגש ,שירו´../images/Emo99.gifש

תמשיכי ככה יקירתי שיר מרגש ומבטא ימים קשים ותקופה עקובה. ובכל זאת זה הזמן והמקום להוציא רגשות אלה החוצה-ובהצלחה. שלך

ritosh

New member
שירי

השיר שלך ריגש אותי מאוד. לצערי אני ממשפחת נפגעי הטרור ואנחנו במשפחה רגישים קצת יותר מהאחרים מהמצב הארור הזה.כמה שאני מנסה לשלוח את הבת שלי לשיחות מקצועיות ואני לא מצליחה!לדעתי הלופוס שלה התפרץ בגלל הפחד שלה לנסוע באוטובוסים והמצב הנפשי שלה השתפר מאז שהיא בבית אבל,כל פיגוע מחזיר אותה ואותנו לעבר והיא לא מוכנה לשתף פעולה וללכת לטיפול, אז אני לא לוחצת עליה יותר.כתבתי לכם בעבר שהייתי שמחה אים היא היתה משתתפת בפורום אבל היא בהכחשה טוטאלית שהיא חולת לופוס! היא נתפסה לאבחנה של פרופ´ נפרסטק שגם אים יש לה לופוס אז הוא קל מאוד(הלואי!)ולא מצליחה להפנים את מה שאומר לה הרופא הקבוע שלה,שמכיר אותה ומטפל בה כבר שנה שזה לופוס.טוב מספיק, המשיכי לרגש אותנו בשירים המקסימים שלך ושיהיה לך ולכולנו רק טוב!
ריטה

ל3

New member
ריטה היקרה

דברייך נוגעים לי מאוד ואני לא מפסיקה לחשוב עליכם. הלוואי שהייתי יכולה לדבר אם ביתך כי אני מבינה לליבה. אני בהתחלה גם הייתי בהכחשה טוטלית מה שמסביר את העובדה שכבר 3 שנים אני עם הלופוס ועוד לא הגעתי לשום כנס. עכשיו כשהשלמתי עם המצב הרבה יותר קל לי. אני חושבת שאת אמא מקסימה, שאת דואגת כל לביתך ושאת עושה מאוד בחוכמה כשאת לא כופה עליה לדבר או להיכנס לפורום. אני מאמינה שכשהיא תרגיש שהיא לא יכולה יותר זה יפרוץ החוצה ואז היא זאת שתרצה לדון בזה. ולגבי הלופוס, בסופו של דבר לא תהיה לה ברירה אלא להשלים עם המצב וחשוב שזה יקרה בקצב ובזמן שלה. בנתיים נשיקות וחיבוקים, ואני פה בשבילכם , אם רק תירצו לדבר אתם יודעים מה לעשות..... אוהבת, שירי

yoavl1

New member
וואו....משהו מטורף...

אני רוצה לומר לך שאני התחלתי בשנה האחרונה לכתוב שירים וגם להלחין אותם (כי למדתי גם לנגן בגיטרה...לבד!) ואין מילים בפי. השיר מצליח לתאר המון בכל כך קצת מילים. מצד שני הוא מובן ולא משתמע לשתי פנים ומצד שני ניתן לפרש אותו לאורך מחשבות שונות ומגוונות. אני מבקש רשות ממך להלחין את השיר. יואב.

ל3

New member
יואב

אני מתרגשת. אולי תראה לנו גם אתה כמה משיריך? אם תלחין אותו תוכל שלוח לי העתק לשמוע?

yoavl1

New member
מממ....אני מבין זו תשובה חיובית?

האם זכיתי ברשותך?

yoavl1

New member
את תהיי הראשונה לקבל מן הסתם!

אני מתחיל בעבודתי... ברצינות! יהיה לי לכבוד לנסות ולהלחין שיר שכזה. כרגע מבין כל שיריי (7) יש לי אחד מוקלט וגם הוא באופן חובבני. אני לא איזה מקצוען. סתם נגן גיטרה חובב ומתלמד .

yoavl1

New member
אוקיי...אני מצרף שיר שכתבתי

אבל בניגוד לשיר שלך, אתם לא תבינו כלום מהשיר שלי כי הוא מדבר על שני נושאים שקשורים אליי. כמוכן, השיר לא עם חרוזים או משהו כזה כי הוא לא שיר לקריאה כי אם לשירה. הוא מולחן (אחד המוצלחים שלי,לדעתי). הוא גם השיר האחרון שהלחנתי עד עכשיו. יואב

ל3

New member
יואב- השיר פשוט מהמם!!

קראתי אותו שוב פעם ושוב פעם ועברו בי תחושות כל כך חזקות שלא הצלחתי לפרש. השיר ממש עשה לי משהו אם כי אני לא יכולה להצביע על מה. אין ספק כי אתה ניכן בכישרון רב מאוד והייתי מתה לשמוע את המוזיקה של זה.

ritosh

New member
אנילא מצליחה לפתוח את הקובץ!

האם הוא מיועד רק לשירי?

למעלה