שיר שכתבתי! תגיבו!

שיר שכתבתי! תגיבו!

יושבים בכיתה ישנים על הקירות יש ילדים שאין להם חברות ישן בשיעור חולם על הצילצול אוכל אצל משה מקבל את השלשול קם באמצע שיעור לשון מיד חוזר לישון פזמון: זה אני שישן בשיעור זה אני שתמיד נכנס באיחור זה אני שאין לו כוח ללמוד זה אני שתמיד שאין לו חוד ושוב פעם קם... מסיים ת´לימודים מת לישון נזכר שיש לי בוחן ביום ראשון צוחק על הילדים בדרך הביתה מגיע הביתה ישן בחדר למעלה יש ילדים שלא מבינים שאם מתכוננים לא נכשלים לישון בשיעור זה כל כך טוב שלא יעירו אותי בזמן הקרוב מקבל נכשל בבוחן במנהל בא הביתה חוטף איזה נעל אוכל יופלאט פטל מסמיק אמא אומרת זה לא מספיק אמא אומרת שחסר לי עוקץ זה מסביר למה אני באומ"ץ פזמון: זה אני שישן בשיעור זה אני שתמיד נכנס באיחור זה אני שאין לו כוח ללמוד זה אני שתמיד שאין לו חוד ושוב פעם קם...

BigEyeGuy

New member
לזמר המוכשר

אחלה שיר אהבתי סתם שאלה יש לך אח תאום?

BigEyeGuy

New member
אה אתם

שתי התינוקות החמודים מהלוגו של פופ מיוזיק נכון?

TyCoon

New member
ממ.. אפשר להגיד תאמת !

אצלנו בבית מכריחים לאמור תאמת.. רק בגלל שזה אתה ואתה מכוער תחת.. אז השיר הזה לא משהו למה התלהבתם !? הפיזמון בלי חרוזים וגם השיר בכלל בלי חרוזים! ותן לפחות איזה סגנון מוזיקה או על איזה מוזיקה של שיר כתבת את זה !

בואנה אתה דפוק....

מה אתה חושב שבכל שיר צריך להיות חרוזים?!...ויש חרוזים...פשוט אתה רק צריך לדעת איך לקרוא את המילה נכון...אפס..

למעלה