שיר שכתבתי....

אבישגוש

New member
שיר שכתבתי.... ../images/Emo32.gif

כתבתי אותו בהמון פורומים גם פה.... רק דבר אחד אני רוצה להסביר יש עוד סיבה אחת שאני רוצה להגדיר מדוע ניפרדנו עוד אתה שואל ? כי משהו מהעבר בי מתעלל זכרון שלא נישכח כאב שלא דעך דבר שנהגתי לעשות מאהבה נהפך לכאב ואכזבה הוא החזיק אותי חזק זה קרה כבזק צעקתי בשימך קראתי לך איפה היית ? כשהוא קרע בגדיי איפה היית ? כשהוא שכב מעליי מדוע לא ענית ? כשהוא נישק בחוזקה מדוע לא עזרת ? בשתיקה העמוקה אני עדיין מיתעוררת שטופת זיעה חוששת שאולי זו אשמתי , והאם אני הרעה ? מפחדת ללכת ברחוב אף ביום מתפללת כל לילה שהפעם לא אחלום ורוצה אותך באותם הרגעים שחוזרים אלי הזכרונות הרעים ברגעים שאני צועקת , לא , כל כך חזק ברגעים שנזכרת בדלת שהוא טרק בבגדים הקרועים בקול שנדם ובעיקר את כל טיפות הדם דבר שבפעם הראשונה אמור לבוא מאהבה בא מכאב , רוע , שנאה ואכזבה רוצה ליבכות , רוצה לישכוח אנא אלוהים תן לי הכוח אני זקוקה לך המון האיש הזה חדר בלי רצון הוא קרע בתוכי חלק כל כך חשוב דבר שבחיים אלי לא ישוב . אני לא מאמינה באמונות תרבותיות שנוצרו על מנת לחשוב שיש מישהו ששומר עלי מלבד אני עצמי.

אבישגוש

New member
עוד אחד............................

"כל החברה עברו בתוכך כאילו שאת רכוש ציבורי אבל הם לא מהסוג שהולך לכלא הם מהסוג שהולך לקרבי.. הם מהסוג שמרים את הדגל בטקסים בבצפר ובתנועה הם למדו בצופים איך לקשור את החבל והרבה יותר קל לקשור בחורה.. כל החברה חוזרים כל לילה לביקור בתוכך, הרופאים מקשיבים אם משהו זז בבטן אבל הם לא מקשיבים ללבך כי אין תרופה לאבן בנפש לזה אי אפשר לעזות הפלה הרופאים מרוצים הניתוח הצליח ומעכשיו את "לא חולה".. כל החברה הביעו צער שכל הסיפור הסתבך וחרטה וכל החרא! אז למה הם לא מפסיקין לחייך כי השופט הקל את העונש כי.. לא צעקת וכבר לא היית בתולה החוק היבש לא נירטב אף פעם אפילו לא מדמעה של ילדה" -מוניקה סקס-

אבישגוש

New member
עוד אחד....

" את פותחת ידיים, מביטה בהשתקפות מעגל ועכשיו בינתיים, את מבינה שזה כל מה שנשאר.. את לא בוטחת יותר, התמימות שלך נאנסה ולא מוצאת עוד מקום, ואת תמיד תמיד בבריחה.. מביטה לשמיים, מצפה שמשם יגיעו תשובות אבל תמיד מתאכזבת, ותמיד ממשיכה לקוות.. אז מה בינתיים, כולם עומדים ובוהים את בוכה דמעות מרות, אבל הם לא מרגישים.. וגופך מצולק, צלקות של כאב מפחדת לישון, מפחדת לחוות הכאב.. <מפחדת לחוות הכאב!> מביטה לשמיים, מצפה שמשם יגיעו תשובות אבל תמיד מתאכזבת, ותמיד ממשיכה לקוות.. אז שני לך בשקט, כי הכאב עוד יחלוף ענן שם למעלה, עוד יום אחד אותך יעטוף.. ותחזיקי חזק, אל תעזבי!! כי לא אתן לך ליפול! רק תחזיקי בי...."

אבישגוש

New member
עוד אחד..... (אחרון)...............

"ילדה יושנת, ובה הם נוגעים היא מעוררת, והם השדים.. אותה רודפים לילות שחורים היא לא יושנת, והם מחכים.. והוא אומר לה, שהכל יסתדר.. הוא משקר לה, הוא שד מסוג אחר בשר ודם.. אבל! נשמתו לשדים מהסוג הכי גרוע.. מהסוג שמשקרים! היא צורחת, ואותה לא שומעים היא מתפללת, ובה לא מאמינים.. והיא לוקחת אלכוהול וסמים אולי לברוח כן לברוח מאותם השדים.. והוא אומר לה, שהכל יסתדר.. הוא משקר לה, הוא שד מסוג אחר בשר ודם.. אבל! נשמתו לשדים מהסוג הכי גרוע.. מהסוג שמשקרים! השדים שלה, רודפים בחלומות השדים שלה, כשהעיניים נעצמות הול המראה, מאוחורי המיטה ורק את רואה אותם! כי את ישנה... והוא אומר לה, שהכל יסתדר.. הוא משקר לה, הוא שד מסוג אחר בשר ודם.. אבל! נשמתו לשדים מהסוג הכי גרוע.. מהסוג שמשקרים! "

אבישג...

איך השירים שלך עצובים...
אני לא מסוגלךת ממש לקרוא אותם. את יכולה לכתוב לי באישי מה שבא לך ואני אשתדל להגיב. מקווה שתרגישי יותר טוב

אבישגוש

New member
תכירי לי את מנהל הפורום.. ../images/Emo8.gif

נו מה את יודעת עליו? הוא חתיך?? סתם עזבו זה השעה משפיעה על הראש והשכל נוזל לי מאזניים . ממש בזבוז! ואני מנסה להעביר נושא מהשירים שכתבתי... מנסה לא הולך..

אני לא יודעת מי נשאר

אבל אני יודעת שהיו קבועים פה pagra baleben שזו ענבל (אולי היא מוכרת לך בכינויי אחר), coooool, prof' james potter, רונושש, שוטר82, ליצני החצר (אבל נראה לי שהיא עזבה), יש עוד כמה שהתארחו פה פעם פעמיים... ותסלחו לי אם שכחתי מישהו. כולם נורא נחמדים אבל התחילו לנטוש את הפורום...

אני לא ממש יודעת הרבה עליהם...

אבל תחזרי אחורה ותסתכלי על הודעות אם בא לך...

shaka

New member
זה לא קרה לך באמת נכון?!

אניבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבישגוש

New member
מה....?? מה שכתוב בשירים??

לצערי כן... אבל לא נכנס לזה עכשיו ובטח לא בפורום הזה...

למעלה