שיר שכתבתי ..

Lee Dragon

New member
שיר שכתבתי ..../images/Emo91.gif

Many Words Nothing Done - Denise -------------------------------- * a song about the "Perfect Girl" anyone wish he had ... :> dedicated to all the girls i wanted to but didnt had a chance to get out with ... -Miko Set me free I cant stay with you cause you make me feel so sick whenever we go out im wondering why am i here instead of being with denise ? and why do i feel so bad when we are seen together ? Denise, Why ? You´re still a dream that never will come true bad luck wins i just got up together with another pig im sick of this im going out to find real love i cant deny but we dont fit im looking for Denise or another girl that is like her Somebody told me that im dreaming to much of her here lately because she´s perfect and she´s all i need but then again i get to see her she´s just like a god in a way cause everytime she just blows away and everytime im left here all alone אפשר לשמוע את השיר הסופי בכתובת הנלווית

וואאאוווווו !

איזה מוכשר אתה! יואו בן זונה! גרר... טוב שיהיו לך חיים נפלאים
חח טוב בהביי

Lee Dragon

New member
תודה לך אחי !

זה התחיל מסתם קטע על הגיטרה האמת ... ואח"כ פיתחתי את זה ולבסוף זה יצא כך !

זה עצוב שבנים חושבים שהם יכולים...

לקבל כל מה שהם רוצים, ולא מסתפקים במי שמוכן לקבל אותם, ולא מבינים שמושלם זה לא קיים...

HandsomeDevil

New member
זה עצוב שבנות חושבות שכל הבנים

מורכבים מאותו חומר וחושבים אותו דבר, ולא מבינות שמושלם זה לא קיים (אפילו לא אלייז´ה ווד)

insomniac

New member
הערת ביניים...

אני חייב לציין שצריך לכתוב מכתבי תלונה לתפוז על זה שהם נותנים לילדות קטנות בנות 13 לנהל פורום. שקראתי את הכרטיס האישי שלך נתפסו עייני במשפט: "אוהבת להיות אנטי כי זה תמיד הכי כיף", ואני חייב לציין: תגידי, את מטומטמת? אני חשבתי שאנשים אחרים שאני מכיר הם וואנאבים עד שראיתי את המשפט המטומטם הזה! רבאק!! אוהבת להיות אנטי כי זה כיף?! את פשוט ילדה קטנה ומטומטמת ואני ממש לא חושב שצריכים לתת לילדות כמוך לנהל פורומים... אוף.. אין לי כוח להמשיך להגיב לך את לא שווה את זה... ביי ביי... אגב, את מעריצה גם את הBACKSTREET BOYS יחד עם אלייז´יה ווד...?

אתה יודע מה

אולי תפסיק לנסות כאילו אתה מכיר אותי? כי אתה לא חוצמזה הBACKSTREET BOYS אחלה להקה

לא אמרתי שכולם אותו דבר..

ואתה ממש עושה מה שאני עשיתי!!! מכליל! אז אל תכניס לי מילים לפה.. חוצמזה אם הוא היה מושלם... פשוט... הייתי מתה... הוא קרוב אבל

קרוב למושלם?!

טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני לא מבינה מה מוצאים בו הוא מכוער והומו אה.. עכשיו תחסני אותי כי אמרתי שאהובך מכוער והומו? אין לך זכות..!

עוד לא מצאתי סיבה כמו שצריך..

אבל כשנאי אמצא אני לא אהסס לעשות את זה טוב אל תדאגי.. את בכלל לא אוהבת את גרין דיי למה אתה פה?

את רוצה להעיף אותי כי אמרתי על אליי

ז´ה שהוא הומו... תסלחי לי, זה דבילי.. ואני כן אוהבת אותם זה שאין לי אובססיה אליהם ואני לא מעריצה אותם לא אומר שאני לא אוהבת אותם!

תשמעי...

לדעתי, הערצה זה דבר ילדותי וטיפשי, בגלל זה אני לא מעריצה אף אחד! וזה שאני לא מעריצה אותם, לא אומר שאני צריכה לעוף מהפורום הזה, כי אני כן אוהבת אותם

מאוד איכותי

בסה"כ האיחוד של השיר(המילים והמוזיקה) הם ברמה מאוד גבוה, אני לא ממש אוהב שירים כאלה אבל אתם בדרך הנכונה!!! בהצלחה ותעלה עוד שירים...

למעלה