שיר שכתבתי

קטיפה

New member
שיר שכתבתי

לשיר קורקאים בשם האהבה חזרתי הביתה כשהיה חשוך הכוכבים האירו השמים ונצצו הירח בהק בלילה חלמתי עליך חלמתי על שיערך הזהוב על שפתיךך החלקות על עיניך התכולות על עורך החלק חושבת עליך כל היום כל דקה כל שנייה ואז הבנתי שאני מאוהבת אני יודעת שהשיר לא משהו.. אבל הוא בא מהלב!

maruan

New member
ואוו מה זה השיר לא משהו ואוו מהמםםם

המילים של השיר כול כך יפות זה שיר מגניב למען האמת אהבתי את המילים אני מקדיש את המילים לכול אישה משתתפת פה בפורום כי אתן כול מתוקותתתתת הלווואי שמישהי תדביק אותי ואתחיל לכתוב שירים אבל מי יודע אולי יום אחד אהיה כמו נעמי שמר :))))טוב אני דיברתי יותר מדי לילה טובבב וחלומות מתוקים חלומות פז
|חיבוק אוהב אותכם מרואן נ.ב אני מצרף תמונה של הזמר NELLY הוא קצת דומה לי אבל אני עם זקן:)))

gaia20

New member
קטיפה, השיר מקסים

ואולי תפסיקי להמעיט בערכך?? את פשוט גדולה מהחיים, כולנו כאלה, בואי נתחיל להתייחס לעצמינו בצורה כזאת- השירים שלך מדהימים, כל אחד ואחד מהם ואני לא רוצה לשמוע יותר "אני יודעת השיר לא משהו"..... ד"א- איך את מרגישה? נפשית ופיזית? אני מקווה שאת מתחילה לאט לאט לסדר לעצמך את הדברים בראש בקשר ללופוס ולקחת הכל בפרופורציות נכונות. ספרי לנו מה קורה איתך..... חיבוק,

ל3

New member
קטפתי

הפסקי מייד עם ההערכה הזו
השיר שלך מקסים. הוא משקף רגשות אמת, רגשות אנושיים ואמיתיים ורואים את זה. המשיכי כך -זו עבודה מקסימה נכון שזה נותן הרגשת סיפוק אדירה?

3ויוי

New member
../images/Emo13.gifקטיפה,,

מילותייך מרגשות ,,כמו שאמרה שירי כל מה שבה מהלב ניכנס ללב וחוץמזה כל שירי האהבה הם חזקים מקסימים ומרגשים . כי האהבה היא כזאת.... שלך ~~~~;כמעיין המיתגבר ~

קטיפה

New member
תודה! רבה!../images/Emo24.gif

אני מרגישה ככה ככה ועוד אחותי היםעיגםיךעםחיעפח עיצבנה אותי היום אז אני דיי בקריז!

קטיפה

New member
משהו שכתבתי

זה לא בידיוק שיר זה משהו שבא עמוק עמוק בתוך הלב שלי על מקרה שקרה גאיה וכוכי-אתן יכולות למחוק.. מרגישה אשמה מרגישה פגועה מרגישה שפגעתי בדבר היקר לי פגעתי במלאך הרסתי את הנשמה שלו הרסתי את ליבו פגעתי בדבר החשוב לי בחיים פגעתי בדבר שנתן לי להמשיך פגעתי בו כי לא ידעתי ועכשיו אני מצטערת למה אתה לא מוכן לסלוח? זה הורס אותי מבפנים המחשבה שפגעתי בנסיך ילד תשמור על עצמך טוב טוב ותמיד תזכור שהחיים הם מתנה ושאסור לשחר איתם אוהבת אותך מכל הלב ומקווה שתסלח שירלי

gaia20

New member
קטיפה יקרה

השיר באמת נוגע ללב ואם תרצי לספר לנו מה קורה מאחוריו נשמח לשמוע. ברור שלא נמחק אותו!!! איזה שטויות את מדברת!!! בנוסף אם יש שם לשיר המקסים הזה, אשמח אם תכתבי אותו כדי שתהיה לי כותרת לשיר כשהוא יצורף למאמרים..... מדהים, מדהים, מדהים!!!!!

קטיפה

New member
לשיר קוראים..

פוגעת ונפגעת הסיפור מאחורי השיר זה על ידיד מאוד מאוד מאוד טוב שלי שעזר לי לעבור כל כך הרבה בחיים שלי ואני פגעתי בו ואני מצטערת על כך נורא אבל הוא לא סולח ופגעתי בו בגלל שהוא משחק בחיים שלו יותר מידי ועושה דברים שמסכנים את החיים שלו אני אנסה לתת לו את השיר היום אני מקווה שהוא יסלח לדעתכם כדאי לי לתת לו את השיר?

maruan

New member
קטיפומת חביבה מתוקה מה זאטתה אהבה

אהבה היא לסלוח למחול ולכבד אחד את השני ולהעריך אחד את השני ולוותר אחד לשני אהבה היא סבלנות וסובלנות אהבה היא משהו אדיר. עכשיו ככה אם הוא החבר שלך לא יקבל את השיר מה שכתבת לו אז לא יפה מצידו ואם כן אז הוא גדול ואחלה גבר ומגיע לו את אהבתך :))מקווה שהוא יקבל את השיר ויחזור להיות חבר שלך כמו אז בע"ה ואני מאחל לך המון המון המון בריאות אושר ועושר ונחת ושתגשימי את כול חלומותייך ומשאלותייך אינשאללה בע"ה בכבוד רב ובאהבה ובהערצה ובאהדה מרואן

gaia20

New member
קטיפה יקירתי

לדעתי כדאי לך לתת לו את השיר, אני מאמינה שהוא מאוד נפגע ואולי כאשר הוא יקרא את השיר הוא יבין שאת מבינה שפגעת בו ואת מצטערת על זה.... תנסי...הוא גם ככה כועס עליך אז אין לך מה להפסיד כאן... *השיר במאמרים

ל3

New member
קטיפונת המקסימה

אני לא חושבת שמישהו יכול לעמוד בפני מילים כל כך יפות. את ילדה מקסימה ומוכשרת ואני חושבת שאת תדעי למצוא את הדרך הנכונה לבקש את סליחתו ולחדש את הקשר- אני סומכת עלייך בעניים עצומות. צריך להבין שכל בנאדם טועה ואין אחד שהוא מושלם והיופי הוא לדעת לסלוח ולגשר. אם אין בייכולתו לעשות כן אז אולי את צריכה לשקול שוב אם המאמץ בכלל כדאי. קטיפונת, תמשיכי לכתוב ולשתף אותנו בייצירותיך המדהימות. אני מאוד נהנת מהם.

למעלה