שיר שכתבתי

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שיר שכתבתי

דו- קיום מבטים מלטפים השנאה הצטמקה ילדים בשורות- חזיונם הוא גבורה. תסתכלי על עצמך את עומדת בצד חום גופך הלוהט לא נשארת, רק הבטחת זעקות של בדידות, סיטואציה קשה הם יודעים כי יחיו הם נושמים אדמה. וימינו- קיום והדו הוא לחד הנשוב לאהוב? הנהיה כאחד?

gaia20

New member
עשית לי מצרמורת....

מדהים כתמיד
נכנס למאמרים

ל3

New member
תודה גאיוש'

והלוואי שכבר נצליח ליצור את הדו קיום הזה ומעבר לזה אני לא ארחיב כי אינני רוצה להיכנס לפוליטיקה.... שבוע טוב לכולנו

daphnal

New member
קשה...ולא בלחם

קשה לקרוא מה שכתבת. זה כאילו זרק אותי למערכת יחסים אהובה מאוד שלנו שלא יכולה להתקיים בגלל המצב הנורא. ובאמת,מה יקדם למה-הפחד מהעוינות או הרצון לאחדות? זו שאלה קשה מאוד. לפני שבוע חיכה לנו ידיד ומשפחתו ליד חורשה עם על קו התפר וביקש שנגיע לבקר עם המשפחה.האמת,שהפחד הכריע וניצח את הגעגועים לימים הנהדרים שהיו לנו ביחד. עצוב מאוד.

ל3

New member
לדפנה היקרה

המציאות היא באמת קשה ובלתי נתפסת אך השיר בעצם יכול לדון בכל דו קיום ולווא דווקא בין שני העמים. יש לי הרבה מה להגיד בנושא ודעתי היא מאוד נחרצת אבל אני באמת לא רוצה להכניס פן פוליטי לפורום שהוא כזה טהור אז בה נסתפק באימרותיי אלו. תוד על המשוב הכנה

daphnal

New member
אכן...

דו קיום ודאי יכול להיות בכל תחום. כשקראתי בפעם הראשונה לא חשבתי על פוליטיקה אבל משהו בין המילים יכול מאוד להתפס ככזה ולכן כתבתי מה שכתבתי. אני תמיד כנה במה שמרגישה במיוחד כשמילים שניכתבות כל כך נוגעות וזה-לזכותך. מכיוון שגם אני כותבת שירה(במיוחד כשרע לי...)הפרשנויות שלי למילים הן לעיתים בלי גבולות וזה מה שאני אוהבת בשירה(כשהיא נוגעת...). כל אחד מביא את עולם התוכן שלו.

ל3

New member
דפנה היקרה

אני אשמח לקרוא שירה שלך ואת מוזמנת לכתוב זאת פה -רק אם את רוצה כמובן...

daphnal

New member
וואוו!!!

זה די מפחיד אותי...בדרך כלל השירים נכתבו לדפיו של יומן חיים ...אבל...אולי אפשר לנסות להעיז. תודה על ההזמנה.

ל3

New member
דפנה היקרה

לא רציתי להפחיד אותך ואת ממש לא חייבת לפרסם אותם אם את לא רוצה מקווה שאת לא

daphnal

New member
מה פתאום!

בטח לא כועסת וגם "בהלה" לא היתה ממש כי מיד הלכתי לראות איזה שיר יהיה הולם לפורום הזה
אז הינה משהו שכתבתי די מזמן אבל עדיין אוהבת אותו- וגלשת אלי ממרומיי זכרונות מוקפאים שהיו לנחילי דמע צובעים שבילים ניגרים על לובן עורי וחייכת אלי וצחקת אלי ונזפת אלי והחמאת,כאבתי שאגת בשתיקתך ונישארת גולש,צובע וניגר כאותם מרומי זכרונותי שהפשירו בימי החורף וקפאו באביב. אומץ,אומץ ידידי ה-
יצא מהכובע מותר להגיד משהו גם אם השיר לא נישמע טוב... שלך דפנה

ל3

New member
מה??????????.

השיר לא נשמע טוב? השיר מקסים ומאוד מרגש. יש לך כישרון אדיר ואת צריכה לפתח אותו. אני אשמח תמיד לקרוא עוד

daphnal

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

תודה יקירתי!!!! חלק משירי מאוד מאוד חושפניים (רגשית) ולכן קשה לכתוב אותם ברבים.אולם,אני בטוחה שאמצע עוד כאלה שעטופים בשכבות מגן ונימצאים המחדרים אטומים ואותם אוכל לפרסם ביותר חופשיות.
דפנה

למעלה