שיר שכתבתי...

• פותח הנושא lt17
  • פורסם בתאריך

lt17

New member
שיר שכתבתי...

פעם ראשונה שאני כאן, לא ידעתי שיש פורום כזה בכלל... כתבתי גם בפורום 'תמיכה יוצרת', אבל אני לא יודע כמה הפורום פעיל שם... אז הנה שיר שכתבתי, אתם מוזמנים להגיב כמובן: אלה שנות רעב עת ידע שאבד הקרב וקש הוא אינו זהב במבט חטוף וזיכרון עמום חלפו החיים מבעד עיניו ולבו הרועד כאב: אלה שנות רעב. הרגעים לאיטם חמקו כנהרות דמעותיו עוד זלגו על השיש הקר כבר כבתה להבה אך גופו השתתק ורגליו מאנו וכך לבו דאב: אלה שנות רעב. וכעת נאבק, מתאווה לאוויר נשימה אחרונה לפני שיחוויר נטע זר במערבולת חושים מהתקווה נותר אלא ניצוץ זעיר ולבו זעק לגובה: מתי יגיעו שנות השובע?

lt17

New member
עשיתי קצת שיפורים.. אז עוד פעם:

אלה שנות רעב עת ידע שאבד הקרב וקש הוא אינו זהב במבט חטוף וזיכרון עמום חלפו החיים מבעד עיניו ולבו הרועד כאב: אלה שנות רעב. הרגעים לאיטם חמקו ודמעותיו כנהרות עוד זלגו על השיש הקר כבר כבתה להבה אך גופו השתתק ורגליו מאנו וכך לבו דאב: אלה שנות רעב. וכעת נאבק, מתאווה לאוויר נשימה אחרונה לפני שיחוויר נטע זר במערבולת חושים מהתקווה נותר אלא ניצוץ זעיר ולבו זעק לגובה: מתי אזכה לשנות השובע?

fabella

New member
אהבתי מאוד השיר :)

כתוב יפה והרעיון מצא חן בעיניי מאוד :) נ.ב. גם אני באה מפורום תמיכה יוצרת.. גיליתי על הפורום הזה רק אתמול למען האמת :)

lt17

New member
תודה, אגב

עשיתי עוד שיפורים פה ושם.. אבל הרעיון של השיר נשאר אותו דבר, זה רק קוסמטיקה... אז אני לא אשעמם אתכם בעוד גירסה :)

פסימי משהו לדעתי

צריך איכשהו להכניס טוויסט שיגרום לך להרגיש שמח בסוף השיר. אולי זה רק אני אבל הדיבור על שנות השובע בלבד אינו משמח אותי או גורם לי נחת נפשי בסוף השיר. צריך ממש לציין שהם החלו להגיע או משהו דומה. אבל שוב , אתה כתבת את השיר ואתה תחליט

lt17

New member
אז המטרה הושגה...

כוונתי לא הייתה לשמח את הקוראים, אלא לבטא ייאוש וכאב עמוק ואולי ליצור אמפתיה. אצלי שנות השובע עדיין לא הגיעו - אבל כשכן יגיעו, אשמח לשתף.

בגלל שבפורום כתיבה פסיכולוגית

עסקינן - אם היית כותב שהם מגיעות אולי זה היה מזרז את הגעתן

למעלה