שיר שכתבתי...

TheMo

New member
שיר שכתבתי...

זה משהו שאני עובד עליו (פעם ראשונה שאני מפרסם שיר באינטרנט, אז תהיו נחמדים
)... בבית הראשון כל מלה אחרונה במפשט היא גם הראשונה במשפט הבא (שלא תגידו שהוא לא ברור:p) השיר מצורף כקובץ... אשמח להערות, הארות, תפוחי אדמה וחיות פרוותיות והיפר אקטיביות :p

TheMo

New member
זה קצת מסובך

כי יש כמה קולות וקשה להפריד בניהם ככה... אגב, התבלבלתי קודם! כל מלה ראשונה במשפט היא גם האחרונה במשפט הקודם (כביכול קוראים אותה פעמיים).

YuviR

New member
../images/Emo85.gif: יאאאאאאאיזהשיר מגניב!!111

יא אני לא מאמינה!!! אני פשוט לא מאמינה!!!!!!!!!1 זה כזה מגניב!! אהבתי את הקטע של הhand!!!! יווו הלוואי שיכלתי לכתוב ככה חיחייחיחיחיחיחעהףודגעסהףדגה %^#*$)&^(&*^ זה היה החלק הפרוותי ההיפראקטיבי P: אממ עכשיו לתגובה האמיתית: ממש אהבתי את התוכן, אבל את הבית הראשון היה קשה לי קצת לקלוט
[אולי זה פשוט כי אני עילגת, אבל ניחא] יש לזה לחן?

XD

"זה היה החלק הפרוותי ההיפראקטיבי P:" חחח אהבתי!! אני שמח שיש עוד היפראקטיבים כמוני חחחח.. רגע רגע.!..את חושבת על מה שאני חושבת? ""YuviR ו...james blunt rules מציגים""!! *תופים* טרררררררררםםםם +*+*פורום להיפר אקטיבים בלבד+* !

YuviR

New member
יה! יהה!!!1 איזה כיףףף!!!

יהיה לנו פורום משלנו!!!11 נכון שזה ממש ממש מגניב?!??? נוכל לנהל אותו לבד ויהיה לנו מלא מלא אנשים שיבואו לכתוב שהם היפראקטיבים כמונו ויהיו 40 הודעות בדקה כי כולם היפראקטיבים כמונו ולא נחים לרגע!!!!!!111

TheMo

New member
וואו...

וזאת הסיבה, ילדים, שלא כדאי להזריק לעצמכם קפה.

מי מזריק קפה?!?!..

אני מזריק מיץ גזר...אם כבר להזריק! אז להזריק אורגני חחחח

Mיכלוש

New member
מגניב! זה רעיון מצוין!

אפשר גם להצטרף לפורום להיפראקטיבים??. כאילו!! כי היפראקטיביה זה כזה מגניב כזה! וטוב כזה!! שיואו! אני מתרגשת כל כך!!! בא לי לקפוץ!! אה בעצם אני עושה את זה!!! אוף!! חבל שאני לא יכולה להגיע יותר גבוה!!!! להלהלהלהלהלה..ה...ה.ה.ה.ה.ההה!!! אני מזריקה רק פפסי מקססססססססס!!! D:D:D:

hagarshtar

New member
גמאני גמאני רוצה!!!../images/Emo118.gif

!#$@%##%@!$ בבקשה!!!!!!!!1 אני מאוד כזאתי! וגם אוהבת לגלגל סחה עם החבר'ה על הדשא ליד הבית מי בא?

חבר'ה אנחנו כבר 4 בפורום!!!!!

פאקקק יהההההההההה@@!! היום 4 משתמשים.... מחר!!!! 400 משתמשים!!! *צחוק מרושע* חעחע ואני הבן היחיד בפורום!..לייף איס גודדד מאן~!

YuviR

New member
תשמע מה אני אומרת לך@!!@!

40 הודעות בדקה, זה יהיה משהו פיצוץ!!!!11 ואז, כל מי שלא היפר כמונו, גוד ביי מיי לאבר, גוד בי מיי פרנד!! חיחיחיחיחי
[מה החופש עושה לי
]

TheMo

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אממם, הבית הראשון הוא אכן מסובך להבנה - בחלק מהשורות המלה הראשונה משמשת גם כמלה אחרונה לשורה הקודמת... ויש לחן לחלק מהשיר, אני עובד על זה :) נכון "משמשת" נשמע כמו פרי משמש נקבתי וחמוד?

למעלה