שיר שלא נשלח

חנן אנן

New member
שיר שלא נשלח

אהובתי, נפשי קוראת לך כל הלילה. את כל אהבתי רציתי לתת לך, אך את לא היית מוכנה לקבל, חשבתי שיש בי יכולת מרפא, לנפשך הפצועה, לליבך הסובל. הגבר ההוא, שהלך בסוף חורף, השאיר אחריו כאב וצלקת, השאיר סימנים על תווי הפנים, שרואים כשבוכה או צוחקת. ואני רק רציתי אותך לאהוב, שתתני לי מקום בחייך, אבל את התרגלת לחיי הלבד, לא יכולתי לגשת אלייך. הכאב שלך, בייבי, הוא גם כאבי, וליבי מדמם ונפשי כבר נקרעת, לו רצית בי הייתי נותן לך הכל, כבר אמרתי את זה, את יודעת. אל תחשבי שאוכל להמשיך את חיי כמו תמיד, בלעדייך, אני כאן אחכה לך, בלילה לבד, ואמשיך לדמיין את עינייך. רבים הגברים שאותך אהבו, בודדים הם אותם שהצליחו לגעת, וקיוויתי כל-כך שאני הוא האיש כל גופי לך זועק, את שומעת? ואם רק תתקרבי קצת, אפילו לרגע, תפתחי בחומה שלך פתח זעיר, כל הטוב בעולם הזה, לך הוא מגיע, יחדור לליבך, כמו השיר.

NO A

New member
בשקט בשקט...

בשקט בשקט אני משתדל, להבין את הנפש שלך, הו כמה קל לנו להיסגר, וכמה קשה להיפתח..

ה מוזה

New member
אהובתי את בוכה או צוחקת...

חלפו האביבים ועוד עונה חלפה חורף סוער הותירה פצועה בנתה לה חומות הגנה כל שנה התעבתה החומה שומרת עליה ששוב לא תפגע ובוקר בהיר של קיץ חמים מול החומה עומד עלם צעיר רוצה אותה לעטוף לתמיד לפורר החומות שיהיה לה אוויר עומד הוא שם חסר אונים צופה היא מבעד לחומות שאותן לא יוכל לשבור מייחלת לרגע שתוכל לאהוב אין סדקים בחומות .. היא לא תאפשר לו לחמוק להסתנן למקום שכל כך כואב הן שם בליבה עדיין בוער הרגש ההוא ..שמת . מסתתרת לה שם מאחורי החומות והוא רק רוצה אותה לאהוב מפוחדת לחשוף צלקות כואבות מסתגרת לה בחדרי ליבה הוא רק רוצה ללטף הדמעה היא לא תיתן לו נגיעה אחת רכה..שלא תפגע . והוא שואל "את צוחקת או בוכה" וכל קמט בפניה זועק את התשובה .. חנן אנן ..נגעת במילים קסומות שיצאו מלב אוהב ברוך הבא
לפורום ..מקווה שתמצא פה פינה קסומה של שלוות הנפש

חנן אנן

New member
תודה לכם.

על הפידבק. זה חשוב לכל אדם לקבל פידבק כזה. המון תודה. חנן.

vik123

New member
אהבה שכבתה

כמה חבל שעכשיו אחרי שהבנתי את מאות אהבה אתה כבר לא כן לידי

למעלה