שיר שלי

imry100

New member
שיר שלי

אל תפתחו יותר מדי ציפיות כי זה חרא שיר אם יש סיכוי קלוש שמישהו יאהב אותו וירצה להלחין שיכתוב כאן או שישלח לי מסר, תודה! אם רק.../ אמרי זגורי זה הכאב שמדבר במקומך העצבות שיוצאת מגרונך את מוצפת כולך ברגשות ושיכורה מהדמעות אל תבכי יותר מדי כי זה משפיע גם על חיי אם תלכי רק בדרכך אולי על השביל תמצאי את עצמך אם רק תפסיקי את מלחמות העולם עם עצמך אם רק תקשיבי למה שאומר לך לבך אם תביני שאינך צריכה להיות מושלמת ותפסיקי את אותה דיכאונות מטומטמת תוכלי להתחיל לחיות באמת את החתיכות שלך אני אתחיל לאסוף רק כי את מתקרבת אל הסוף ואם רק תקשיבי לי פעם אחרונה אולי אז תהיי שונה אם רק תפסיקי את מלחמות העולם עם עצמך אם רק תקשיבי למה שאומר לך לבך אם תביני שאינך צריכה להיות מושלמת ותפסיקי את אותה דיכאונות מטומטמת תוכלי להתחיל לחיות באמת

שיר חרא?? זה שיר יפה מאוד!!!

התחברתי אליו ברמות!! כאילו לא עליי... על מישהי שאני מכיר ובכללי אהבתי אותו מאוד! הכנות פשוט פורצת החוצה! החרוזים טיפה הורסים את ההרגשה של ה"אמיתי" אבל אהבתי!

imry100

New member
לינוי../images/Emo108.gif

|כועס| מי את בכלל שתגידי לי מה קורה בתת מודע המסובך שלי
סתאאאאם אבל את באמת צריכה להפסיק את הדיכאונות המטומטמת

hagarshtar

New member
ואון../images/Emo118.gif

באמת יפה! אם אתה חושב שהוא חרא למה את מעלה אותו? לפי דעתי הוא ממש לא חרא.. באמת החרוזים קצת הורסים אבל זה משהו שאפשר לשנות אם מפריע גם לך.

imry100

New member
תודה!../images/Emo108.gif

הייתי בטוח שתקטלו אותי ושהחרוזים הרסו ממש אבל תודה, אתם נותנים לי חשק להמשיך

תשמע אני במקומך לא הייתי כל כך

שם על מה שאחרים אומרים... כי בשביל מי אתה כותב את השירים בשביל עצמך וההרגשה שלך? או בשבילנו?..אתה רוצה שהשיר יהיה עם חרוזים אז גאד דאמט הוא יהיה עם החרוזים הכי חרושים והכי נדושים בעולם... קודם כל אתה רושם מה שאתה מרגיש! אחרי זה תראה אם אחרים אוהבים את הסגנון ותמיד יהיו כאלה שיאהבו וכאלה שלא..פאק מה נעשה..ובטח שלא לשים עלינו כל כךך בשביל שתפסיק לכתוב!

imry100

New member
כן...../images/Emo108.gif

אבל תמיד מעודד לשמוע שיש אנשים שנהנים ממה שאתה כותב ורוצים לתת ביקורות בונות

inbal287

New member
היי היי, מה זה הזלזול העצמי הזה?

לא בפורום הזה
! אף פעם אל תמעיט מערכך ככה, באמת. אוקיי, ועכשיו לשיר:
דבר ראשון, אהבתי אותו. את המשמעות שלו, את מה שנובע ממנו, המבנה וכמעט כל המילים בהן השתמשת.
"את החתיכות שלך אני אתחיל לאסוף רק כי את מתקרבת אל הסוף ואם רק תקשיבי לי פעם אחרונה אולי אז תהיי שונה" וואו
, בית כ"כ יפה
.
דברים שהציקו לי בעין: "אם רק תפסיקי את מלחמות העולם עם עצמך אם רק תקשיבי למה שאומר לך לבך אם תביני שאינך צריכה להיות מושלמת ותפסיקי את אותה דיכאונות מטומטמת תוכלי להתחיל לחיות באמת" השורה המודגשת ממש מציקה לי, פתאום משיר עם מילים כ"כ יפות ושפה יחסית גבוהה אתה משתמש בביטויים מהרחוב, זה קצת מקלקל את העוצמה של השיר.

imry100

New member
תגידו, פיפול../images/Emo108.gif

אני מחפש נואשות אחר לחן לשיר הזה, למישהו יש רעיון????

למעלה