(שיר) של אביבוש בעיקבות המצב!!!!

(שיר) של אביבוש בעיקבות המצב!!!!

היי לכולם הרגתי מאוד רע מהמצב שקרה היום בנויורק מי היה מסוגל להאמין שזה מה שיקרה . אני יושבת פה כאובה ועצובה ביגלל המצב גם במדינה הזאת נימאס מהמילחמות ומהגיזעניות די אי אפשרררר נימאסס אני מקדישה לכל ילדי אור הירח את השיר אורי אור ועם תקשיבו למילים תבינו כמה כואבת המולדת וכמה המצב חמור במדינה !!! שלכם רעות שמי האמיתי (בת 19) תקשיבו למילים!!!! עורי עור האימה האיבה קולות המילחמה ושנאת אחים שבכל יום גוברת הזיקנה מביכה הם מתים פה מבושה בקולם הם לוחשים ואת שותקת עורי עור עורי עור מולדת אהובה כי אנחנו עייפים מאוד זקוקים למנוחה עורי עור עורי עור מולדת אהובה פעם בחיים אנו חיים תתני קצת אהבה אלימות השפלה גיזענים לעלייה ועוד ילד שפוחד לחזור הביתה האימה האיבה שירים של מילחמה ושנאת אחים שבכל יום גוברת עורי עור עורי עור מולדת אהובה כי אנחנו עייפים מאוד זקוקים למנוחה עורי עור עורי עור מולדת אהובה פעם בחיים אנו חיים תתני קצת אהבה ותני לי תכח לאהוב אותך מין פינה לישמוח אין לפעמים קשה לסלוח לךךךךךךךךךך טוב זה מה שהרגשתי לגבי כל המצב במדינה ובעיקר האסון הנורה שקרה היום ובכלל אני מטורפת על אביב ויש לי את כל החומר עליו הכל חולצות תמונות אינפורמציה קורות חיים שלו הכל אני חושבת שהבן אדם מאוד היתמתן שיש לו חשיבה נכונה לגבי העולם אז השיר הזה דיבר עלי כלפי המצב של היום לכן כתבתי את זה אתם מוזמנים להגיב אני יגיב תשובה מובטחת אני ישתדל לכולם היה לי חשוב לשתף אותכם שלכם לנצח רעות

למעלה