שיר של אש וקרח, איך הוא?

דרגורן

New member
שיר של אש וקרח, איך הוא?

יש לי את הספר הראשון ומשום מה (בטח בגלל ההרחבה של דיאבלו 2...) אני לא מצליח להתקדם בו..... אני צריך חוות דעת שתמריץ אותי לקרוא... (או שלא)....

הייזל

New member
זהו ספר עמוס מאד.

הוא נחשב לטוב מאד אפילו מעולה. אבל(!!) אם אתה לא מצליח לסיים את הראשוןת מה תעשה בקשר לשני? גרמתי את הראשון די מהר ובשני אני תקועה בשליש הראשון לספר ולא מצליחה להביא את עצמי להמשיך בגלל שהוא כזה עמוס. הוא טוב אבל עמוס.

Josephine

New member
אני מסכימה ...

אני קראתי את הראשון במהירות ... אבל נתקעתי בחלק השני של הספר השני ... יש המון דמויות בספר... ולפעמים יש לו קצת איטי... אבל כן שווה את הקריאה ב- 3> Josephine

דרגורן

New member
כנראה שהוא יצטרך לחכות....

גם בגלל שהגיעו כמה פנינים שזקוקות לקריאה....
התשיעי של "כישור הזמן" באנגלית והאחרון (???) של סידרת פרן (The skies of pern)... נ.ב. Josephine, מה אומרים הסימנים של 3> שכל הזמן מופיעים אצלך?

saharur

New member
אני סיימתי את השלישי

(באנגלית)ופשוט מעולה!! מפתיע מרגש ומדהים כל מילה מיותרת נשארתי פעור פה.

blackwolf

New member
אנ קראתי את השניים הראשונים

במהירות ולא יכולתי להפסיק, סדרה מדהימה. עצה- כשאני נתקעת על דמות מסויימת, אני פשוט מדלגת על הפרק שלה וחוזרת אליו בהמשך כשיש עוד פרק עליה ( לא עשיתי את זה הרבה כי כל פרק גורם לך לרצות לקרוא רק על הדמות המדוברת, כשרון אמיתי ) את השלישי אני אקרא כשיתרגמו אותו, אני לא חושבת שיש לי מספיק כח רצון לקרוא כזאת מסה באנגלית. כישור הזמן- אני אוהבת את הסדרה הזאת, קצת ארוכה מידי ויש המון המון פרטים ( והמון המון אנשים ) אבל העולם מרתק ומפורט והעלילה מרתקת.

למעלה