שיר של דייויד ברוזה Lulaby

BlueStudent

New member
שיר של דייויד ברוזה Lulaby

מישהו מכיר? שיר באנגלית, שיר שקט ואיטי, פשוט מדהים... אני חייב למצוא אותו מישהו יודע על מה אני מדבר?

glitter8

New member
השיר מופיע באלבוםtime of trains

והוא אכן מקסים. על סופה של מלחמה. נכתב ע"י אליזבת בישופ. ועכשיו אני אשמע אותו שוב כי עשית לי חשק!! ואגב, יש לי סיפור קטנטן על האלבום הזה, כשהוא יצא בארה"ב עוד לא ניתן היה להשיג אותו בארץ, אז כמה טוב שיש לי אח גדול שגר בבוסטון. ביקשתי ממנו שיקנה לי את הדיסק, וכך בעודי יושבת בעיר שכם לבושה במדי צה"ל ומקבלת דיווחים ממה שנעשה בשטח, מישהי פורצת לחמ"ל שלי ומבשרת שיש לי חבילה אצל המש"קית ת"ש ככה זה בבסיסים קטנים... אז הפגישה הראשונה שלי עם השיר הזה ועם שאר שירי האלבום היתה בשכם... שיהיה לכולם יום טוב ענבלי

BlueStudent

New member
עזרה

אני רוצה לרכוש את השיר, אבל רק את השיר לא את כל האלבום מישהו יכול לעזור לי?

glitter8

New member
מממ...למה לא לקנות את האלבום?

יש שם כמה שירים אפילו יותר יפים מlullaby

YulaShpil

New member
תנסה אולי ב-

songs.co.il, או אתרים אחרים שמאפשרים להוריד שירים בתשלום.

handlessman

New member
בקשה...

הנה קישור מהאתר Songs לדף של רכישת שירים מהאלבום Time of Trains, וביניהם גם Lullaby. אפשר גם לשמוע שם דגימה מהשירים, ולרכוש שירים בודדים או את האלבום כולו בתוספת עטיפה קדמית ואחורית של האלבום להדפסה. במקרה באלבום הזה מכיוון שהוא יחסית ישן אין אפשרות לרכוש שירים בודדים אלא רק את האלבום כולו - 35 ש"ח זה ממש לא נורא לפי דעתי לשירים יחסית נדירים כמו אלה... יש שם גם רשימה של כל שאר האלבומים של דויד מהם אפשר לרכוש שירים.

BlueStudent

New member
מעוניין לרכוש את הדיסק

אבל אומרים שאין כזה דיסק התקשרתי לצליל ולטאוור רקורדס ו אין להם.. מה עושים?

YulaShpil

New member
תנסה בחו"ל...

רוב הדיסקים באנגלית ובספרדית של ברוזה לא יצאו, לפחות לא באופן מסודר, בארץ, אז הדרך הכמעט יחידה להשיגם היא לקנות בחו"ל, או דרך אתרים מחו"ל. או ממש להתאמץ ולחפש *בכל* חנויות המוסיקה, ולא רק בגדולות האלה.

handlessman

New member
אבל כרגע הבאתי לך קישור!!

ואפשר שם לקנות את כל שירי הדיסק... או שאתה רוצה בעצם דיסק מקורי באריזה מקורית והכל?

למעלה