שיר של שלמה ישן...

אהבתיה

New member
שיר של שלמה ישן... ../images/Emo53.gif

אתמול בהופעה שלמה עבד בחזרות על שיר שממש לא היה מוכר לי ובסוף הוא גם לא שר אותו בהופעה למרות שהוא עבד עליו הרבה זמן עם כולם (עד שהם נזכרו במילים ובמנגינה!!) ...עכשיו שכחתי את השם לצערי אבל הוא כנראה מאוד מאוד ישן כי הוא לא זכר את המילים בכלל....שיר כזה שקט...אני מקווה שאזכר בשם שלו!

hadarosh16

New member
../images/Emo50.gif ....

היי.... עדיין לא יצא לנו לדבר כל כך... אבל אני יכולה לנסות לעזור לך להיזכר... את זוכרת אולי מילה ממנו? או משפט?

אהבתיה

New member
תודה......

הם שר אותו כל כך הרבה ומשום מה אני לא זוכרת כלום...מאוד מוזר!!!! אני אנסה להיזכר ...אני חייבת לברר איזה שיר זה היה!!

hadarosh16

New member
אוקיי........ אם את צריכה עזרה...

אני פה.... יכול להיות שאפילו יש לי את השיר הזה... אני גם מעריצה של שלמה ארצי....

אהבתיה

New member
אל תלכי....משעמם לי :)

תודה רבה...אני בטוחה שאם אני אראה רשימת שירים שלו אני אדע איזה מהם זה הוא...שם השיר הוא עם שתי מילים

אהבתיה

New member
חבל....

טוב לא נורא,אפשר לדבר פה לבינתיים מה השיר שאת הכי אוהבת של שלמה?

hadarosh16

New member
.......

אין שיר אחד שאני אוהבת... אני אוהבת כל מיני... יש את אהבתיה את שיר חייל את לא עוזב את העיר ועוד כל מיני שאני לא זוכרת אותם כרגע...

אהבתיה

New member
כן גם לי אין רק אחד.....

יש המון שירים יפים של שלמה וקשה לבחור רק אחד...מאוד קשה היית אתמול בהופעה?

hadarosh16

New member
אני יודעת שיש לו המון שירים יפים...

הייתי מאוד רוצה להיות בהופעה שלו... רק שלא יוצא לי... ולא הייתי אתמול...

hadarosh16

New member
לא הייתי בכלל.......

למרות שרציתי מאוד!!!!!!!! פשוט לא יצא לי.....

אהבתיה

New member
את חייבת ללכת!!

אין כמו החוויה של ללכת להופעה של שלמה....זה פשוט ענק..במיוחד לאוהבים אותו כמובן....שרים איתו את כל השירים...אתמול למשל שרנו כמעט את כל "ירח" לבד...היה נהדר!! הוא זמר גדול.....הופעה הבאה ב22/9 בקיסריה אם בא לך לבוא!!!!!

hadarosh16

New member
אני יודעת שאני חייבת ללכת......

ואני גם יודעת שאין כמו ההופעות של שלמה ארצי... אבל לא יצא לי ללכת עד עכשיו... אני אנסה לשכנע את ההורים שלי לקחת אותי להופעה... אני מקווה שאני אהיה בהופעה ב-22.9

אהבתיה

New member
מקווה בשבילך שתהיי בהופעה שלו בקרוב

אשמח לראות אותך באחת מההופעות שלו..אין ספק שתהני נראה לי שאני אזוז לישון....מה איתך?

hadarosh16

New member
אני בינתיים אשאר פה........

לילה טוב...
אני בינתיים אשאר פה... נדבר כבר.... ביי בינתיים..... שלך הדרו´ש....

גויעל

New member
אתה צודק

הייתי אתמול גם בהופעה ושלמה יודע להתיחס לקהל ולתת שואו גדול גם לי היו שירים שלא הכרתי אבל נהנתי מהלהיטים. איפה ישבת? בכסאות או בטריבונה?

למעלה