שיר שמזכיר לי...[מנסה להחיות את הפורום]

שיר שמזכיר לי...[מנסה להחיות את הפורום]

אפשר למלא על שירים רק של כפיר או גם של כפיר. שיר שמזכיר לך את הילדות: שיר שמזכיר לך חבר טוב: שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך: שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך: שיר שמזכיר לך את החופש הגדול: שיר שמזכיר לך חוויה כואבת: שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך: שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך: שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה: שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא: שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב: שיר שמזכיר לך את הבוקר: שיר שמזכיר לך התחלה של משהו: שיר שמזכיר לך סוף של משהו: שיר שמזכיר לך גשם: שיר שמזכיר לך את הבית: שיר שמזכיר לך את החברים שלך: שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית: שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב: שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי: שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת: שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת: שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו: שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו: שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו: שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר: שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי: תהנו.

אהמ, אוקיי D:

[איזה מותק הילדת-בייביסיטר שלי! אבא שלה בא להחליף אותי והיא אמרה לו:"אבל אבא, שקד שומרת עליי....לך!"] שיר שמזכיר לך את הילדות: וואי, יש מלא. נגיד אדון שוקו-אריך אינשטיין. שיר שמזכיר לך חבר טוב: הדפוק הזה- ירמי קפלן שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך: לא הייתה
שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך: אהמ. שיר שמזכיר לך את החופש הגדול: יש את השיר ההוא של ערוץ הילדים מלפני כמה שנים, אחלה שיר
שיר שמזכיר לך חוויה כואבת: יפייפיה- שוטי הנביאה [אירוני משהו, אה?] שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך: והילד הזה הוא אני. שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך: לא מצליחה לחשוב על אחד ספציפי. שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה: כנ"ל. שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא: באופן עקרוני אני לא שונאת אף אחד, אז... שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב: מדוע לא באת- ירמי קפלן. שיר שמזכיר לך את הבוקר: שיר שמזכיר לך התחלה של משהו: שיר שמזכיר לך סוף של משהו: השיר של מסיבת סיום ט'?
שיר שמזכיר לך גשם: רעמים וברקים- יהונתן גפן, קלאסי. שיר שמזכיר לך את הבית: אני חוזר הביתהההההההההה, אני והגיטרההההה! שיר שמזכיר לך את החברים שלך: אין לנו- הפומליות. אל תשאלו! שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית: מה, את הילדי בייביסיטר?
שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: הדפוק הזה- ירמי קפלן. שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב: מממ... שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי: עלה קטן- אברהם פריד, המשלחת לפולין. שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת: איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא, לא יודעת את השם המקורי. שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת: טוב, די מיציתי. שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו: שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו: שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו: שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר: שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי:

inbarIL

New member
Here come's the suuuun../images/Emo42.gif

שיר שמזכיר לך את הילדות: לא זוכרת את השם כרגע
שיר שמזכיר לך חבר טוב: יש הרבה
נלך על לאונרדו של עברי
שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך: Far away- Nickelback
שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך: כנ"ל שיר שמזכיר לך את החופש הגדול: שלתיאל קוואק חחחחחחחחחחחחחחחח
שיר שמזכיר לך חוויה כואבת: תחזור תחזור- משינה. שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך: "יומולדת"?
המ, תצעק של כפיר
בגלל ההופעה..אני ממש זוכרת את הרגע של תצעק ומשום מה זה מזכיר לי את היומולדת
שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך: Guns N' Roses- November rain שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה: "מקופלת"
מסיבת שכבה בטיול השנתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד השירים המצחיקים
"בא לי מקופלתתתתתתת" שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא: Far away- Nickelback. שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב: נו, מה, אתם עושים צחוק?
יש מליון... שיר שמזכיר לך את הבוקר: להבין את המים- עברי לידר:) שיר שמזכיר לך התחלה של משהו: עדיף- דניאל סולומון. שיר שמזכיר לך סוף של משהו: שלל שרב- גידי גוב.
שיר שמזכיר לך גשם: "גשם חזקקקקק" חח האמת ש Storm- Lifehouse שיר מדהים.
שיר שמזכיר לך את הבית: מיליארד טועים- אביב גפן
שיר שמזכיר לך את החברים שלך: יש הרבה...Collide- Howie day ו I'll be there for you
שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית: לא יודעת
(אבא) שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: Bridge over troubled water- Simon & Garfunkel (אמא) שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב: שובי אל ביתי- הפרוייקט של עידן רייכל...השיר של הכיתה
פעם אחרונה הייתה היום בכיתה:) שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי: אושר ועצב- כפיר (בטעות כתבתי אושר וכפיר- עצב
) שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת: תחזור תחזור -משינה. צעיר לנצח- רמי קליינשטיין.
שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת: שרק הכרתי?
אההה יש לי
"הפחד נעלם" של כפיר וכנרת...דיברנו אני וחברה על השיר הזה שהיינו לידו והוא לא הבין
שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו: הוהו. שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו: יש יותר מדי.
שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו: כנ"ל
שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר: ללא ספק- Here come's the sun! ידיד שלי על הגיטרה
שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי: יש הרבה אבל ניקח את ליפול של כפיר:) סחטיין על השאלון, היה כיף

../images/Emo126.gifהשאלון ממש מגניב, אבל אני גרועה בדברים

האלה... קשה לי לחשוב על משהו ספציפי ל-משהו ספציפי... כזו אני, פוסטמה
[כמו גורי אלפי בפרסומת
]

../images/Emo79.gif

שיר שמזכיר לך את הילדות: every women in the world-air supply שיר שמזכיר לך חבר טוב: אני לא זוכרת איך קוראים לו (השיר של דוד דאור - כל הכוכבים נופלים ..) שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך: אני לא זוכרת של מי הוא לכל הרוחות
אבל לשיר קוראים lady שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך:
שיר שמזכיר לך את החופש הגדול: הלב (הפתיח של מרקו) שיר שמזכיר לך חוויה כואבת: צינגלה של תומר חן
שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך: יש לי יומולדת - לא יודעת מי שר את זה במקור .. שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך: בוא הבייתה (כי כל פעם שאחותי פה ואני לא בבית היא שרה לי את זה..) שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה: ריקוד רומנטי
שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא: אין חיה כזאת.. שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב: כל עוד יש של אורי[?] בשן שיר שמזכיר לך את הבוקר: של הביץ בויז! שיר שמזכיר לך התחלה של משהו: יוצא לאור של אהוד בנאי- לכל כך הרבה התחלות! שיר שמזכיר לך סוף של משהו:ניגע אל החלום - מזכיר לי את הסוף של הפנימייה ,כי הקדישו לי אותו
שיר שמזכיר לך גשם: אצלי הכל בסדר - אבל בביצוע של מיקה קרני!! שיר שמזכיר לך את הבית: זמר נוגה של החלונות הגבוהים שיר שמזכיר לך את החברים שלך: תלוי את מי , לכל אחד יש את השיר שלו.. שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית:אוקי הבן אדם האחרון שראיתי היה אחי הגדול והשיר שהכי מזכיר לו אותו זה ילד אתה שואל של עוזי חיטמן ז"ל. שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: שניה נבדוק עם מי דיברתי זה אותו אח אז התשובה לא משתנה
שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב:מותק שלי - גלעד שגב שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי: נו השיר ההודי !! שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת: קרן אור של אביב גפן
שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת:זמנך עבר של אהוד בנאי שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו:hold on- loft!!!כל כך ויש עוד שיר there is a starאבל אני לא זוכרת מי שר אותו שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו: שיר הנושא של נוטינג היל
שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו: עיר של קיץ - ברי סחרוף שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר: הרוח נושבת קרירה?! שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי:אצלי הכל בסדר בביצוע של מיקה קרני (אז מה אם הוא הופיע פה ..) הודגש באמצעות מדגישומטיק

לא הייתי פה שנים, אבל גם אני../images/Emo3.gif

שיר שמזכיר לך את הילדות: "היא הולכת בדרכים"- כוורת (בגלל: "אן תלכי מרים", וזה הכינוי של בבית
) שיר שמזכיר לך חבר טוב: אמ "בדרך למילווקי"- איגי וקסמן שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך:אמ "יותר טוב כלום"- עברי לידר
שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך:"פרפרים לבנים" של אורי בנאי שיר שמזכיר לך את החופש הגדול:"משה אתה לא קיפוד"- של קוקו וסטיב
שיר שמזכיר לך חוויה כואבת:"אנחנו שנינו מאותו הכפר"- נעמי שמר שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך:"יום הולדת"- ברי סרוף ואינפקטד משרום שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך:"שירת הסטיקר"- הדג נחש אנערף למה שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה:
שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא:*חושבת על זה* שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב:"בא לשכונה בחור חדש"- אלון אולארצ'יק שיר שמזכיר לך את הבוקר:
שיר שמזכיר לך התחלה של משהו:"התחלה חדשה"- בנזין שיר שמזכיר לך סוף של משהו:"שיר פרידה"- בן ושלמה ארצי שיר שמזכיר לך גשם:"גשם חזק"- מוניקה סקס
שיר שמזכיר לך את הבית:"חורף"- עברי לידר שיר שמזכיר לך את החברים שלך:"יונתן שפירא"- איה כורם
שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית:"במקומי"- שי גבסו שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:אמ "מאיה"- שלום חנוך
שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב:"רוקד לקול הבנות"- אפרים שמיר שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי:"מיליון כוכבים"- עמית פרקש שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת:"להתראות מתוק"- נורית גלרון
שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת:אנאערף
שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו:
שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו:"משחקת עם בובות"- איג וקסמן, ו"עכשיו טוב" של גלעד שגב. שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו:
שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר:"אש"- רמי קלינשטיין שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי:"ממעמקים"- עידן רייכל, "הבוקר שאחרי"- יונתן רוזן.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה בהזדמנות זאת../images/Emo3.gif

שיר שמזכיר לך את הילדות: וואו יש המון.. אבל בעיקר "גן סגור" מהכבש השישה-עשר
שיר שמזכיר לך חבר טוב: crying-aerosmith שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך: don't you cry tonight- guns & roses שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך: אהבנו- אביב גפן שיר שמזכיר לך את החופש הגדול: שיואו איזה כיף הקיץ בא
חחיחיחיחי שיר שמזכיר לך חוויה כואבת: השיר שלנו-אביב גפן שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך: עונות- אביב גפן שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך: Yesterday- the beatles שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה: וואי לא זוכרת מתי הייתי פעם אחרונה במסיבה
שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא: זה רק הלב שכואב לך- אביב גפן שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב: חלולים- אביב גפן..וואי
שיר שמזכיר לך את הבוקר: האור יעלה- כפיר אפשטיין [כל בוקר בשבוע האחרון חח] שיר שמזכיר לך התחלה של משהו: משא ומתן- מוש בן ארי שיר שמזכיר לך סוף של משהו: סוף כיתה ט'- "זה שיר פרידה.. אז בואי רק אמרי שלום.." אוחח
שיר שמזכיר לך גשם: חורף- עברי לידר שיר שמזכיר לך את הבית: תמיד אהבה- עברי לידר שיר שמזכיר לך את החברים שלך: Enter sendman- metalica שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית: הקונה מטטה ממלך האריות
שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: וואי, כמה פעמים אותו בן אדם
אממ- אם הייתי-נועם פנחסוב
שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב: לא תאמינו אבל.. מחר-אביב גפן
שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי: כל הסיפור- היהודים
שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת: משתוללים בכפר- שוטי הנבואה שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת: מרלין מונרו
חח מיכלי שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו: על קו המים- עברי לידר שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו: אוהו יש המון.. גם אנשים וגם שירים, אבל נלך על- שמתי לב-נועם פנחסוב
שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו: "כי כבר התחילו את הספירה לאחור לקראת העשור לחלולים.."
שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר: the end- linkin park שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי: ממ.. ארוץ- אליך- שרון רוטר

אני אנסה...

שיר שמזכיר לך את הילדות: השיר של ארתור
שיר שמזכיר לך חבר טוב: ירח - שלמה ארצי שיר שמזכיר לך את הנשיקה הראשונה שלך: שיר שמזכיר לך את הנשיקה האחרונה שלך: שיר שמזכיר לך את החופש הגדול: שיואו איזה כיף, הקיץ בא!
שיר שמזכיר לך חוויה כואבת: אבטיפוס - מועקה שיר שמזכיר לך את היומולדת שלך: היום יום הולדת - ברי שיר שמזכיר לך את המשפחה שלך: אין לי מושג
שיר שמזכיר לך את המסיבה האחרונה שהיית בה: על הרצפה - מוניקה סקס שיר שמזכיר לך מישהו שאתה שונא: כל שירי לינקין פארק למיניהם
שיר שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב: שירי פינק פלויד שיר שמזכיר לך את הבוקר: המומינים
טיולי של"ח!&^%*^ שיר שמזכיר לך התחלה של משהו: שלום כיתה א'
שיר שמזכיר לך סוף של משהו: השיר שכתבנו לסוף שנה
שיר שמזכיר לך גשם: לא בוכה - דנה ברגר שיר שמזכיר לך את הבית: המלאך שלי - אביב גפן שיר שמזכיר לך את החברים שלך: החברים הישנים שלי - עברי שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שראית: ליאונרדו - עברי[אח שלי] שיר שמזכיר לך את הבנאדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: רכבת לצפון - אסף אמדורסקי[אמא] שיר שמזכיר לך את הפעם האחרונה בה חייכת מכל הלב:Wish you were here - PF שיר שמזכיר לך נסיעה ארוכה כלשהי: Run - Snow Patrol שיר שמזכיר לך אדם שאיבדת: שיר שמזכיר לך מישהו שרק הכרת: שיר שמזכיר לך אדם צבוע כלשהו: בוא - ריטה שיר שמזכיר לך אדם טוב כלשהו: שירים של שילה שיר שמזכיר אדם מצחיק כלשהו: שירים של שלמה ארצי שיר שמזכיר לך את ל"ג בעומר: מכה אפורה - מוניקה סקס שיר שמזכיר לך חוויה טובה כלשהי: יותר טוב כלום מכמעט - עברי

למעלה