שיר שמצא חן בעיני...

סלינוש

New member
שיר שמצא חן בעיני...

לא מקסים? יום חדש מילים: ריטה לחן: רמי קלינשטיין היום לא אשפוט, לא אשפוט דבר אצחק לפחות פעם אחת כשבטני מטלטלת ארקוד ללא סיבה, אשחרר ואחבק ואתן לאחר את מה שאני רוצה לקבל היום לא אשפוט, לא אשפוט אף אדם אצחק מלוא בטני ואחבק את עצמי לא נחותה מאיש, לא נעלה על שום אדם הנתינה תחולל קבלה, כל מה שהולך גם שב ובא היום אולי אסלח לך, אסלח גם לעצמי על כל מה שהכאבנו אחד לשני היום אולי אוהב אותך, אוהב גם אותי בלי סוף ובלי חשש, היום יום חדש היום לא אשפוט, לא אשפוט דבר אצעק מראש ההר ולא אפחד משום אתגר עכשיו הזמן החשוב, טעם של לחם, וצבע של תות היום אהיה חופשייה אנשום הכי עמוק שאני, שאני יכולה היום אולי אסלח לך, אסלח גם לעצמי על כל מה שהכאבנו אחד לשני היום אולי אוהב אותך, אוהב גם אותי בלי סוף ובלי חשש, היום יום חדש היום אני לא אהיה קיצונית בשום דבר אפנק את עצמי אתמתח ואשתטה היום אשתה הרבה הרבה מים ואני רוצה היום לעשות ככה וככה וככה... אמן ואמן ואמן ואמן.... באהבה

../images/Emo23.gif שיר שמדבר אל הלב

ומתוך הלב, ריטה כתבה את המילים? איזה יופי של שיר... הייתי רוצה לשמוע גם את הלחן... מקסים ואני מאמצת.

סלינוש

New member
כן..

ריטה כתבה את המילים, הפתיע אותי, מסתבר שהיא כתבה גם כמה שירים אחרים שלה, מדהימים. הייתי בהופעה שלה בשבועות, ושמעתי את השיר הזה, לא הכרתי אותו לפני כן, וכשהיא שרה אותו, למרות שהוא קצבי ומקסים, העיניים שלי היו מלאות דמעות... ונורא התרגשתי. אני זוכרת שחשבתי לעצמי..: "מממ, למה את צריכה לסלוח לעצמך?.. קיצונית? שופטת? את נראית מושלמת..." שהו, אז חיפשתי את השיר ומצאתי... אגב, הלחן קצבי, שמח כזה.

השיר מקסים

אני בטוחה שגם אני הייתי בוכה אם הייתי בהופעה ושומעת אני כל כך אוהבת את ריטה וגם את רמי איזה יופי ממש מקסים ולעניין תודה סלינוש אהבה

למעלה