שיר שרציתי לשלוח לו,ולא העזתי

אש אש

New member
שיר שרציתי לשלוח לו,ולא העזתי../images/Emo79.gif

האם השיר שובניסטי?
חוה אלברשטיין כשאתה חיוור מצער
מתחפר בשתיקתך
תן לי לדבר אליך
וללכת בין צלליך
להיות איתך
לא אשאל אותך מדוע
לא אחריד את בדידותך
זהירה, כמו מהססת
באותות חיבה וחסד
אדבר איתך.
יש בי כח, יש בי כח,
אל תחוס עלי
אל תפריע לקוצים שלך
לשרוט את רגלי.
כשאתה עייף עד מוות
לא נרדם בחשכה
בשעה שסיוטיך
מרדפים חלומותיך
אשאר איתך
על ידך אני נודדת
בין שנתך ליקיצתך
המילים שלי שבירות הן
וכפות ידי קטנות הן
אך הן לצידך.
כשאראה, או כשתאמר לי
חרש, חרישי
כי מתיך מתקבצים
גם אני ארכין ראשי
לא אשאל אותך מדוע
לא אחריד את בדידותך
זהירה, כמו מהססת
באותות חיבה וחסד
אדבר איתך.
אש.

אשת חיל מי ימצא?

שובניסטי? אשרי כל גבר שזכה באישה כזאת. איפה אפשר בשנות ה2000 למצוא אהבה כזאת.(בעיניי זו אהבה).

Y e d i d

New member
חוה אלברשטיין רק המבצעת

רחל שפירא - מילים. אלונה טוראל - לחן. קרדיטים, רבותי. לכל שיר יש הורים. המבצע/ת הוא/היא רק "הבייבי סיטר".

אש אש

New member
וכשמוצאים אהבה כזו.....

זו הבדיחה זה קיים אצל המוןןןן רוצים להרגיש מחפשים לאהוב וכשזה קורה פוחדים ונסוגים ..............

מה דעתכם על השיר הזה?../images/Emo13.gif

זמר שלוש התשובות/ רבקה זוהר "הוא אמר: אם תלכי אחרי לא קטיפה תלבשי ולא משי יהיה מר עד בלי כוח אולי אז אמרה היא:"לאט,כוח יש לי,אם צריך אתהלך בסחבות כלובשת קטיפה מבריקה אם צריך אקרצף מרצפות ואהיה בעיני כמלכה. כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח יהיה טוב,אהובי,יהיה קל לעולם לא יחסר לי כוח" אז אמר:"מה יהיה אם אבגוד ואותך אעזוב מיותרת בלילות ארוכים מחכות עד שובי מזרועות האחרת? אם צריך לחכות אחכה כך אמרה ופניה באור אם צריך לבכות לא אבכה העיקר שתדע כי תחזור כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח כי את זאת אהובי יהיה קל לעולם לא יחסר לי כוח אז אמר:מה יהיה אם אגיד כי עליך לקום וללכת ולשכוח אותי בשנית לא לחזור כי לרחוב את מושלכת היא רק רגע שתקה ותחייך אז דברה ופניה ככפור אם תאמר לי ללכת אלך אם תאמר לא לחזור,לא אחזור. אך דבר רק אחד אל תשאל אל תאמר לי אותך לשכוח כי את זאת אהובי לא אוכל בשביל זה לא יהיה לי כוח. זהו שיר שאני מאוד אוהבת.

אש אש

New member
זה היה כל כך שקוףף../images/Emo8.gif

לפני שפתחתי,ידעתי פעם כתבו את זה עליי פעם זאת הייתי אני היום למדתי לא לבטל את עצמי לא למען אהבה ולא למענך ראית איך גדלתי לי?:)

זמר שלוש התשובות-שיר אהבה../images/Emo23.gif

מה דעתכם על השיר? במיוחד על מילות השיר.האם זו כוחה של האהבה או חולשתה.

אוהבת את השיר הזה מתוך אולי../images/Emo35.gif

הזדהות מסוימת,אהבתי ואני לא רואה בזאת חולשה, אך כמובן לא לבטל את האני הפנימי..אהבה היא משהו שפורץ מתוכנו,אין בה כללים,אין בה מחשבות אהבה אמיתית היא משהו לא מחושב,משהו רגשי שפורץ כל כללי הגיון.רק מי שטעם אהבה אמיתית יוכל לומר ולהבין זאת.ופעם התכוונתי שהיו אהבות אמיתיות,היום ישנן הרבה אהבות לצערי המבוססות על אינטרסים , אך אני כמובן לא מכלילה..

אש אש

New member
בשיר יש ביטול עצמי!

אני מוכנה להיות שוטה למען אהבה לתת לשכרון החושים שלי למלא את שנינו לשכוח מכל מגבלה ,כשלון שלי ושלו,להניח את כל הפחדים בצד לעמוד בלב ליבה של האש,ולא ליסוג אני רוצה להשתעמם איתו בסלון אבל ........... הוא צריך להיות שם!,ולא כמו בשיר הלא מחייב.... ולא? זהו ביטול עצמי ואני לא אחכה ולו רגע אחד נוסף אבכה,ואתגבר.

מציץ

New member
לא רק שלוש תשובות.

מספיקה לי תשובה אחת בלבד מתוך השלוש כדי להתאדות. לא רציתי ,לא רוצה ולא ארצה אישה כזו. היתכן שמדובר פה בשפחה ןעבד במובן של bdsm???? אם זו התשובה האמיתית . יתכן שאשקול שנית. סתתתתתאאאאאאאם.

איני חולקת על דעתך

אינך רוצה אישה כזו (בצדק). אבל למה להתאדות? למה להתאדות במקום להגיד: היה טוב (או כל מילה/מילים שתמצא לנכון) וכעת כל אחד לדרכו...

s h o o s h a

New member
לא שיר אהבה

שיר התבטלות! גם אני טעיתי לחשוב את השיר כשיר האהבה האולטימטיבי, אבל בקריאה נוספת, בבגרותי, אני מוצאת בשיר זה מחיקה מוחלטת של אישיות האשה בפני בן זוגה. בעיני אין זו אהבה. אדם אשר מאבד את עצמו לאחר אינו מסוגל להבין משמעות אהבה, להיות נאהב ולא כל שכן, לאהוב. וזו, כאמור, דעתי בלבד.

XUXA141

New member
השיר הזה מזכיר לי את הבדיחה..

גבר שכותב לחברתו "אני אחצה אוקיינוסים בשבילך, אני אלך באש ובמים בשבילך, אני אטפס הרים בשבילך.. אני אבוא אליך מחר אם לא ירד גשם..". אני לא מאמינה שאישה, ולו האוהבת ביותר היתה מבטלת את עצמה בצורה כזו. זה נראה לי יותר פאתוס של שירה, הגזמות כדי להפגין אהבה גדולה. אגב, השיר הוא יחסית ישן. היום זה יותר "הוא לא שווה את הכאב " ו"יאללה מוטי לך הביתה"..

למעלה