שיר ששמעתי אתמול בתוכנית יום טוב

PhEoNiX FiRe

New member
שיר ששמעתי אתמול בתוכנית יום טוב

ריטה שרה אותו ביצוע: עוזי חיטמן מילים: עוזי חיטמן לחן: אבי טולדנו ואריה גור אני הולך קדימה, לא מביט אחור. וחושב על דרך, לשכוח, לא לזכור, כי כל מה שהיה - איננו, אלוהים יושב למעלה - שם בעננים, ואני קטן למטה - לא בעיניינים. מה חשוב היום - מה? מה חשוב אתמול - מה? מה חשוב הכל מה? אם נמשיך לרצות - אז יסתדר הכל. אלך על אם הדרך, לא אפסיק לצעוד, ואכרע גם ברך, אלך לי עוד ועוד. כי כל מה שהיה - איננו. אלוהים יושב למעלה, עם המלאכים, ואני קטן למטה מחפש דרכים. מה חשוב היום - מה?... לא נדע גם פחד, לא נדע מכאוב ונלך ביחד עד הסוף הטוב. כי כל מה שהיה - איננו. את פני אשים קדימה, לא אביט אחור. ותראו אני מבטיח, מבטיח לא לחזור. מה חשוב היום - מה? מה חשוב אתמול - מה? מה חשוב הכל - מה? אם נמשיך לרצות - אז, יסתדר הכל. בתקווה שאולי יהיה טוב?

אתמול כששמעתי את השיר .....

חשבתי מה הוא אומר לגבי מצד אחד "אם נמשיך לרצות יסתדר הכול" זה כול כך נכון לגבי מצד שני "ותראו אני מבטיח מבטיח לא לחזור " אני לא יכולה עדיין לתת הבטחה כזו

PhEoNiX FiRe

New member
גם אני חשבתי על זה

שאולי השיר קצת אופטימי מידי (בנוגע עלי)

PhEoNiX FiRe

New member
ושונאת איך שתוך שנייה אחת

הכל יכול להשתנות הייתי בסדר אופטימית עכשיו תוך שנייה כבר לא

../images/Emo52.gif למה אולי??? למה???

תקווה היא שם המשחק. היא תמיד, אבל תמיד נמצאת. היא תמיד בהישג יד. גם אם מגרשים אותה - היא תתדפק על דלתך. תקווה היא משהו בלתי הפיך. בלתי נדלה. אש תמיד. רק להושיט יד. ולפעמים גם זה לא צריך.

../images/Emo24.gif טלטולושה ../images/Emo140.gif

נפלאה שלי, התקווה לעולם אינה בורחת, היא תמיד שם, כאן ובכל מקום. רק הכירי בה, רק דעי כי היא קיימת. התקווה היא הניצוץ של ההלאה. היא הנשימה הנקייה, היא את, אני וכולם... התקווה בכל מקום ובכל אדם - רק שמעי אותנו, הקשיבי לנו, חבקי אותנו וקבלי את שלנו - ויש לך תקווה.

../images/Emo92.gifיש כאן מספיק ידיים../images/Emo24.gif

יש כאן
הרבה ידיים, עוף. יש כאן מספיק ידיים. טלטלושה יכולה לקבל ידיים נוספות מלבד זו שאינך יכולה להושיט. אל תהיי דואגת.

PhEoNiX FiRe

New member
יד לאחז בתקווה

יד לתת לאחרים אין לי חזרתי לטיפול הבנתי עד כמה החיים שלי עלובים עד כמה הם פטתים עד כמה החיים שלי חסרי כיוון

למעלה