שיר שתמיד יכול רק לחזק,אותי לפחות,

razoh

New member
שיר שתמיד יכול רק לחזק,אותי לפחות,

געגוע עמיר בניון לחן: עמיר בניון מילים: עמיר בניון סתיו לך געגוע יש צביטה בתוך הלב וחיוך שנחבא, מחכה לשמש החושך מהתל בך שומר סודות מפחד ומחכה לבוא הבוקר, שחר עלה אתה רוצה לברוח מכל היתר אם הייאוש בא לקראתך אל תתן לו יד התחבר לנשמתך ולא תהיה לבד לא תהיה יותר לבד לא תהיה יותר לבד אך תתן אף פעם שתקוותך תתחיל לדעוך אל תוותר, הייה מנצח ואז תחשוב פתאום אולי עד מתי לי עד מתי, אלחם? זה כדאי? כל זאת אזכור ואנסה, בחיי אם הייאוש בא לקראתך אל תתן לו יד התחבר לנשמתך ולא תהיה לבד לא תהיה יותר לבד לא תהיה יותר לבד ןלמי שלא מכיר אני ממליץ להשיג את השיר ושמוע כי גם הלחן מצמרר ושיהיה יום טוב ושנה טובה... ואל תשכחו אוהב את כולכם מלאכים שלי!!!

שירים הם חברים

אני אוהבת לנקות את הבית עם השירים ברקע יש שיר אחד שתמיד מעלה דמעות בעיני אבל הוא משחרר מצוקה רגשית קשה התקליטור של AIR SUPPLY שנקרא LOST IN LOVE השירים של שרית חדד בתקליט חלומות ומתוכו השיר : "שמע ישראל"

ה ל ו מ ה

New member
אכן, מוסיקה היא חלק ממני, אולם עם

גילוי המחלה, (דבר חדש אצלי), כל שיר מקבל משמעות שונה לגמרי. נהגתי לאשדוד והמוסיקה ממש פילחה את ליבי, בחיי. רק הנעימה של - סיפור אהבה- לוב סטורי... רק הפרסום של התקליט של אחינועם ניני עם חלק מהשיר מהסרט - החיים הטובים..... כל שיר שקשור לאירוע בחיי, לטקסים הערכתי בביה"ס בעבודתי, שירים ששרתי לילדי... בקיצור: לאשדוד הגעתי ....גמורה....רצוצה. למזלי "טבעתי" בעבודה, וזהו. מוסיקה.....נוגעת בי. בוקר טוב לכולם, יום פורה ומספק לכולם. ממני.

צודקת ../images/Emo24.gif חיים ומוסיקה משתלבים

השירLOST IN LOVE הוקדש לאחותי ז"ל ע"י החבר שלה ואני נקשרתי אליו כי היא אבדה לי צעירה מאד בתאונת דרכים היא אכן תמיד במחשבתי למרות השנים שחלפו לעומת זאת שמע ישראל זו תפילה שאני נוהגת לומר במצוקה כמו כל יהודי זה מה ששמעתי מאמי כל לילה לפני השינה עד שלמדנו לומר לבד והשיר של שרית חדד מוציא ממני את הכאב הפנימי העמוק ביותר לעומת זאת יש שם שירים הנותנים תקווה ועידוד להמשיך על אף ולמרות הקושי המוסיקה ליוותה אותי בתהליך ההחלמה שלי כל הלילה , אז לא היה אינטרנט את הווק מן הראשון קבלתי בערב יום כיפור משמחה הולצברג בבית החולים תה"ש שהיה בסיור עם נציגת ר"מ 2 להגיד חתימה טובה לחיילים , הייתי בקבע , בא לעודד אותי , הווקמן היה איתי לכל אורך הטיפולים וההקרנות , הוא מקולקל כיום ,ואני לא מעיזה לזרוק אותו, הוא התזכורת עבורי שצריך לצחוק לשיר כדי להחלים מהמכות והמבחנים של החיים

למעלה