שיר ש....

rainbow 1974

New member
שיר ש....

-מזכיר לך חבר טוב: -מזכיר לך את הילדות: -גורם לך לרצות לרקוד: -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: -שהיית רוצה לכתוב אותו: -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: -ממלא אותך באושר: -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: -שמזכיר לך התאהבות: -שמזכיר לך פרידה: -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: -שיר שנותן לך תקווה: -שיר שתמיד יעציב אתך:

rainbow 1974

New member
אני

-מזכיר לך חבר טוב:queen-friends will be friends -מזכיר לך את הילדות:cranberries-zombie(השמיעו אותו בלי הפסקה בתקופה הזאת..) -גורם לך לרצות לרקוד:soundgarden-kickstand -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה:
נושא רגיש מידיי... -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת:green day-novacaine -שהיית רוצה לכתוב אותו:audioslave-exploder -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך:chris cornell-someone to die for -ממלא אותך באושר:audioslave-dandelion -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:מקרנה...חחח -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:chris cornell-someone to die for -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך:chris cornell-wave goodbye -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת:jeff buckley-so real -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו:כל שיר שיש בו את הקול של כריס קורנל.. או wake up boo -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך:חחח אין.. -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר:the doors-people are strangeבזכות שחר :) -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:chris cornell-wave goodbye -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר:audioslave-show me how to live כריס בלי חולצה... -שמזכיר לך התאהבות:westlife-my love -שמזכיר לך פרידה: audioslave-what you are -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה:אין -שיר שנותן לך תקווה:audioslave-dandelion -שיר שתמיד יעציב אתך:brian may-no-one but you

ketas

New member
גם אני עונה ~ומקפיצה בדרך~

-מזכיר לך חבר טוב: you my best freind כמובן -מזכיר לך את הילדות: חח ילדות אני רק בת 14 אבל its my life-bon jovi -גורם לך לרצות לרקוד: לא יודעת -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: זה כתוב בספרים-משינה -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: -שהיית רוצה לכתוב אותו: show must go on -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: all about lovin you -ממלא אותך באושר: minoraty-grin day dont stop me now -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל דבר של פיפטי סנט -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חח לא יודעת -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ters in havan -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: the ather side-red hot cilli pepers -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: let it be -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין להם -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: חלום כחול-פורטיסחרוף -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אין כזה בינתיים -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: לא עולה לי עכשיו -שמזכיר לך התאהבות: the reason -שמזכיר לך פרידה: i miss you-blink182 -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: -שיר שנותן לך תקווה: libing on a prair -שיר שתמיד יעציב אתך:go west

Chakotay

New member
אוקיי , אני :)

-מזכיר לך חבר טוב: Friends Wiil Be Friends - Queen -מזכיר לך את הילדות: Another Brick In The Wall Part 2 - Pink Floyd תאמת זאת התקופה שאני בא עכשיו, אבל נגיד P: -גורם לך לרצות לרקוד: Another One Bites The Dust - Queen ! אוו כל כך ! ו You Should Be Dancing - Bee Gees או כל שיר מ SNF. -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: Touch Me - The Doors ו Foxy Laidy - Jimmi Hendrix -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: Forever - Queen האינטרומנטלי הזה, אבל הוא מדהים ! -שהיית רוצה לכתוב אותו: Celebration of The Lizard - The Doors הלוואי עליי לכתוב כזה דבר. -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: Princes of The Universe - Queen חחח -ממלא אותך באושר: Touch Me - The Doors -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הרמיקסים המגעילים האלה שבכל חור. -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: WOunderful Tonight - Eric Clapton אוו כל כך
-שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Another One Bites The Dust - Queen חחח -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת:אהממ Black Dog - Led Zeppelin...לא שנאתי אבל לא הרגשתי אליו הרבה, עכשיו חולה עליו ! חח -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: Strewberry Fields Forever - Beatles חחח נהייה לי חשק אליו עכשיו P: -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: הרבה....הוא נהייה יותר שלי כבר חחחח -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: לא עולה לי...אבל יש -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Tears in Heaven - Eric Clapton שיר כל כך יפה ): -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: Im Going SLightly Mad - Queen -שמזכיר לך התאהבות: Have I Told You Lately - Rod Stewart
-שמזכיר לך פרידה: Angie - Rolling Stones -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: White Queen - Queen , לא יודע למה האמת... -שיר שנותן לך תקווה: Faith of The Hearth - Rod Stewart ! גרר כל כך ! -שיר שתמיד יעציב אתך: Show Must Go On - Queen, אם אני נכנס אליו חזק אני בוכה !

אני../images/Emo13.gif

מזכיר לך חבר טוב:You'r my best frind -מזכיר לך את הילדות:יונתן הקטן -גורם לך לרצות לרקוד:Don't stop me now -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה:--- -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת:I'm only sleeping -שהיית רוצה לכתוב אותו:In my life -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך:You'r song -ממלא אותך באושר:Good day sunshine -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:רוני-סוד -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:All you need is love -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך:Show must go on -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת:--- -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו:Wake me up before you go go -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך:להורים שלי אין אוסף תקליטים. -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר:Stirway to heven -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:Imagen -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר:I want to brake free למרות שאני ממש אוהבת את השיר -שמזכיר לך התאהבות:Wish you were here -שמזכיר לך פרידה:For no one -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה:--- -שיר שנותן לך תקווה:Show must go on -שיר שתמיד יעציב אתך:Hey Jude

mia01

New member
אני - מנסה על טהרת הקווין בלבד!!

-מזכיר לך חבר טוב:youre my best friend נדוש אבל נכון -מזכיר לך את הילדות:another one bites the dust השיר הראשון של קווין ששמעתי בגיל 7.5 -גורם לך לרצות לרקוד:dancer -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה:love of my life -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת:dear friends , the night comes down -שהיית רוצה לכתוב אותו:winter's tale מדהים ומרגש ומתאים גם לסעיף הקודם... -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך:you take my breath away..מי לא היתה רוצה?? -ממלא אותך באושר:good old fashioned lover boy, פשוט כי הוא כזה כייפי -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:ברור שאין כזה.. -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:the wedding march מפלאש גורדון??? טוב וגם las palabras de amour -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך:no one but you -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת:death on two legs -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו:drows, שיר מצויין להירדמות או התעוררות פשוט נעים לאוזן... -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך:teo torriate תקליט שהיה שלהם ואומץ על ידי... -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר:זה לא שלא הכרתי אבל חברה גרמה לי להתאהב נואשות בtenement funster -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:these are the days of our lives -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר:I want to break free -שמזכיר לך התאהבות: one year of love -שמזכיר לך פרידה:love me like there's no tomorrow (מהתקליט של פרדי מיסטר באד גאי) -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה:you and I -שיר שנותן לך תקווה:the show must go on -שיר שתמיד יעציב אתך: too much love will kill you וכל מילה נוספת מיותרת...

MaStIk BaZoOkA

New member
אחרי מלא מלא זמן שלא כתבתי נענה../images/Emo9.gif

מזכיר לך חבר טוב: youre my best friend כמו שהרבה כתבו
-מזכיר לך את הילדות:עוגה עוגה עוגה
-גורם לך לרצות לרקוד: עוגה עוגה עוגה
-מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה:iris-goo goo dools -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת:אין.. -שהיית רוצה לכתוב אותו:bohemian rhapsody -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך:always-bon jovy -ממלא אותך באושר:crazy little thing called love
-שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:השיר הרומני
-שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:love of my life -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך:my way-frank sinatra
-ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: אין -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: colorful-the verve pipe -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך:ההורים שלי שומעים רוסית אז אין :| -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר:iris-goo goo dools -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:still lovin' you-scorpions -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר:אין -שמזכיר לך התאהבות:always-bon jovyמזכיר לי משומה -שמזכיר לך פרידה: -- -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה:--
-שיר שנותן לך תקווה: -- -שיר שתמיד יעציב אתך:show must go on

Chakotay

New member
אני מקווה שאתה לא באמת רוצה ש

Love of my life יהייה בחתונה שלך, שמעת את המילים בכלל ?!

Serenity6

New member
../images/Emo152.gif שלי

-מזכיר לך חבר טוב: Queen- You're My Best Friend -מזכיר לך את הילדות: אביב גפן - אופק ילדותי -גורם לך לרצות לרקוד: Queen- Don't Stop Mw Now -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: Seether & Amy Lee- Broken -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: יזהר אשדות - במרחק נגיעה מכאן -שהיית רוצה לכתוב אותו: Anastacia & Ben Moody - Everything Burns -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: אביב גפן - מלאך -ממלא אותך באושר: אביב גפן - שיר תקווה -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כנסיית השכל - היינו עושים אהבה -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: משינה - זה כתוב בספרים -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: The Beales - Let It Be -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: Nirvana - Polly -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: Nirvana - Drain You -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שברתי את כולם בעבר
-שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: Goo Goo Dolls - Iris -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אביב גפן - חדר קטן -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: Sugababes - Shape -שמזכיר לך התאהבות: Seether & Amy Lee - Broken -שמזכיר לך פרידה: כנסיית השכל - היינו עושים אהבה -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: Alton Jhon - 'Sorry' seems to be the hardest word -שיר שנותן לך תקווה: אביב גפן - לפעמים -שיר שתמיד יעציב אותך: Eurythmics- i Saved The World Today אחלה סקר

חמוד../images/Emo9.gifעונה../images/Emo27.gif

-מזכיר לך חבר טוב: queen - you're my best friend
מן הסתם חח, את החברה הכי טובה שלי..
-מזכיר לך את הילדות: דני ליטני - "ימות משיח" {עזבו
} -גורם לך לרצות לרקוד: דונט סטופ מי נאו...
-מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: הממ, כרגע אין אחד כזה
צטערת -הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: אמממ...לא עולה לי -שהיית רוצה לכתוב אותו: עברי לידר - "בתי קפה" -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: הממ...Elton John - Your Song
-ממלא אותך באושר: גלי עטרי - "מה שאת אוהבת" -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אני יודעת...רוני אנד סאץ'
וקאנדי שופ של פיפיטי סנט
-שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אממ..."אהובתי" של משינה -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך:
-דונט סטופ מי נאו...
-ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: עברי לידר - "זה לא אותו דבר" -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: Sunday Morning של מארון5 -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: גלי עטרי - עוד יום -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: מגרד - יוני בלוך ואפרת גוש -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: טוב אה..."לבכות לך" של אביב גפן...על רבין אלא מה
אין לי משו קרוב יותר... -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: פיטר רוט - "שיער קצר" אבל השיר גם מגניב
-שמזכיר לך התאהבות: אין כזה
-שמזכיר לך פרידה: כנ"ל
-שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: עוד לא היה כזה...
-שיר שנותן לך תקווה: אביב גפן - "שיר תקווה" -שיר שתמיד יעציב אתך: Oasis - Stop Crying Tour Heart Out

אני ../images/Emo13.gif

-מזכיר לך חבר טוב: you're my best friend - queen
-מזכיר לך את הילדות: שירים מתוכניות מצויירות
-גורם לך לרצות לרקוד: שירים של לורד אוף דה דאנס -מזכיר לך את האדם שאת/ה רוצה: somebody to love - queen
-הופך אותך למאוד מאוד ישנוני/ת: under the walnut tree- keane -שהיית רוצה לכתוב אותו: the dream must stay alive - the tribe series theme -שהיית רוצה שיכתבו בשבילך/עלייך: yellow- coldplay -ממלא אותך באושר: don't stop me now - queen/ bicycle race -שאת/ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל שיר של המורדים?? -שאת/ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הממ לא זוכרת מה היה לי תמיד בראש חח =] -שאת/ה רוצה שיושמע בלוויה שלך: bend and break- keane/ somewhere only we know - keane -ששנאת בעבר ועכשיו את/ה אוהב/ת: She has no time - keane -שאת/ה אוהב/ת להתעורר לצליליו: לא אוהבת להתעורר לצלילי שיר. זה מעצבן אותי להתעורר ככה =] -שאת/ה אוהב/ת מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין להם תקליטים חחח =] -שאת/ה אוהב/ת ולא היית מכיר/ה אלמלא חבר: it can't come quickly enough- scissor sisters -שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: friends will be friends -שאת/ה אוהב/ת את הקליפ יותר מהשיר: dunno -שמזכיר לך התאהבות: the dream must stay alive- the tribe theme -שמזכיר לך פרידה: friends will be friends - queen -שיר שמזכיר לך את אהבתך הראשונה: dunno =] -שיר שנותן לך תקווה: the dream must stay alive - the tribe theme -שיר שתמיד יעציב אתך: Bedshaped- keane / the dream must stay alive- the tribe

למעלה