שיר #1 שלי

שיר #1 שלי../images/Emo13.gif

אני מתביישת....
סתם
הינה השיר- לפעמים אני מרגישה בתווך בין שני זרמים נגדיים אם כעס זו מטרה ושנאה זה ערך אז מה ערכם של החיים? האמנתי ותמיד אאמין שלכל דעה יש מקום וגם אם היא שונה משלי אלחם על זכותך לחלום אני לא מאד שונה ממך תראה, יש לנו פנים דומות אני העתק מדוייק שלך רק בלי הפירסינג או הפאות
אפילו בפנים אני דומה אותו לב בגודל אגרוף אותו החיוך, אותה נשמה אותם רצונות, אותו המעוף יכולתי לגדול במשפחה כשלך קצת שונה ועם זאת מיוחדת אז על מה חוסר ההערכה שנינו גדלנו בסביבה נהדרת. אז כשבפעם הבאה תראה אותי לבושה בחצאית, פוסעת ברחוב רק תחשוב על כך שגם אני בדיוק כמוך - נולדתי לאהוב. אז תן לי יד (ווירטואלית בלבד
) כי כמוני גם אתה ודאי יודע שאנחנו רק בורג אחד בתוך עולם קשה ומייגע עולם בו בעייתנו מתגמדת כי אחרי הכל אנחנו יהודים והשנאה לא רק בנו אוכלת אז בוא לפחות אנחנו נהיה אוהבים
מלאכית'וש

../images/Emo24.gif../images/Emo39.gifמקסיםםםם../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

חבל"ז, כל הכבוד
ואני מחכה לתגובה למסר ששלחתי לך

../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifשיר 3 שלי!!!../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

תופסת לך טרמפ על השרשור
קבלו אותו....
יושב לי אל מול ההרים יושב וחושב מסביב פריחה של אביב ממש כמו בלב ! מביט לשמים מודה לשמו יתברך על הנשמה שנפח בי על עצם היותי מבורך ! נושא עיני אל עבר הטבע מביט סביב איזה מגוון של צבעים איזה מראה מרהיב אם כל העצים היו דומים אם היה רק סוג אחד של פרחים אם כל קוץ וכל שיח אותם ניצנים היה מפריח מה היה קורה אז איך העולם היה נראה נשמע כמו עולם משעמם איך אפשר לחיות בעולם שכזה הדעות השונות מפריחות את השממה בלעדן זה כמו גוף בלי נשמה בלי אור בקצה המנהרה החילוקים השונים אותנו מקרבים מקרבים אותנו לאהבה אז רק רציתי להגיד , תודה תודה לבורא עולם שברא אותנו שונים כדי שנוכל להתמודד ולעבור יחד את כל המכשולים ! השיר נכתב בלשון זכר, בגלל א' (העוזר שלי
) ושוב (פעם שלישית גלידה) תודה ל- א' על העזרה

תפסיקי כבר

להיטפל לשירים קטנים עם השירים המקסימים שלך!!!!! את גונבת לנו את ההצגה, יא טרמפיסטית
עידן!! יש לך זכות ממני לערוך לה היכרות קרובה עם קבקב ורצוי אחד גדול ומרשים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה מצחיק
יקירתי, תאמיני לי שאני צלפנית הרבה יותר טובה ממנו
מתנדב- נו אני מחכה לתגובה לשיר 3..... משהו בסגנון הרגיל
"יפה מאוד- נכנס למאמרים"

saar7650

New member
מ-ל-ח-מ-ה מ-ל-ח-מ-ה מ-ל-ח-מ-ה!!!

זהו!! אני מבטל לאלתר- כל הסכם שלום שנחתם ביני לבינכן! לא אוסלו ולא שמוסלו שום כלום. לא הודנא ולא נעליים, אופס שוב נעליים- מזכיר לי משהו... קבקב!!!
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

saar7650

New member
חחחחחחחחחחחחח מלאכית...

יש לך אחד להלוות לי?.... בעצם...יש לי פה ערימות מהקבקבים שהיא זרקה עליי... אחחחחחחחחחחחחחחחח עוד אחד... אבל למה בראש??? למה למה??
היא זורקת עליי קבקבים ואני מבסוט... דחוף לאישפוז...

tamarhp

New member
וווואאאאאאאאאווווווווו!!

מקסים!!! מהמם!!! לדעתי - הכי טוב עד עכשיו!

למעלה