שיר
למי שסובל את ריטה...

שיר ../images/Emo79.gif למי שסובל את ריטה...../images/Emo12.gif

בשבילך, ביליטיס, בשביל כולם!
אם אתכסה בפנים ביצוע: ריטה מילים: צרויה להב לחן: רמי קלינשטיין ואם אתכסה בפנים תחת הר העננים תזכיר לי שלא אשכח ואם יום אחד ידעך גם הכח להחזיק שלא אשכח - איך אנשי החושך עם פנס או אור כוכב מחפשים יהלומים במנהרות אפלות את מראות השמש והמלח הנשטף ותפילות הנשארים ערים בלילות ואם אתכסה בפנים... את כנפי הרוח המכה בסורגים איך נפקח חיוך של ילד ומגע אהבה את שפת הליצנים הנחשים והדגים את זרימת עורקיה של אימי הטובה את מראות השמש והמלח הנשטף ותפילות הנשארים ערים בלילות

motek89

New member
עזבו ריטה... קבלו שיר יפה של

מוניקה סקס/מספיק בן אדם יום אחד הוא התעורר וראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה שהוא אי פעם ראה הוא עצם את העיניים כי הוא לא האמין הוא פקח אותן שוב והיא העדיין היתה אז הוא קם לעשות קפה ולשטוף את הפנים ומול המראה הוא אמר אני מקווה שאני מספיק חכם בשביל לשמור בשביל לקיים לא לאבד היא התעוררה ומולה ראתה בנאדם שרואה את הפרח הכי יפה היא עצמה את העיניים היא פקחה אותן שוב כמו ציפור מהססת על הסף של הכלוב אז היא קמה לשים תקליט והמים רתחו ובינה לבין עצמה היא חשבה אני מקווה שהוא מספיק חכם בשביל לשמור בשביל לקיים לא לאבד מספיק בנאדם לזכור לקיים לא לפחד יום אחד הוא התעורר וראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה שהוא אי פעם ראה הוא עצם את העיניים

כתומית

New member
אהממ גילה...

אני מקווה שאת לא כועסת עליי או משהו אחר בגלל שאמרתי שריטה isn't my cup of music

וואי תהני

אני הייתי בהופעה לא מזמן בראשון והיה מדהים זאת הייתה הפעם הרביעית או החמישית שהייתי בהופעה הזו

למעלה