שיר

tammy bouvier

New member
שיר

אין יכולת לפגוע לקרוע להרוס ולשבור כל ליבי היה נתון לך אך הוא שבור,רסיסיו עדיין בדמיוני איך יכולת לומר שאתה לא אוהב שאתה לא חושב שאתה לא מרגיש האומנם אהבתך אליי השתנתה? או מעולם לא הייתה? מבט בעיניך הכחולות מסבירות הכול בחייך לעולם לא החשבתני למעבר ציוניותך פגעה אדישותך הרסה קנאתך שברה לא תוכל לעולם לפצות על הזמן על הימים הלילות השבועות החודשים בציפייה למילת אהבה מן הלב איך אוכל לסלוח לשכוח איך אוכל לעבור מדרך הסבל מאשימה אותך , שוב שוב ושוב. אהבתי אלייך הייתה כה גדולה. אהבתי אלייך הייתה כה טהורה. אשמח לקבל תגובות

אומרת שירה

אני אינני אומרת שירה ואִמרות כנף אני לא שוטחת כי שירה מנשמתי מַבְכִירָה ואותה אני לפניכם צורחת שירת געגועי למה שאיבדתי ערגתי למה שלא יהיה שלי אף פעם מנחת שפתיי על מה שיש לי ועל שדָרַכְתִי על אדמת העולם אל החיים נושאת אותי ארץ הרוח ואני גומעת קריאותיה בשקיקה ותרים מאשפה את ליבי השחוח ומפי שיָבַש תיעתק זעקה זעקת שיריי אל לב אנשים ואל לבך במיוחד, אהובי קריאתי תימוג לה מבלי משים אם לא תשכיל להבין את דבר לבבי

tammy bouvier

New member
הבנתי

לא כאבי..סתם שיר. את יודעת אם יש פורומים אחרים שמגיבים אחד לשני על השיר ומנתחים אותו?

למעלה