שיר

שיר

הדמעות שלא יודעות למה כל הזמן בוכות. הדמאות שלא יודעות למה עצובות קשה להן, וקר, וחם. הדמעות שלא יודעות למה לא חותכות הדמעות שלא יודעות למה לא מתאבדות. הדמעות שלא יודעות למה פשוט לא יודעות. ונמאס להן, כל כך, אין להן כוח. הדמעות שלא יודעות למה עייפות הדעמות שלא יודעות למה עייפות מלחייך כשבפנים הן צורחות ולא יודעות למה. גלית

העצלנית

New member
ענת יקרה

הכח בסדר המטאפורות שלי לא משהו היום. אני הבן אדם האחרון שיחשוב על לחתוך משהו (חוץ מהשיער). תודה על הדאגה דפנה

פייה יקרה

לדמעות שלך יש פה והם רוצות לצעוק לדמעות שלך יש פה ..... הדמעות אומרות הרבה דמעות של עצב דמעות של שמחה אבל לבכות זאת הקלה.. את כותבת מדהיםםםםםם כותבת אמיתי ומרגש ענת

wildflower**

New member
גליתוש ../images/Emo23.gif

אם את לא עושה משהו עם הכשרון הזה שלך בקרוב אני......... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע:) וחוץ מזה.. סתם רציתי להגיד לך שאת ממש מותק של ילדה:) אוהבת ....

את מותק!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

חוצמזה מה אני כבר יכולה לעשות עם השירים האלה??????????????????? יש למצישהו רעיון
!| גלית

למעלה