שיר

שיר

שיר שאני מאוד מזדהה איתו. עד היום הוא תלוי לי בחדר A New Kind Of Army - Anti-flag LOOK BACK... on history, nothing much has changed THOUSANDS... of soldiers of all countries, all marching the same Every nation's leader says that "our side is right Every nations leader says the time has come to fight But they use the common people to settle their scores IT'S TIME THAT WE REFUSE TO FIGHT IN ANY OF THEIR WARS! We're lookin to start a new army, (that's) too smart to fight, too smart to die We're lookin to start a new army, (that's) too smart to fight, too smart to kill... for you! JOIN NOW... the ranks of all nations who refuse to go to war REFUSE... to pull the trigger of a gun for leaders 'round the world I'd rather fight to spread some tolerance & unity Than buy into their nationalistic brainwashing Killing mothers, fathers, sisters, brothers, common human beings Not savages but people, like you, like me! WE'RE LOOKING FOR A FEW GOOD MEN WE'RE LOOKING FOR A FEW GOOD WOMYN WHO ARE NOT AFRAID TO FIGHT AGAINST TYRANNY BUT WHO REFUSE TO FIGHT....WITH TYRANNY REFUSE!!!!! We're looking to start a new army, (that's) too smart to fight, too smart to die We're looking to start a new army, (that's) too smart to fight, too smart to kill... FOR YOU! *note: the spelling of the word "womyn" is not a mis-spelling but a result of feminist conscience

Dolo

New member
ולי השיר מהחתימה שלך כתוב על התיק..

שיר נחמד, חבל שיש כל כך הרבה מילים ואין מעשים... גם לנו יש אחד אם אתה רוצה, בוסניה בוערת של ריוט94.

Dolo

New member
ואם כבר, בוא ניקח דוגמא מהדנים

מה אתה אומר שנקים אוטומומיה אנרכיסטית כאן בשטחי מדינת ישראל? הממ, כיכר המדינה הולך? :p

^NB^

New member
כיכר דיזנגוף אולי

ותפסיקו לשמוע פאנק רוק מעפן בבקשה הא דרך אגב בואו לפורום פאנק (158) זה בטח יתאים לכם שם

להפסיק לשמוע פאנק רוק?

ולהתחיל לשמוע גריינד-קור, כאפה לפנים של לימור לבנת... סגנון מוזיקה שמתבסס על צרחות שאף אחד לא מבין.. זה באמת עדיף לדעתך מפאנק רוק (ובמיוחד אנרכו-פאנק)?

Dolo

New member
זה משנה?

שכל אחד ישמע מה שטוב לו ויגיד תודה... ופאנק רוק זה לא כל מה שאני שומע, אז בבקשה בלי הכללות. ודא"ג, רוני זה לא הארדקור...!

צודק...

שכל אחד ישמע מה שטוב לו, וויכוחים על טעם מוזיקלי הם תמיד חסרי טעם.. אבל עדיין מעניין אותי לשמוע מה כל כך גרוע לדעתו באנטי-פלאג

dylan

New member
גריינד-קור?

לא לא (אין לי מושג מה זה
).. להתחיל לשמוע רוק-פולק (אפשר גם בשילוב עם בלוז..) או פולק
הנה מילים שאולי תאהב.

בהחלט אהבתי את המילים :)

חוץ מהבית הסדיסטי האחרון..ממש אהבתי ולפי מה שאני יודע, גריינד-קור, זה מוזיקה שהיא בעיקר צרחות שאף אחד לא מבין מה המשמעות שלהם (אבל יכול להיות שאני טועה..), ושנוהגים לרקוד פוגו ל"צליליה"

Dolo

New member
פוגו זה מגניב...

רק צריך מרחק ביטחון מהרוקדים...!

dylan

New member
אמממ.. זה לא ממש סדיסטי..

אין בו הנאה מסבל של מישהו.. הוא גם לא מעודד לרצח או משו כזה. סה"כ יש אנשים שגם לי אין בעיה שימותו, כך שאמנם יש איזושהי הרגשה אממ.. לא נוחה עם הבית הזה אבל הגעתי למסקנה שאין לי בעיה איתו.. בכל מקרה לדעתי זה שיר המחאה הכי חזק שנכתב. ואם יש לך עדיין חשק לקרוא אז הנה שיר מצויין די אנטי אמריקאי ואנטי מלחמתי.. והנה עוד אחד חזק. ויש גם שיר פרו ציוני שאני לא בטוח שתאהב שדילן כתב ב82' על הסכסוך ישראלי-ערבי.. ישראל מתוארת בציניות בשיר כneigborhood bully.. תודה על המידע בקשר לגריינד קור. לא נשמע מיי קאפ אוף טי (גם המוזיקה וגם הריקוד)

3 השירים ממש טובים!

תמיד שמעתי דברים טובים על דילן, אבל לא ממש טרחתי להקשיב לו. מילים באמת חזקות! אפילו השיר הפרו-ציוני :). ממש אהבתי את המילים, אבל ההלחנה שלו ובכלל סגנון המוזיקה זה לא ממש הטעם שלי, יותר מידי משעמם ואיטי. תודה בכל מקרה :)

למעלה