שישבתשלום לפורום עושים שוק

שישבתשלום לפורום עושים שוק

מה עושים ביום ששי?
מנקים? מבשלים? נחים? מבלים? הולכים לשוק של ששי בקניון?
אוכלים בבית או בחוץ? ארוחת ערב חמה או רגילה?

ובשבת?
 

ady18

Well-known member
עונה

חלק ראשון של שישי השלמת קניות ובמיוחד מכורים לשוק הנמל אז טיילים ולפעמים מגוונים יום שאין בישולים כמעט הכול מוכן בחמישי....
חלק שני מבקרים בת דודה\בבית טלוויזה ארוחה....
שבת:
שקיץ לפעמים ים
או טיול באזור סתם לנשום אוויר
לפעמים מארחים לצהרים.
ערב\אחרי צהרים סרטים בקולנוע לרוב ...
או הופעות.
 

רוזהלי

New member
שבת שלום ומבורך


 
אחרי נקיון, כביסות, מצעים - קפצתי לשוק בקניון

קניון ערים כפר סבא. מבטיחה דיווח מקיף יותר, הנה הצצה


עוד יש תוכנית לשחות ובעיקר לנוח!!!!
 
עובדת בשישי


יום מאוד קצר בגן אבל מאוד עמוס:
גם אופים ביחד, גם ארוחת בוקר, גם קבלת שבת וגם זמן חצר ואנחנו גם חסרים בצוות באופן קבוע בימי שישי אז הכל לחוץ טיפה יותר מהרגיל

היום הכנתי עם הילדים בראוניז נוטלה- יצא ממש טעים והילדים התלהבו מאוד להכין-כל כך אוהבת לאפות איתם!


עכשיו אני סתם במצב בטטת טלויזיה, גמורה מכל השבוע...
 
איזה יופי!

בראוניז נוטלה!!! יש מתכון?

וגם אני בטטה, אפילו אין לי כח להדליק טלויזיה..........שפוכה מכל השבוע גם כן!

הילדים, כנראה בגלל ההשכמות למשמרות הבטיחות (ה"גדולה" במשמרות אז כולם קמים ויוצאים יחד איתה מוקדם), נשפכו והלכו למיטות. בקושי גמרנו את משחק הטאקי. ואני נראה לי תכף נרדמת בעצמי....
 
ברור שיש מתכון,מבוסס על מתכון מששת מתוקים

מעט שיניתי:
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר

להמיס את שניהם ביחד במיקרוגל

להוסיף לתערובת 3/4 כוס נוטלה.

בקערה נפרדת להכניס 4 ביצים עם 1 וחצי כוסות סוכר ולערבב היטב, להוסיף את תערובת השוקולד שנוצרה.
להוסיף 1 ורבע כוסות של קמח ורבע כוס קקאו, מעט מלח-לערבב הכל היטב.

להכניס לתוך תבנית עם נייר אפייה ל-30-35 דקות, לתת להתקרר במשך כשעה-שעתיים ואז לשים אבקת סוכר מעל, לחתוך לקוביות כאלה ולהכניס לפוטיפרים.
 
תבנית מלבנית בגודל בינוני,אחד לפני הכי גדול

לא יודעת בדיוק כמה אינצ'ים,אנסה לבדוק.
 
למעלה