שישבת נהדר לכולם!

ritosh

New member
שישבת נהדר לכולם!../images/Emo24.gif

שירי טלי מה קורה איתכן? איך אתן מרגישות?

ל3

New member
שבת שלום לכולם

תודה ריטה. אני הרבה יותר טוב ובעצם הכאבים כמעט חלפו. קשה לי קצת בישיבה ממושכת אבל אין מה להשוות למה שהיה. ביום חמישי כבר הלכתי ללימודים וביום ראשון אחזור לעבודה. תודה על הדאגה.

שי פ

New member
הנני כן, קראת לי?

שלום לכולם!!!!!! מה שלומכם? ראשית, אסף, שירי, גאיה, ריטה, אני מתנצל על שבזמן האחרון העדפתי להיות פאסיבי. נכנסתי פעמיים בשבוע, קראתי, התעדכנתי במצבכם, ונהנתי מאוד לקרוא את שכתבתם (בעיקר אתה אסף). אבל משהו מנע ממני מלכתוב. אולי העצלות? הרי בחודש האחרון כתבתי תעודות, כתבתי הערות לעבודות ובחנים, כתבתי הרצאות לסמינר ולאוניברסיטה, וכתבתי את המחקר שלי. כמה אדם יכול לכתוב??? הלופוס אצלי נהדר. נם שנת חורף שלווה. לעיתים יש כאבי מפרקים בידיים, אבל הם חולפים אחרי יומיים שלושה, כאשר הם מותירים את פרקיי נפוחים בצורה של נקנקיה..... שירי, סבלתי מהדלקת במפרק הירך כמעט שנה. פיזיוטרפיה וזריקות הקלו, לא העבירו. אחרי שנה היא עברה כפי שהגיעה. בזמן הקרוב אעבור מיפוי עצמות לבדוק שהכל בסדר באופן כללי. גם הפלקווניל עדיין לא פגע בראייתי הרחבה. (דוחה את הבדיקה המעצבנת לעיניים אז צריך ללחוץ על הכפתור כל פעם שמופיעה נקודה. בדר"כ אני כל כך עייף שאני נרדם בבדיקה ומגיע לרופא שמורה לי לעשותה שוב כי היא לא מהיימנה). אולי נקבע פעם פגישת לופוסים? נרד כל הזאבים לאיזו גינה בת"א ונשתולל בינות לעצים....... אוהב קרוא אתכם, ונהנה להימנות איתכם....

ל3

New member
הי שי

שמחה שחזרת כבר התגעגנו. עכשיו יצאנו לחופשת סימסטר ואני מניחה שיהיה לך קצת זמן לנוח- או שאתה נמצא בסמינר גם בזמן החופשה?. לפני שבועיים בערך היה לנו סמינר השואה במשואה והתלווה אלינו המדריך הפדגוגי של היסטוריה שנה ג או ב נראה לי. היה מעניין מאוד אך גם קשה לנפש. בכול אופן, טוב לשמוע שהלופוס " נופש" אצלך עכשיו והלוואי שיאבד את דרכו בחזרה או שיחליט להישאר בחופשה לנצח!!! אני כבר מזמן אמרתי, אשמח לכל מפגש עם החברה המקסימים פה. just name it and i am there

ritosh

New member
אהלן שי! שמחה שהכל בסדר איתך.

כתוב מדי פעם איזו מילה כדי שנדע שהכל ממשיך להיות בסדר
. יופי של רעיון להפגש. יהיה נחמד להכיר את האנשים. מי מרים את הכפפה? גאיה, אולי את?

gaia20

New member
הי אנשים

חשבתי פעם על הרעיון להפגש, אבל אחרי מחשבות מעמיקות, הגעתי למסקנה שבנתיים רצוי שעוד לא נפגש. אני באמת לא יודעת עדין מתי זה יהיה זמן טוב, אני פשוט לא רוצה לגרום לאנשים חדשים שיגיעו לפורום להרגיש "לפט-אאוט", כי הם לא היו במפגש. זו דעתי, מה דעתכם?

1ט ל י

New member
שלום

מה שלומי? סביר. הכעסתי קצת את הלופוס השבוע, כי לא ישנתי מספיק בלילות, ועבדתי קשה, ולא נחתי מספיק זמן במיטה. לכן אתמול, ב-15:00 בערך, בעודי בעבודה, גופי החליט שנמאס לו לזוז, ואני צריכה לנוח. לאחר רבע שעה שבה ניסיתי להאבק בהחלטה זו, הגעתי למסקנה שאני לא יכולה לנצח. מה עשיתי? קראתי לאמא שלי שתבוא לעזור לי, ולמזלי היא באה. היא עזרה לי לסיים הכל, ולקחה אותי לביתנו. היום אני אחרי שינה של 13 שעות ומנוחה של הרבה שעות במיטה בצפייה בטלביזיה, מרגישה בסדר (כבר ציינתי שאני מצוננת שוב?), ומוכנה להתחיל מחר שבוע חדש שבו אני אנוח בהתאם למצבי הבריאותי. קבעתי את התור למחקר ליום שני הקרוב. לא שכחתי שאני צריכה לבקש פרטים. אני אפילו ארשום לעצמי. שיהיה לכולם שבוע נפלא,

gaia20

New member
שבוע טוב לכולם!!

אני בסדר, סליחה על ההזנחה, מקווה שהמשך השבוע יהיה יותר קל ושלי יהיה יותר זמן לכתוב. שיהיה לכם שבוע נהדר עם המון חיוכים!!

למעלה