הנני כן, קראת לי?
שלום לכולם!!!!!! מה שלומכם? ראשית, אסף, שירי, גאיה, ריטה, אני מתנצל על שבזמן האחרון העדפתי להיות פאסיבי. נכנסתי פעמיים בשבוע, קראתי, התעדכנתי במצבכם, ונהנתי מאוד לקרוא את שכתבתם (בעיקר אתה אסף). אבל משהו מנע ממני מלכתוב. אולי העצלות? הרי בחודש האחרון כתבתי תעודות, כתבתי הערות לעבודות ובחנים, כתבתי הרצאות לסמינר ולאוניברסיטה, וכתבתי את המחקר שלי. כמה אדם יכול לכתוב??? הלופוס אצלי נהדר. נם שנת חורף שלווה. לעיתים יש כאבי מפרקים בידיים, אבל הם חולפים אחרי יומיים שלושה, כאשר הם מותירים את פרקיי נפוחים בצורה של נקנקיה..... שירי, סבלתי מהדלקת במפרק הירך כמעט שנה. פיזיוטרפיה וזריקות הקלו, לא העבירו. אחרי שנה היא עברה כפי שהגיעה. בזמן הקרוב אעבור מיפוי עצמות לבדוק שהכל בסדר באופן כללי. גם הפלקווניל עדיין לא פגע בראייתי הרחבה. (דוחה את הבדיקה המעצבנת לעיניים אז צריך ללחוץ על הכפתור כל פעם שמופיעה נקודה. בדר"כ אני כל כך עייף שאני נרדם בבדיקה ומגיע לרופא שמורה לי לעשותה שוב כי היא לא מהיימנה). אולי נקבע פעם פגישת לופוסים? נרד כל הזאבים לאיזו גינה בת"א ונשתולל בינות לעצים....... אוהב קרוא אתכם, ונהנה להימנות איתכם....