שישבת23.11 -מה שתרצו

שישבת23.11 -מה שתרצו

לא מחקתי וגם לא יודעת אם אמחק את הגיגי היממה האחרונה בפורום אני חס וחלילה לא מזלזלת בכבוד של אף אחד פשוט אני שואלת את עצמי אם מישהו חושב שהתוכנית היא כזו שאני ואנירה נשב כאן 24 שעות במשך חודשים ונמיין את כל דברי הרשע שעולים כאן? וכשנמחק יהיה גם מי שיטען כמובן שיחד עם הודעה נמחקה עוד הודעה אחרת לדעתו לא בצדק שנתעסק כאן כל היום במי נגד מי , וכאילו לא די בזה נתעסק במי שלח איזה מסר למי, ונקבל מסרים שדורשים מאיתנו לדעת אם ראינו כמה X או Y איומים ונוראיים , ועוד מיני דברים שהופכים את המקום לגן ילדים. אז בהתחלה מחקתי , ועכשיו אני חושבת לעצמי: יש אפשרות פשוט להסתכל על זה לתת לדפים להתמלא בכל הרפש ולא משנה מי זה ולא משנה כמה ניקים מחליפים -הרוב גלוי וידוע מכאן, ויש אפשרות אחרת : לשמוע רעב, עוני, קור, ועוד קריאות מצוקה שהולכות לאיבוד בתוך המהומה. לא משנה לי וגם אין קשר לחלוטין מה מישהו חושב עלי -אם בכלל מי שבאמת איכפת לו -מוצא את הדרך אלי ולנירה מציע , מעודד ועוזר . אז מזמינה את הגולשים להחליט איך זה יראה כאן רוצים להמשיך להשתלח? לשפוט ולהעליב אחד את השני? חופשי. יכול להיות שזה מה שהקהילה זקוקה לו? מקום לפרוק?לכעוס? שלכם הדפים, כמו כיכר העיר, שבת שלום לכולם, נעמי. נ.ב השתלחויות בי ובנירה בפורום ,אם יצוצו בעקבות ההודעה, לא יזכו לתגובה.

חדגורית

New member
היי בוקר טוב - חיכיתי במיוחד לנעיצת הבוקר

שלכם כדי להגיב. ושדבריי לא יתערבבו עם הגועל נפש כאן. פשוט מגעיל מגעיל להכנס לכאן , וכבר לא עושה חשק להיות כאן או במקום אחר. נמאס לי אישית לשמוע את כל הליכלוכים והתככנות שיש מאחורי הקלעים. וחייבים לעצור את כל התחרויות עם כל מנהלי כל הפורומים אני לא מבינה למה תפוז לא סוגרת את כל הפורומים והקומונות ונותנת לסערות להרגע. צריך לתת פה פסק זמן לכולללללללםםםםםםםםםםםםם ולא כל פעם לנסות עם מנהל חדש לעצור את הדימום. זהו אני את שיש לי על הלב כבר כמה זמן שפכתי. לגבי מה שיעשו עם הגועל בכלללל המקומות אולי לתת למפשפשים ברפש להרוג אחד את השני ,ואז הרוחות ירגעו. ואולי נחזור "לימים שבאמת עשינו מכל הלב בלי חשבון מי עושה מה ולמי. יום טוב.

סוזי10

New member
אני כאן ובכל מקום אבל

יש פה בפורום הזה קומבינות, לא יודעת איך למה כמה ובעיקר למה, אבל כמו בכל מקום לצערי גם פה יש, לא יודעת מה היתי עושה במקום תפוז, אבל הייתי עושה משהו ומהר, כי בעקבות המודעה של תפוז לתרומות נכנסו לפורום כמה אמהות מהגן , ונמלטו כל עוד נפשם בם, הם אמרו שהם מעדיפים לשים את הדברים ברח' כמו ששעשו עד עכשו , ומהרחוב הרי לוקח מי שבאמת נזקק, תפוז צריכים וחייבים לאפשר למתנדבים ותורמים בעיקר, להכנס לפורום, אבל במצב כזה רק מבריחים תורמים פוטציאלים, אם מנהל לא מצליח לנהל חברה מחליפים מנהל ולא מחכים שהחברה תקרוס, זה מה שצריך לעשות כאן בפורום ובמיידי, להביא מנהל מבחוץ, ואנחנו הותיקות נעזור, בקצב כזה אין לפורום הזה קיום בתפוז. כולם נכנסים בניקים שונים, ובקיצור כולם עם מסכות. זה אומר דרשני במידית. אני לא נאמנה לשום פורום קומונה בתפוז או במקום אחר. תפוז עשו עבודה נפלאה עם הפורומים ואני אוהבת לגלוש בפרט בפורומים בתפוז וגולשת די הרבה. חבל אאלץ לעזוב פורום כל כך חשוב בו אני תורמת כמיטב יכולתי. אולי למישהו בתפוז יש אינטרס להשאיר את המנהלות הקיימות מסיבה לא ידועה, אז רבותי לידיעתכם העסק בקריסה, תתעורו ומיד. אם כל כך הרבה גולשים חושבים כמוני אז מדוע לא עושים בתפוז שום דבר כדי לשנות את המצב? יש דברים נסתרים כאן, העתק נשלח להנהלת תפוז

סוזי10

New member
הכפשות רכולים וכו'

כידוע מביאים הרבה יותר מפרסמים , אולי זו הסיבה שתפוז רוצה להמשיך בעצם בנוסח הקיים? חשבתם על זה, יוחזר לאלתר הפורום הישן במתכונתו הקודמות של אהבה אחוה נתינה והכל בלי אינטרסים, אפילו מפגש אחד בבתים היה לנו, וזה מראה על אחדות מה שכאן אין. אולי הנבלת תפוז תוצאי איזה הודעה לכולנו? מגיע לנו הסבר לא?? מבקשת מכל מי שמסכים לדעתי יצביע. שבת שלום

cial 1

New member
סוזי כנסי.גם כואב מה עושים לי

את יודעת שאני בסדר ולא פגעתי באף אחת לא כאן ולא במקום הארור. ושמו נתינה מכול" הלב" קומונה? מזה אדם שננתה בו אימון לא סתם אימון היה גם ידיד??? והלב נפתח שם. ובום היא מנהלת אז הידידות היא רק לשם אנטרס אחד ןלא יותר נכון אני בשוק קבלתי את החסימה והיא גרמה לי מריבות עם מימי כי היא אמרה לי בפרוש שיש עוד שני אנשים מנהלים את המקום והם לא רוצים את חסיפתם. מה הולך שם. ומי כותבת לי אני לא מנהלת שום קומונה. נכון לא חייב היא להיות מנהלת אבל מספיק לחץ אחד והכול נגד חני. זה כואב סוזי מתוקה אני חני תני לי שם אחד והוא 111111 במי פגעתי רק עם מימי היא לי כול וויכוחים ועצבים וכמובן אניהואוהיא שחסה אותי ותנערה ממני. אגב כול יום היה בו כאב על זה כי אהבתי את אניהואוהיא. ומה קיבלתי בעיטה. אז סוזי לא רק הכול שם בסדר. מימי סליחה שהם הולה כאן בריאות ושבת שלום. והלווי ונירהלה תמחק את השרשור הזה ולהמשיך כאן וסוזי נשבעת לך שתפוז חתום על המקום הזה בטבו. את יכולה לבדוק זאת וזה גם כבוד גדול פה.

מאמאסאן

New member
ניהול הפורום הזה הוא עבודה קשה

ומי שעושה אותו, הוא בעל מוטיבצית עזרה גבוהה. נירה שאותה אני מכירה, משנעת ופעילה מאד, על חשבונה היא נוסעת מעבירה יוזמת, ודואגת אז למה להחליף? אני מתעלמת משטויות, ועושה מה שאני חושבת לנכון לא העירה לאחרים, לא דורשת, רק עושה. ההנהלה בסדר, רוב הבנות כאן נהדרות והשאר לא חשוב.

סוזי10

New member
אין לי בעיה לא עם נירה ולא עם נעמי, רק תראי

מה קורה כאן, זה סביר בעינייך, תחושה שלי שיש כאן ממש עלהום, ורוצים בכוח לסגור, להחליף, לא יודעת מה הכוונה שלהם, אבל מה שקורה כאן לא תקין .

cial 1

New member
כי ../images/Emo23.gif גם מתנקה. ורק טוב למקום ../images/Emo28.gif../images/Emo43.gif

לא באתי בטענות למי שעזר לי

אני מודה לכל אלה שעזרו לי כשהמקרר שלי עמד ריק באתי בטענות לכל המסרים שאני מקבלת לכל הרפש שכותבים עליי אתם לא יכולים לתת לאנשים להעליב אדם נזקק בכל אופן אני לא מתחזה תשאלו את סוזי10 המקסימה שבכל כוחה ניסתה לחבר לי את החשמל היא בעצמה דיברה עם חברת חשמל יש לי אישור על גניבת הכסף אם מהדואר או מקופח נגנבו לי 3650 שקל!!!!! יש למישהו מושג מה זה עושה למשפחה 6 נפשות???? אני מודה לכל מי שעזר אם זו נירה ששבוע שעבר קנתה לי מצרכים מכספה ואם זו הדג של נועית שעזרה לי לפניי כן וסיגל5 וסוזי10 שהיא באמת 10 של בן אדם ונעמי פסי שתרמה לי טיטולים וסיגל חאייק שבלעדייה לא הייתי עוברת את השבת הזו וצריפינה שבעיניי תמיד תשאר אדם נדיר ולכל מי שלא הזכרתי איתו הסליחה שלום ולא להתראות אני לפה לא חוזרת מספיק קשה לי המצב אני לא צריכה עוד העלבות והכפשות

סוזי10

New member
מיטל כנסי

אל תתיחסי לאנשים הרעים, לא כולם אותו דבר, את בעצמך כתבת תודות למס' אנשים אז את רואה יש גם כאלה, לצערי רעים תמיד היו ותמיד יהיו. אל תתני להם לנצח, רק תאחלי להם שיהיו במצבך, (כן מצטערת אני לא מתחסדת, וזה מה שאני מאחלת לאנשים רעים) אז שבת שלום מותק ואל תשימי לב.

סוזי10 שכחת שהתלכלכת במסרים על מיטל?

את רוצה שאני יעתיק לכאן כל מה שהתלכלכת על כולם? שכחת שקיללת במסרים?את נקמנית מאחלת רע!!מחכה לך הפתעה!!!

סוזי10

New member
יש לך סיבה להתחבא אחרי ניקים בדויים?

מלבד זאת את לא שווה תגובה. שבת שלום

סוזי הנה הפתעה שהבטחתי!!

זוכרת במסרים? ========================================== נשלח על ידי: סוזי10 אל: שובבה האחת תאריך: 23/10/2007 00:08:09 ========================================== שובבה אחותי יש פה בפורום הזה קומבינות, לא יודעת איך למה. מה היתי עושה במקום תפוז ? הייתי עושה משהו ומהר וקודם כל להעיף את המנהלות נירה ופסי המלוכלכות, תפוז צריכים וחייבים להעיף אותם לכל הרוחות הם ממש מושחתות, ומבריחות תורמים פוטציאלים, אם מנהל לא מצליח לנהל חברה מחליפים מנהל ולא מחכים שהחברה תקרוס, זה מה שצריך לעשות כאן בפורום ובמיידי, להביא מנהל מבחוץ, ואנחנו הותיקות נעזור, בקצב כזה אין לפורום הזה קיום בתפוז,זה אומר דרשני במידית. אני לא נאמנה לפסי ונירה נכנסתי בהרבה ניקים ועשיתי פרובוקציות שיעופו כבר זוכרת?. למה תפוז משאיר את המנהלות האילו בכלל?, אז לידיעתך העסק בקריסה, תתעוררי ומיד. אני מחכה להם שיפלו ואני יהיה המנהלת היחידה פה בלי קומבינות, כדי לשנות את המצב? תבחרי בי אני יכולה להיות מנהלת טובה חשבת? על זה, יוחזר לאלתר הפורום הישן במתכונתו הקודמות של אהבה אחוה נתינה והכל בלי אינטרסים, כי אין אחדות בפורום בגלל המנהלות המושחטות.לא אכתוב לעולם דבר שיפגע במישהו אבל במנהלות האילו אני מתנקמת ואתנקם!אז אנא ממך חכי סוזי וזו רק התחלה!!

סוזי10

New member
לא יודעת איזה קומבינות את

עושה במסרים הללו,לדעתי את גאונת מחשבים אלא אם כן מישהו מבפנים שעוזר לך לשנות שמות ולהוסיף תכנים. העתקת מה שכתבתי היום והוספת פנינים כרצונך. מעולם לא שלחתי כזה מסר , מעולם לא דיברתי בגנות נירה או פסי, על אחת כמה וכמה במילים בוטות כמו שאת השתמשת בהוספת מילים וכדומהלא מכירה אותם לא ראיתי אותם מעולם, ואני מעריכה את מה שהם עושות, כל טענותי הם כלפי הנהלת תפוז שאין להם מסוגלות או אומץ לקום ולעשות משהו כדי שאנשים כמוך לא יצטרכו להכנס בניקים בדויים, . מעולם לא רציתי ולא רוצה להיות מנהלת פורום זה או אחר, משאירה את הניהול לאנשים שמסוגלות, ולשמחתי אני מכירה ביכולות שלי ואחת מהם היא להודות שאין לי יכולת לנהל פורום. את יכולה להמשיך לאיים

חכו רגע, אל תמשיכו, שאכין פוקפורן.. ../images/Emo83.gif

תעלי תצלום מסך של המסר...... כי נראה לי ששכתבת פה הרבה....

המקומית

New member
שעה וארבעים לקח לך להעתיק מסר ../images/Emo35.gif המממממ.

• סוזי10 שכחת שהתלכלכת במסרים על מיטל?ו שובבה האחת ו 11:39 | 23/11/07 • יש לך סיבה להתחבא אחרי ניקים בדויים?ו סוזי10 ו 12:16 | 23/11/07 • סוזי הנה הפתעה שהבטחתי!!ו שובבה האחת ו 13:17 | 23/11/07 כנראה שיכתוב.....

אם מישהו צריך - עוזרים לו!

מי שעושה חקירות אם כן לקחו כסף או מה המצב באמת - צריך לחשוד בנותן. כל ההכפשות פה היו ממש לא במקום ומוגזמות. מי שמבקש כנראה באמת צריך, כבר נאמר שעדיף לעזור לכולם, גם אם כאלה שלא באמת צריכים עזרה, אי אפשר לחקור כל אחד עד כמה הוא מסכן או צריך עזרה. אני בדיעה שצריך למחוק את השרשור של השובבה והכתף השבורה, שבאות רק לעשות גלים, למה? למה?

למעלה