שישה ימים על חוף הים

שישה ימים על חוף הים../images/Emo39.gif

שישה ימים הינו ניפגשים בחוף הים,אל מול גלים מיתנפצים לאוזני תמיד היית לוחש "רק אותך אני אוהב". ביום השביעי לאחר מריבה אני עזבתי-נותרת לבדך ולמול הגלים הבטת בשקיעה, בגלים,בדגים, והיזלת דימעה. "רק אוך אני אוהב" כתבת על החול הצורב העורבים שריחפו מעל ראו אותך ניסחף אל תוך הים- לאיי שם..., ואילו אני - ראיתי ב ענים אדומות איך נימחקות להן שלושת המילים הקסומות את המפשט שלך לקחו להם הגלים, ואני ספגתי את דמעותייך- עוד שישה ימים. ניכתב מתישהו על חוף הים. <<< ילדה שהים אוהב >>>>>>> אלין.

דן צ

New member
אלין , ברשותך ההמשך

חלפו להם שישה חודשים ויושבת אני בעינים דומעות החול שמסביב נשאר אותו החול הים שמסביב נותר כולו כחול מביטה מסביב אולי לראות אותך אולם אתה כאן חסר במלא הדרך שישה חודשים של כאב שישה חודשים של יגון ורק אלוהים מבין למה למה אני כל כך בדיכאון הלכת והשארת משפט אוהב הלכת וכתבת את מה שבלב מתהלכת אני על החול הרך הגלים הקטנים נוגעים ברגלי ואני נזכרת בנגיעותך הרכות חשה את ליטופך הנעים והאוהב כל כך מתגעגעת אליך אהוב יקר כל כך מרגישה את הדקירה שבלב

בידיוק אתמול...

ב"ה התחלתי לכתוב ביומן שלי מן מכתב שלא נשלח ולא ישלח, ממש מכתב יפה דווקא. כתבתי את זה לחבר שלי לשעבר, היו בזה "שורות מחץ", מתאימות אבל הפוכות, בהתחלה ובסוף. (משהו בסגנון "אהבתי אותך, אהבתי אותך כמו שמעולם לא אהבתי" בהתחלה ו"אני שונאת אותך, שונאת אותך כמו שמעולם לא שנאתי" בסוף) ואז... הגיע הרגע המכריע... עמדתי לכתוב את השורות של אני שונאת אותך... ולפתע קיבלתי SMS, ואח"כ טלפון, והשלמנו :))) (אחרי חודשים של פרידה...) כאילו מישהו שם למעלה לא רצה שאני אכתוב שאני שונאת אותו, כי כשאני כותבת, שמה על הנייר, אני הופכת את זה לעובדה במובן מסויים. איכשהוא בידיוק כשרציתי לכתוב את זה הכל "השתבש"... אז בנתיים לא יהיו לכם פה מכתבים מרגשים ממני!...

כל כך יפה

חבל שלי אן את כישרון הכתיבה הזה, כי יש לי המון להוסיף רק לא יודע אך לבטא את זה

ניק../images/Emo51.gif ן-את לא חייבת להגיב תמיד!

אני מבינה גם כן שתיקות לפעמים, הן צרחות ולפעמים דמעות ולפעמים רק " כמה שאני מיזדהה" ,אני בהחלט מבינה אותך התגובה שלך ניכתבה כבר במשפט " יש לי המון מה להוסף" כבר ידעת לבטא את זה הכי טוב והכי ברור שיכולתי להבין אותך, תודה מקסימה נשמה טובה. שיהיה לך יום מקסים חברה יקרה. מותר לי לטעות -ואסור לי למות! <<<<< ילדה שהים אוהב<<<<<<< אלין.

תודה לך אלין

ואהבתי במיוחד את ההמשך של דן לשירייך , הוא כאילו דיבר מתוכך כאילו הרגיש אותך , את כאבך , מדהים ממש

ניק- דן מכיר אותי כבר מהפורום שלו../images/Emo66.gif

לכן הוא ידע איך בדיוקלהמשיך את השיר שהתחלתי ובעצם לא ידעתי שלא סיימתי אותו. תודה לך מקסימה אוהבת אותך תמיד יום אחד אשב ואכתוב עלייך שיר במיוחד עברוך, רק צריכה להכיר אותך יותר טוב (תירוץ טוב כדיי שתשארי כאן אה?)
גרמתם לי לחייך כאן הבוקר הזה כב צהריים הכאב מהול בשמחה כלשהי משהו יודע למה??????????????? אוהבת אותך תמיד ניקי מותר לי לטעות ואסור לי למות! <<<<ילדה שהים אוהב<<<<< אלין.

אז מה דעתך להקדיש לדן שיר?

ניכנסתי היום בפעם הראשונה לכתוב אצלו בפורום , יש לו פורום מהמם והוא עושה שם עבודה מעולה , לפי דעתי

למעלה