אוקיי המשך.... סברינה לחשה לסאלם להפסיק לדבר ולא הוא ישמע ממנה בבית...... הרווי הסתכל על סאלם, ומיד הפנה את מבטו לסברינה, בעיניו של הרווי היא מבט נבהל..... , אבל פניו הראו מבט אחר לגמרי , מבט מזלזלללללללללללללל
הרווי אמר לסברינה: סברינה יש לי כאב ראש אני לא בטוח יבוא מחר לבית ספר.. (ואז סאלם לחש עוד משהו לסברינה ואז הרווי שמע ואמר שוב.. באמת כדי שאני אלך................... החתול שלך מפחיד אותי וגם את.. אני חייב ללכת והרווי נס משם חזרה לביתו וסבריני לקחה את סאלם הביתה והתחילה לצרוח עליו:.....
"סאלם!!!!, בגללך הפסדתי...." , (היא המשיכה לצרוח עליו), לאחר מכן סברינה עלתה לחדרה , והתחילה לחפש שיקוי, איך להפוך את סאלם ל......., את זה היא עדיין לא יודעת.....
שעון הגדול עם סאלם והעבירה אותו בזמן... הוא עבר למתי שסבינה הייתה מכשפה קטנה והיא בטעות הפכה אותו לצפרדע.. הוא חזר חזרה מהשעון וסברינה ראתה אותו והתפקעה מצחוק...............
רעה ולכן הפכה את סאלם החזרה לחתול........................................ והתנצלה בפני הרווי היא אמרה לו שהיא נסתה לעבוד עליו והיא מצטערת ואז לוכד המכשפות(חבר שלו) ראה את סאלם מדבר בקלטת ורץ למצוא את סבריני...............חיחיחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לוכד המכשפות לכד ברגע האחרון את סברינה, סאלם הצליח לברוח, הוא חשב שסברינה מאחוריו, הוא החליט שכדי לעצור, הוא הסתובב וראה, ואמר "מה לעזא..... הוא לא הצליח לגמור את המשפט......
מה לעזא.מה לעז... ואז הבין שסברינה באמת מכשפה ושהוא לא יצליח לגבור עליה לכם ברח ומכוון שלא הספיק הוא הפך לקרפד (בזכות סברינה) ואז היא צחקה בכל חיחיחיחיחיחי מישהו רוצה שאני יביא לו את הקטע עם בריטני ספירס יש לי אותו על דיסק (ועוד כמה קטעים וגם קטעים של מכושפות.)
חברה שלי בשם נופר אצלי והיא הולכת להמשיך את הספור: סברינה המשיכה לצחוק...., ופתאום הגיך מבין האפלה............ מי אם לא סאלם.... סברינה כעסה עליו אל זה שהוא הפחיד אותה, ואז סאלם ראה את לוכד המכשפות , שהוא בעצם קרפד..... סאלם כעס מאוד על סבריני ואמר שזה לא נאה. הם התחילו לצחוק........