בהקפות השנייות השתתפו חילונים ודתים, עשו אצבע שלישית לחמאס וחיזבאלה.צפה בקובץ המצורף 119052
היום היה לי, אישית, יוםשמחבמיוחד ניטבחו רק כ 1200 צעירים וצעירות, וזו נחשבת שמחה אצל החרדים!!
צפה בקובץ המצורף 119054
סליחה אז זו נחשבת שמחה אצל החרדים וגם חילוניים!!בהקפות השנייות השתתפו חילונים ודתים, עשו אצבע שלישית לחמאס וחיזבאלה.
בדיוק להיפך. עם שלא מוכן שאויביו יחליטו עבורו מהם חגיו. עם שמתאבל כשצריך להתאבל וחוגג כשצריך לחגוג. עם שלעולם יזכור, בוודאי אם לימי הזכרון ניתן נופך דתי (מתכון מעולה לשמירת הזכרון למאות רבות הלאה, מה שיכול להתעמעם כשזה אירוע חילוני בלבד).סליחה אז זו נחשבת שמחה אצל החרדים וגם חילוניים!!
בקיצור עם ללא כבוד עצמי!!
מדוע ללא כבוד עצמי? לתת למרצחים הרגשה טובה יתן כבוד עצמי?סליחה אז זו נחשבת שמחה אצל החרדים וגם חילוניים!!
בקיצור עם ללא כבוד עצמי!!
אין שום סיבה שלא ישתתפו, כי להבדיל מחרדים, דתיי הכיפות הסרוגות השתתפו בחוד החנית של הלחימה ועודנם משתתפים.בהקפות השנייות השתתפו חילונים ודתים, עשו אצבע שלישית לחמאס וחיזבאלה.
אשריך על הבאת ההתרמה החשובה הזאת לידיעת הציבור. אישית לא זכיתי להיתקל בה ובהחלט אתרום בעקבות החשיפה לדברים. תודה!צפה בקובץ המצורף 119052
היום היה לי, אישית, יוםשמחבמיוחד ניטבחו רק כ 1200 צעירים וצעירות, וזו נחשבת שמחה אצל החרדים!!
צפה בקובץ המצורף 119054
החרטוט שלך מתאים לך כמו שתי טיפות רוק!!!אשריך על הבאת ההתרמה החשובה הזאת לידיעת הציבור. אישית לא זכיתי להיתקל בה ובהחלט אתרום בעקבות החשיפה לדברים. תודה!
אגב, החרטוט כאילו יום טבח נחשב יום שמחה וכו', בחייך. אתה מסוגל ליותר מכך. באמת.
מצוין. לא הייתי רוצה לכתוב משהו ש"לא מתאים לי". תודה על המחמאה.החרטוט שלך מתאים לך כמו שתי טיפות רוק!!!
אכן בהחלט אעשה זאת, גם בשנה הבאה.תשמח ביום שמחת תורה תרקוד עם ספר תורהקדושתתנשק איתו, מתאים לך!!!
אשריך על הכרת הציווי!ושמחת בחגיך!!!!
וואאווווו .......... הגיעו ימות המשיח, המינהל מודה שהוא סתם אהבל!!!מצוין. לא הייתי רוצה לכתוב משהו ש"לא מתאים לי". תודה על המחמאה.
אכן בהחלט אעשה זאת, גם בשנה הבאה.
אשריך על הכרת הציווי!
אגב, יש מצב שתתייחס גם עניינית לדברי, או שתסתפק בלעשות את עצמך? לא שאכפת לי (כמו שכתבת, דבריך מתאימים לך כשתי טיפות רוק), אבל סתם קצת חבל. לטעמי בכל אופן (אבל אני סתם אהבל שאוהב דיונים ענייניים, אז יתכן שזה רק אני).
מה החידוש בזה? וכי אם לא הייתי אהבל, הייתי טורח בהתכתבויות האלה איתךוואאווווו .......... הגיעו ימות המשיח, המינהל מודה שהוא סתם אהבל!!!
מה שמעניין את זקנתי זה לא אם היית טורח להתדיין איתי!!!מה החידוש בזה? וכי אם לא הייתי אהבל, הייתי טורח בהתכתבויות האלה איתך?
אגב:
א. אין לזה כמובן שום קשר לדרגת ניהול כזאת או אחרת.
ב. מתי תלמד כבר לכתוב את המילה הזאת בלי י'?
א. אהבל, מראש פסול לנהל משהו ברמה מביינונית ומעלה!!מה החידוש בזה? וכי אם לא הייתי אהבל, הייתי טורח בהתכתבויות האלה איתך?
אגב:
א. אין לזה כמובן שום קשר לדרגת ניהול כזאת או אחרת.
ב. מתי תלמד כבר לכתוב את המילה הזאת בלי י'?
יאללה חמוד, מיצינו את הקטע.א. אהבל, מראש פסול לנהל משהו ברמה מביינונית ומעלה!!
ב. כאשר תלמד להעלות תגובות ברמה איטליגנטית מעט יותר גבוהה!!!
לא יעזר לך שנוא נפשי, אזכירך שוב ושוב, איני נענה לחיזוריך המטורפים חפש לך בן זוג בין ההומוסכסואלים הרבים המתנענעים בישיבות!!!יאללה חמוד, מיצינו את הקטע.
הרבה בריאות.
שבת שלום לך, למשפחתך ולכל אהוביך ולכלל עם ישראל.
ממתי מבקשים סכום נקוב בתרומה?אשריך על הבאת ההתרמה החשובה הזאת לידיעת הציבור. אישית לא זכיתי להיתקל בה ובהחלט אתרום בעקבות החשיפה לדברים. תודה!
אגב, החרטוט כאילו יום טבח נחשב יום שמחה וכו', בחייך. אתה מסוגל ליותר מכך. באמת.
בכל סוג של התרמה.ממתי מבקשים סכום נקוב בתרומה?
בתרומה תורמים כפי יכולתך וללא סכום נקוב.בכל סוג של התרמה.
תמיד אפשר להגיד לא או להציע איזה סכום שאת רוצה.בכל סוג של התרמה.
תמיד אפשר להגיד לא או להציע איזה סכום שאת רוצה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.