שישו ושמחו בשמחת תורה

yaely2

New member
מנהל
שישו ושמחו בשמחת תורה

נפרדים מהחגים ולאחר ימי שגרה רבים עוד נתגעגע אליהם.

כולם מוזמנים לכתוב בפורום . אין הגבלה בנושא, לא רק חידות ובדיחות אלא מכול טוב המקלדת. הודעות נעימות וחיוביות כדי שנשיש ונשמח ולא רק בשמחת תורה.
הפעם הבעיה היא מקרה שקרה וגם הפתרון אמתי וקרה.
לפני שנים רבות ספרה לי שכנה בבניין סמוך אישה שהייתה בגיל אימא שלי את הסיפור הבא שקרה לה.
"ממש לפני מלחה"ע השנייה היו לה 2 ילדים בני שש ושלוש. הבן חזר יום אחד מביה"ס ואמר שכואב לו הראש כי חייל עבר וסתם בעט לו בראש.
הילד הלך לישון ולא קם.
לאחר שנה הילדה בת השלוש וחצי קיבלה דלקת קרום המוח ונפטרה.
הבעל החליט שהוא לא רוצה יותר ילדים כי הם זוג מקולל. כמה שהאישה בכתה והתחננה יעקב, הבעל, נזהר ונשמר כדי שלא יהיו להם ילדים ואמר לה: "יש לך אותי ולי אותך וזה מספיק.
באחד הביקורים שלה אצל רופא נשים, ספרה האישה שהיא משוועת לילד אך היא אוהבת את בעלה באותה מידה. הרופא קבע לה פגישה בנוכחות הבעל ואמר לה "אל תדאגי עוד יהיו לך ילדים"
הבעל בא לפגישה ו... יש להם 3 ילדים, שתי בנות ובן, פחות או יותר בגילי , מה עשה הרופא? או איך ניתן לפתור את הבעיה?

yaely2

New member
מנהל
אפשר לכתוב על כול נושא

לא חייבים להשיב על השאלה.
בגלל שהשאלה הייתה קשה ניתן לכם עוד יום לחשוב.

אדזה 900

New member
היי לכולם

סוף סוף נפטרים מהחגים שעם כל החגיגיות שלהם פשוט סתמו את המוח.כל הימים התבלבלו לי ,גם סדר היום נשכח ממני ,מזל שרשמתי בלוח השנה את התורים והארועים העתידיים,ולמרות הכל שכחתי תור לקופ'ח שנקבע לשבוע שעבר ,תור שחיכיתי לו 5 חודשים,מקווה שיתחשבו בי ולא יגידו לי "זמנך עבר"אכן כך אני מרגישה.לא פלא שלא השתתפתי בכל שאלות האתגריות שהופיעו כאן,הראש שלי פשוט לא עבד.תודה לכולם שכן עשו זאת.כבר מחכה שייגמר השבוע ונתחיל ביום ראשון מחדש.אז בעלי הודיע לי שמזיזים שעון,ושהמנדט הוחזר לנשיא ,נקווה שייצא מזה משהו חיובי.בקיצור לא משעמם בארצנו הקטנטונת.

למעלה