שישי אחה"צ בגעש

kiaora

New member
שישי אחה"צ בגעש

שלום לכולם, אשתי ואני נוהגים לפקוד חוף מסויים שמשיקולי בטחון שדה לא אחשוף את שמו, אבל מכיוון שהיא בחודש התשיעי להריונה והגישה לחוף הנ"ל אינה מאד קלה החלטנו בפעם הראשונה בחיינו להגיע לחוף געש (אם כי גם שם הגישה אינה נוחה ביותר). מזג האוויר היה מצויין, החוף יפה, הים סבבה, אבל - אין כבוד לספייס של בנאדם (או ליתר דיוק של בת אדם), אנשים נועצים מבטים כל הזמן, שלא לדבר על המאונן התורן שיושב על הצוק ומסתכל במשקפת (בתקווה שזו לא מצלמה) ואחר כך עוד הייתה לו את החוצפה לרדת לחוף ולהסתובב באין מפריע. כולי תקווה שיום אחד הוא ימעד ויתרסק. (אין באמור משום קריאה למאן דהוא לדחוף את המציצנים מהצוק, אני רק מאחל להם תאונות עבודה). בקיצור, נראה לי שבשנה הבאה נחזור לחוף הרגיל שלנו ולחוף השני שלנו בים המלח

kiaora

New member
ועוד הבהרה

התלוננתי על נעיצת מבטים וחוסר כבוד לספייס, וכמובן שלא מדובר על כולם. היו קבוצות של נטוריסטים שעסקו בשלהם והיו גם גברים בודדים שעסקו בשלהם, אבל היו יותר מדי גברים בודדים שבאו והתקרבו אלינו וכל הזמן נעצו מבטים באשתי. אז טבעי ומותר להסתכל, אבל לא יתכן שכל פעם שאני אסתכל לעבר מישהו מהם מבטו יהיה נעוץ בחזה של אשתי, חרמנים נמאסתם.

sl 3977

New member
אני בהחלט מסכים איתך kiaora

מציצנים רעים וחוצפנים באמת נמאסתם עלינו לכו לנערות ליווי ומועדוני חשפנות כאלו לא חסרים בת"א ור"ג וגם בחיפה ובקריות אני בהחלט יכול להבין ומזדהה איתך ואישתך בהרגשת האי נעימות ותקיעות המבטים בחזה של אישתך אני מקווה ש המציצנים ילכו למועדוני חשפנות ולמכוני ליווי ושמה יספקו את הצרכים המינים שלהם ויעזבו את הנטוריסטיות והנטוריסטים בשקט כולל אותי אותך את אישתך ואת כולנו רק אם יפתחו חוף נטוריסטי רישמי קבוע באחד מחופי הים התיכון שבארץ עם אבטחה זה ימנע את תופעת המציצנות וככה כולנו נהנה מאווירה יותר נעימה!!

kiaora

New member
הסתייגות

ואללה, אני כל הזמן מבהיר את עצמי ומסתייג מדברים שאמרתי, כנראה שאני צריך לקרוא יותר בעיון את מה שאני כותב. בכל מקרה, נראה לי שקצת הגזמתי באיחולי לצלמי הצוקים. אני לא מאחל להם למות, רק שיפסיקו את עיסוקם הנאלח.

oreni6

New member
געש

גם אנחנו מגיעים בזוג. מכיר את התופעה ואת התחושה של המבטים "הלא נעימים" , אגב היינו בים המלח לפני שבועיים והמצב היה זהה. אומנם פחות חבר'ה נטוריסטים אך המציצנים לא החמיצו גם את ההזדמנות הזו... חבל, שנה טובה

אין מה לעשות

אני ממש מבין אותך... אין מה לעשות... ככה זה בגעש... לא צריך לשים לב... למרות שיש ברצועה מגעש ועד אר-סוף מקומות בלי מציצים רק צריך למצוא את המקום הנכון

מבטים ומעשי זימה - געש

באחד מימי שישי האחרונים, ירדתי לחוף בפעם הראשונה להתערבב.... ראשית, לפי כל ההנחיות והקישורים שפורסמו כאן עשרות פעמים, לא מצאתי קבוצה עליה יכולתי להצביע בכדי לבוא, להציג עצמי ולהכיר. שנית, היו בחוף זוג שעסקו בפעילות מינית בין המתרחצים - קצת לא תואם את ציפיותי מהמודעות בפורום (בלשון המעטה) ואחרון חביב.. אחרי מספר ימים ירדתי לחוף גם עם אישתי, החוף היה ריק למעט אדם אחד, שמשום מה החליט שאישתי נכנסה למים כמו בעלה - ללא בגדים ונכנס לידנו. חוף ריק ללא פרטיות - אין גבול לנעיצת העין, לסקרנות וחוסר התרבות אני סמוך ובטוח שכל אחד מאיתנו עסק בפעילות מינית בחוף כך או אחרת אך יש דרך ויש דרך. נראה לי שגם כאן, מיעוט מקלקל לרוב ועושה רושם רע - חבל שנה וחתימה טובה והעיקר - מחר תמיד מגיע יום חדש

oreni6

New member
רק אם אתה ואני

ועוד ועוד ועוד נצטרף כחברים, רק כך כגוף מאוחד נהיה "כוח קנייה" וככאלו יהיה כדאי לכל בעל מתחם ,לתחום עבורנו חלקה. מבין ומצטרף לתחושותיך , חויתי זאת שוב עם אישתי בשבת האחרונה...

kiaora

New member
ראה

בחוף געש יש מאות מתרחצים ביום שישי. אתה מבין ש"הנטוריסטים המאורגנים" שמהווים את משתתפי הפורום הם מיעוט בקרב כלל הערומיסטים. יש מכל הסוגים. נטוריסטים מאורגנים, נטוריסטים פרטיים, זוגות (בין אם הטרוסקסואלים או הומוסקסואלים) שבאים להתחרמן, כאלה שבאים להסתכל על בחורות, כאלה שבאים לעמוד מאחורי הסלעים ולאונן, בקיצור המון סוגים.

O r e n E

New member
תרשו לי להוסיף משלי

קודם כל שמח (ועצוב) לקרוא את מה שכתבתם. צריך לשים את הדברים על השולחן כיון שהצדק צריך להעשות ולא רק להראות. אתם שניכם למעשה מגיעים מבחינה כרונולוגית של הדברים בסוף ולכן אני לא מניח שתקראו את כל התכתובות בפורום הזה ובפורום שלי בהייד פארק. בשבילכם אני מביא את תמצית הדברים. לפני שלוש עונות, מיסדנו התארגנות פרטית שלא נתמכה תחילה על ידי שום גוף ומהותה "מפגעשישי". כינסנו כל יום שישי החל מ 16:00 את מי שרצה לבוא לגעש לנקודה אחת. החזון היה ועדין לגרום לכל הערומים למינהם שמגיעים לים ולפסטיבלים להתקבץ יחד. עשינו עבודת שיווק שנשאה תוצאות בעונה הראשונה. אם זה ממש מענין אותכם תוכלו לקרוא זאת בפורום שלי (אין הכונה להסיט את הקוראים מפורום זה כלל, אלא לשם תיעוד). העונה השניה (בשנה שעברה), היתה מוצלחת לא פחות. אנשים הגיעו והיה לנו כייף. צריך לשים את הדברים על השולחן ולומר בגילוי שאחוז הגברים תמיד עלה על הנשים. תמיד גם "התברכנו" במציצים למינהם, אולם כקבוצה הם לא הזיזו לנו כולל לנשים שבחבורה. בשלהי העונה, החלטנו אפורצ'יק ואני לנסות ולגרען את הקבוצה הצעירה שמתחילה מגיל 18. ולשמחתנו הרבה, ברחצת הלילה שארגנו באחד מחופי ת"א, הגיעו 35 א/נשים כאשר מתוכם 28 איש היו זוגות. בפעם הראשונה בהסטוריה שהאזון בין גברים ונשים היתה כמעט שווה עם סינרגיה מצויינת ובקבוקי יין שהובאו מבעוד מועד על ידי המשתתפים. אחר כך אורגנו עוד מספר פעיליות כגון אוטובוס חינם שהוביל בשבת אחת את מי שרצה מהחטיבה הצעירה מת"א והמרכז לחוף נווה מדבר בים המלח וחזרה - ללא תמורה !!!. בשלב היותר מתקדם שולבו הפעיליות שלנו עם העמותה הישראלית לנטוריזם וזאת כיון שלא התחרנו בעמותה אלא שימשנו "בהתנדבות" גוף שמרכז את הצעירים. גם היום אנו עושים זאת בכייף מתוך אידיאוליגיה בלבד. (עושים זה אפור הזקן, אנוכי ועוד מספר מצומצם של שותפים מאחורי הקלעים). העונה הזאת בקיץ בגעש יש לומר, לטעמי, היתה מעט ירודה מקודמותיה. מדוע תשאלו? מכיון שאי אפשר שהכל יפול על כתפי כמה אנשים בודדים ומה לעשות גם לנו יש עבודה ומשפחה ועיסוקים שונים שלא תמיד נותנים לנו לתת 100% מהיכולת שלנו. בשל מגבלות אוביקטיביות אישיות, קשה היה השנה לדחוף את המפגשים כמו שצריך וכהשלכה ישירה היתה צניחה של כמות הבאים (למעט מפגשים שיזם איציק מהועד כיוזמה ברוכה שאינם אירועים של הועד). בנתיים, השמועה כמו שרצינו עשתה לה כנפיים שיש מפגשים בגעש. צירוף המצב של אי הגעה של כולם במרוכז וכמה מציצים, מאוננים ושאר מיני ירקות, הביאה אותכם יקיריי לראות למעשה תמונה לא נכונה. אני קורא את מה שאורן כותב (גם אצלי בפורום) ואני שמח מאוד על כך. זה אולי הדם הצעיר שאני מחפש שיעזור לקבץ את הצעירים לאירועים השונים בחורף ובקיץ. אני ממש צריך עזרה בענין ושילוב של רצון טוב לגבש את כל הצעירים יחד עם עזרה שלכם ושל אורלי שהביעה רצון לעזור- יכול רק לתרום ולחזק את הגרעין הצעיר שלשמחתי קיים בעמל רב. מעניין אותכם, רוצים לעזור בכנות ולא באופן ספורדי - דברו איתי. בידידות ושנה טובה לכם ולבאי הפורום אורן

O r e n E

New member
למשל

היי אורן, אני זקוק לעזרה בחיפוש אחר ספא לעונת החורף מיד לאחר פסטיבל פשוט. קהל היעד הוא עבור החטיבה הצעירה כלומר עד שלהי ה 40. מאחר ולא נכחת עד היום באירוע שלנו על מנת לקבל מושג, אנא השאר לי בדוא"ל מס' נייד על מנת שאוכל לתת לך מידע דרוש. כמו כן, עוד מעט יש את פסטיבל פשוט. זה מקום נפלא לבוא להכיר ולהתגבש. יש לנו אפילו "שכונה" משלנו שם. תראה מי אתה יכול לגייס חברים/חברות/זוגות כבר עתה לטובת האירוע. אני כמובן מוכן לעזור ולתת את הפלטפורמה המתאימה. אגב הפניה מיועדת לכולם. אורן

sl 3977

New member
אתמול אני ניסיתי לשכנע

ידידה שלי בת 18 וחצי לנסות להגיע למפגשים הנטוריסטים והסברתי לה ש בפעילויות הנטוריסטיות לא מקיימים סקס ולא נוגעים אחד בשני באיברים אינטימים ולא מקיימים אורגיה קבוצתית אלא זה עירום חברתי וההתנהגות זה כמו במפגשים לבושים במטרה לחוש את החופש והטבע ולהירגע משגרת היום יום אבל היא לא רצתה לבוא ובכך מאוד התאכזבתי אבל אורן אני אמשיך לנסות ולעזור להביא עוד ועוד צעירים וצעירות למפגשי החטיבה הצעירה הנטוריסטית

O r e n E

New member
כל הכבוד על התעוזה ../images/Emo45.gif

אני מעריך את מה שאתה עושה SL ומקווה שיצטרפו אליך עוד. בהצלחה אורן

קוואנט

New member
יכול להיות ש...

הגעתם באחד מימי השישי שבהם היה מפגש עמותה סגור? בדרך כלל כאשר יש בשישי בערב מפגש סגור, אזי חברי העמותה מעדיפים את מועדוני הספורט והבריכה על הירידה התלולה לגעש
. אם בכל זאת הגעת בשבוע "רגיל", נראה לי שכדאי לחדש נוהג ישן של נעיצת דגל העמותה בקרבת הקבוצה, כך שמשתתפים חדשים יוכלו להצטרף (לוועד העמותה שגולש פה - יש דגל בסביבה?) בקשר לנעיצות המבטים ולהתקרבות החשודה - זה אכן מטרד, אבל לא כזה שנמצא באופן קבוע. אם מציקים, פשוט מעירים. המציצנים נוטים להסתלק כשמעירים להם. בכל מקרה - הצלחת להבחין בעצמך שזהו מיעוט שמקלקל לרוב. אל תתן לחוויה או שתיים לא מוצלחות לוותר על הכל, כי באמת מחר מגיע יום חדש

חיים כחוויה

תודה על החיזוק, אך כשהנפש דורשת זה צורך - ומכאן עד לויתור המרחק נמדד בשנות אור. לשמחתי הנאה מעירום וים בו גדלתי הם טבעים עבורי. את חווית המפגש עדיין לא חוויתי ואני ממתין גם לכך. חג שמח

Hannusha

New member
אוי, כמה מתסכל../images/Emo4.gif

אנשים בחוף עצמו נעצו מבטים? לא אמרוים לזרוק אותם משם במקרה כזה?

sl 3977

New member
אי אפשר

להרחיק את המציצנים מ געש בגלל שזה מקום ציבורי שפתוח לקהל הרחב וזה לא חוף שסגור לנטוריסטים רק המשטרה יכולה להרחיק מציצנים מגעש אם היא רוצה בכך אבל במפגשי העמותה בבריכות ואתרי ספא הסגורים אין מציצנים כי לא מפרסמים את מקומות המפגש בפני מי ש לא חבר או ידיד העמותה הנטוריסטית הישראלית משום שרוצים למנוע מסוטים ומציצנים למינהם להגיע אבל הייתי רוצה שיעברו הרבה ניידות סיור עם שוטרים ליד האתרים בהם נערכים מפגשי העמותה הסגורים בכדי למנוע ממציצנים וסוטים להיכנס ולהטריד את הנטוריסטים

למעלה