שישי ביער הקדושים.

dekelsgi

New member
שישי ביער הקדושים.

עקב אילוצי משפחתי(אשתי ז"א)הצטרפותי לרכיבת השוקטה למדבר בוטלה(מסוכן מדי לרכיבה מאחר ואשתי בחודש השמיני להריונה)שמנו פעמינו לכוון בית שמש.חנינו בכניסה ליער הקדושים והחלנו לרכוב במגמת עליה -ימינה במזלג.מאחר ואני אינני מהמטיבים לנווט (כל מי שמכיר אותי מחייך עכשיו) הרמתי טלפון לחבר הטלפוני -אלונה ומה לאמר לכם מכירה כל אבן בעל-פה ולפי הוראותייה טיפסנו לכוון צובה ומלמעלה גלשנו חזרה לאורך הנחל (כסלון). חבל על הזמן ירידה מהירה ו... קרררררר לסיכום:יום שמש יפה, מסלול משגע מה אפשר עוד לבקש? הודעה זו נכתבה תחת לחץ חברתי מתון וטלטולים(המבין יבין או תבין, יותר נכון)

bez

New member
לא רוצה לגרום לסכסוך משפחתי

אבל ,מר דקל ,שים לב מה הפסדת!!!!

bez

New member
כל שאר התמונות

מטיול השוקטה מערד למצדה דרך ברכת צפירה ונחל צאלים.

alonaski

New member
ורק לחדד למי שלא הבין את הפואנטה:

ליאן (אשתו של שגיא) נמצאת בחודש השמיני להריונה!!!!!!!!!!!!!!!! (-ראו הוכחות בסרט של גדי על מפגש הפורום חודש שעבר... רואים אותה שם!!) עם הבטן של 12 קילו אובר-וויט היא עלתה את העליה מכיסלון לצובה!!!!! - לא וונדר וומאן?!?!!? לא?!?!!?!?
|מלכה|
האם עדיין יש מבינכם כאלה שמתרצים את הקושי שלהם לעלות את העליה הזאת בזה שיש להם "אובר-וויט" על האופניים בדמות גם ג'יפה וגם פס גומי למשל?...
או... שיש להם מעביר אחורי דאור ולא XTR שזה מה שיוצר את ההבדל ה"ניכר" של איזה... 300-400 גרמים!!!!!!!!!!!
שלא נדע!!!!!
צאו וראו ולימדו!!!!

dekelsgi

New member
היא עולה רק בגללל הXTR

ואם לי היה מעביר XTR אפילו לא היתי מתנשף ...וואלה גם כן חכמה.ושלא נדבר שיש לה עוד מישהוא קטן שעוזר לה (מבפנים).

alonaski

New member
חחחחח... ../images/Emo13.gif))))

כן... ממש עוזר לה בפנים!!! אישתך היא 4על4 ריאות!!!
פחחחחחחח...!!!! אולי זה היה בהשפעת אורי גלר שהצליח להרים אתמול בשתי אצבעות את יהורם גאון = בשידור בטלביזיה!!!

למעלה