שישי משעמם... אין כלום לעשות.. ממש לא היה איכפת לי כרגע איזה ספיישל ג'אג או משהו.. יש כאן מישהו?
M mooma16 New member 21/11/03 #1 שישי משעמם... אין כלום לעשות.. ממש לא היה איכפת לי כרגע איזה ספיישל ג'אג או משהו.. יש כאן מישהו?
J j a g f r e a k New member 21/11/03 #2 אני פה כי אני לא מרגישה טוב, ועוד לפני הטיול השנתי שלי ביום ראשון... יוווווו מה אני אעשה??? כל החברים שלי בסרט ...
אני פה כי אני לא מרגישה טוב, ועוד לפני הטיול השנתי שלי ביום ראשון... יוווווו מה אני אעשה??? כל החברים שלי בסרט ...
M mooma16 New member 22/11/03 #3 גם שליי נשארתי כי המשפחה באה לעשות על האש.. אבל אני לא רעבה וכוולם טוחנים..משעמם! תרגישי טוב ולילה טוב!
גם שליי נשארתי כי המשפחה באה לעשות על האש.. אבל אני לא רעבה וכוולם טוחנים..משעמם! תרגישי טוב ולילה טוב!
J j a g f r e a k New member 22/11/03 #5 I know what you mean תודה!.....לא נורא בקשר לתמונה, אני בעצמי לא מסתדרת עם מחשבים (לא יאומן כמה זמן לקח לי רק להירשם לפה).
I know what you mean תודה!.....לא נורא בקשר לתמונה, אני בעצמי לא מסתדרת עם מחשבים (לא יאומן כמה זמן לקח לי רק להירשם לפה).
J j a g f r e a k New member 22/11/03 #7 ואם ישכחו??? אני שונאת לא להרגיש טוב...ההורים שלי בטוחים שזה בגלל שאני "מתרגשת" מהטיול....ממש לא!! כולה טיול מסריח עם אוהלים ושקי שינה. הדאגה היחידה שלי היא שישכחו להקליט לי ג'אג..
ואם ישכחו??? אני שונאת לא להרגיש טוב...ההורים שלי בטוחים שזה בגלל שאני "מתרגשת" מהטיול....ממש לא!! כולה טיול מסריח עם אוהלים ושקי שינה. הדאגה היחידה שלי היא שישכחו להקליט לי ג'אג..
M mooma16 New member 22/11/03 #8 כתבי פתקים בכל מקום! זה תמיד עובד מאחלת לך שתרגישי טוב ותצאי לטיול! הלכתי לישנון, לילה טוף!
J j a g f r e a k New member 22/11/03 #9 ../images/Emo44.gif כן, זה מה שתמיד הייתי עושה. לילה טוב לך. תודה!
C cjharm New member 22/11/03 #10 ../images/Emo57.gifתרגישי טוב!!!! באמת, המון המון פתקים, תזכורות ושיחות טלפון!!!