אריאל, כדי שתרוץ מהר ליפה והחיה....
"היפה והחיה".... ביקורת!! אז אתמול ראיתי את ההצגה בהא הידיעה, של חנוכה 2006, אם אפשר בכלל לקרוא לזה הצגת חנוכה. לדעתי לא!! זה ברמה אחרת לגמרי, לא נראה לי שהועלתה בארץ הפקה ברמה הזו, אם זה מבחינת התפאורה, המוסיקה, האפקטים, ההשקעה.... אה, וגם היו שם כמה שחקנים לא רעים בכלל
הקאסט היה מצויין. באופן אישי, את חלקם אהבתי יותר, ואת חלקם עוד יותר... אני חייבת לציין את יגאל שדה, שאני מכירה אותו עוד מימי מרי לו (בכל זאת, 15 פעמים ראיתי את ההצגה), הוא זמר ענק!!! ושחקן מדהים, הוא מרגש והוא עושה את התפקיד של "החיה" בצורה... חייתית למדי. יעל, היא "בל" מושלמת, יפהפיה אמיתית... אהבתי מאוד מאוד מאוד את זה שבהצגה שאני הייתי, את הקומקומית שיחקה אביטל לבני המדהימה, שהיא זמרת בחסד.... רועי בר נתן מתוק אמיתי וקורע מצחוק (לא יכולתי שלא לרחם עליו על זה שהוא צריך להחזיק את הידיים ככה, חמש פעמים ביום לאורך כל כך הרבה זמן...) אבל הוא מוכשר בטירוף..... ובסופו של דבר, איך אפשר שלא..... ניקי. כל מה שאני אגיד יישמע קצת "שמאלצי", אבל מה אכפת לי, הבן אדם, לא משנה באיזה תפקיד תשימו אותו, קורע את הבמה. התפקיד של השעון הוא תפקיד מקסים, וניקי עשה ממנו מטעמים, מצחיק מתמיד, מרגש כמו תמיד, ניקי מוכיח לכולנו שאת כל מה שהוא עושה, הוא עושה עם כל הלב והנשמה הענקית שיש לו. אז כה לחיי!!! תענוג היה לראות הפקה ברמה הזו, וכמו תמיד, ניקי הוא תענוג גדול ביותר.
רוצו לראות לפני שייגמר.... ** ויוסי, ברוך השב....