שישי פרוע ושבת רגועעע

שישי פרוע ושבת רגועעע../images/Emo137.gif

לכולם... זהו נגמר חנוכה הא? אפילו סופגניה אחת לא אכלתי. בגלל העקירה המקוללת הזאת. בכל מקרה חבר'ה יוסי שלנו בארץ, והכל טוב אצלו... הוא מוסר ד"ש חם חם לכולם. תגידו מישהו הולך ל"יפה והחיה"? אני חייב ללכת לראות!

orianush

New member
איזה באסה שכבר נגמר..

לא בא לי לחזור ללימודים.. האמת שרציתי ללכלת ל"יפה והחיה" אבל אין לי עם מי וגם לא יודעת אם יהיה לי זמן.. ב"ה שנה הבאה אני אקח את אחיין שלי לאיזה מחזמר חח עכשיו הוא עוד קטן לזה שבת שלום לכוולם

1מאיוש

New member
../images/Emo137.gif איזה סופ"ש ..

נגמרר החופשש כןן.. ת'אמת בשביליי זה היה חופש רק של 3 ימים! לא יותר! הייתי ראשון - שלישי באילת ... בפסטיבל מחול
ואז ביום רביעי הייתי חולה מתה (עכשיו אני פסדר) בגלל מה שקרה במלון "גלי אילת" מי ששמע.. יש כתבות באינטרנט ובעיתון ...אותי פשוט תקפו יום אחרי.. "ריחמו" עליי שאני לא אהיה חולה באילת .. אממ זהו אילת מתגעגעת ליוס [: רוצה לשמוע ממנו קצת .. וממש שאין לי זמן לצערי ללכת ל"יפה והחיה" ... הלוואי והיה
כל מה שקשור ללימודים נדחה לי מראשון עד רביעי אז הכל נפל עכשיו על הסופ"ש הזה ..

ליבית1

New member
אריאל, כדי שתרוץ מהר ליפה והחיה....

"היפה והחיה".... ביקורת!! אז אתמול ראיתי את ההצגה בהא הידיעה, של חנוכה 2006, אם אפשר בכלל לקרוא לזה הצגת חנוכה. לדעתי לא!! זה ברמה אחרת לגמרי, לא נראה לי שהועלתה בארץ הפקה ברמה הזו, אם זה מבחינת התפאורה, המוסיקה, האפקטים, ההשקעה.... אה, וגם היו שם כמה שחקנים לא רעים בכלל
הקאסט היה מצויין. באופן אישי, את חלקם אהבתי יותר, ואת חלקם עוד יותר... אני חייבת לציין את יגאל שדה, שאני מכירה אותו עוד מימי מרי לו (בכל זאת, 15 פעמים ראיתי את ההצגה), הוא זמר ענק!!! ושחקן מדהים, הוא מרגש והוא עושה את התפקיד של "החיה" בצורה... חייתית למדי. יעל, היא "בל" מושלמת, יפהפיה אמיתית... אהבתי מאוד מאוד מאוד את זה שבהצגה שאני הייתי, את הקומקומית שיחקה אביטל לבני המדהימה, שהיא זמרת בחסד.... רועי בר נתן מתוק אמיתי וקורע מצחוק (לא יכולתי שלא לרחם עליו על זה שהוא צריך להחזיק את הידיים ככה, חמש פעמים ביום לאורך כל כך הרבה זמן...) אבל הוא מוכשר בטירוף..... ובסופו של דבר, איך אפשר שלא..... ניקי. כל מה שאני אגיד יישמע קצת "שמאלצי", אבל מה אכפת לי, הבן אדם, לא משנה באיזה תפקיד תשימו אותו, קורע את הבמה. התפקיד של השעון הוא תפקיד מקסים, וניקי עשה ממנו מטעמים, מצחיק מתמיד, מרגש כמו תמיד, ניקי מוכיח לכולנו שאת כל מה שהוא עושה, הוא עושה עם כל הלב והנשמה הענקית שיש לו. אז כה לחיי!!! תענוג היה לראות הפקה ברמה הזו, וכמו תמיד, ניקי הוא תענוג גדול ביותר. רוצו לראות לפני שייגמר.... ** ויוסי, ברוך השב....

איזה ביקורת מפתה...

עשית לי חשק מטורף לראות!! במיוחד אהבתי את "יעל היא בל מושלמת יפהפיה אמיתית.." (חחח בדיחה פרטית) שמח לשמוע שנהנת, ומקווה לבוא כמה שיותר מהר. ביום שלישי הם מופיעים בירושלים!

ליבית1

New member
האמת היא, שרציתי לכתוב משהו אחר

לגמרי על אהובתך, אבל ניקי הזהיר אותי, שאני אבחר טוב טוב את המילים... אז בחרתי.... בכל מקרה, אין מה לעשות, את היופי שלה אי אפשר לקחת לה... נכון?!

מממ משום מה

אני מבין את הרמז... "את היופי שלה אי אפשר לקחת.." אבל את כישרון המשחק שלה...חחחחחחחחחחחחח והשירה שלה....... טוב נכון, בחו"ל בחיים לא היו לוקחים מישהי שהיא רק יפה. שם הן זמרות ושחקניות בצורה קפדנית ומפחידה.. אבל אני חושב שבכל זאת יש ביעל קסם שאין במישהי אחרת. לא הייתי רוצה לראות את נינט עושה את התפקיד של בל. יעל באה לי יותר טוב..

ליבית1

New member
נכון שאנחנו לא פותחים את הוויכוח??

ברור שנינט באה יותר טוב לתפקיד.... אבל את ה"קסם" של יעל באמת אי אפשר לקחת לה..... תכלס היא עשתה קריירה מה"קסם" הזה, לא??????? אל תגרור אותי בלשון לדיון בנושא הגברת, כבר החלטנו שאנחנו חלוקים בנושא, נכון? נכון! אני לא רמזתי לכלום
אם אתה הבנת מה שהבנת.... תחשוב למה.....
ותכלס, יעל תמיד באה לך יותר טוב, לא?!

lir2004

New member
טעות בידייך, ליבית, יקירתי...

אמר לי פעם אדם חכם: "נעורים ויופי הם מתנה זמנית שנתן לנו האל!". לכן, יעל אומנם יפייפיה, ואין לי ויכוח... אבל נראה אם היא תהיה ככה בגיל 60-70... מתישהו, זה צריך להעלם... אני מקווה שזה לא נשמע כאילו אני לא מפרגן לה או משהו... היא באמת יפייפיה ומוכשרת...

למעלה