שישי שבת אלה הימים שאני יוצרת בשביל העתיד

שישי שבת אלה הימים שאני יוצרת בשביל העתיד

אלו ימים שאני לא מלמדת, בבקרים שקט ואני יכולה לערוך ניסיונות על דגמים חדשים שאני רוצה לפתח בעת האחרונה, הרבה בזכות אירית, התחלתי לעבוד קצת יותר על נושא הליבוד הרטוב והיות והנושא הקרוב ללבי הוא הבובות אז זה הנושא שאני מנסה לעבוד עליו הבובה שאתן רואות כאן מלובדת כולה למעט ראשה שתפור מבד ניתן להזיז את ידיה ורגליה ולשחק עימה גודלה 20 ס"מ ברקע ניתן לראות תמונה שאני מציירת עכשו שנמצאת בתהליך עבודה

איולי

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo189.gif../images/Emo23.gifכל כך מיוחדת ויפה

אני ממש ממש אוהבת אותה! בתמונה היא נראית קטנה יותר מ 20 ס"מ, אם את מסובבת אותה כאילו היא רוקדת אז החצאית שלה מתנפנפת? אני התאהבתי

hen79

New member
מ-ד-ה-י-מ-ה! אני אוהבת מאד צבעוניות והיא

צבעונית בטוב-טעם! ממש עונג שבת!

כל העבודה בליבוד רטוב, בתחילה ליבדתי גם

כדור לראש ועליו התחלתי לעצב תווי פנים עם מחט ליבוד ויצא כל כך גרוע שהחלטתי לתפור ראש מבד פעם אחרת אנסה שוב

מאוד מיוחדת וססגונית וקשה לי להבין

איך הוכנה בליבוד רטוב בלבד. יופי של ביצוע.

אורית - מדהימה הבובה

וכל כך שונה מהבובות שלך שראיתי עד עכשיו. גם הצבעוניות וגם העיצוב - מדהימים בעיני

e m u n a

New member
הכיוון מפתיע...../images/Emo13.gif

חצאית מקסימה, גם הצבעוניות גם הגישה, השיער והראש מעבירים קצת תחושת כובד, הייתי מנסה להקל עליה במשהו.

תודה רבה , היו לי הרבה קשיים עם הבובה הזו

כמו שספרתי בהתחלה ליבדתי ראש מכדור, אפילו תפרתי לו שיער ע"פ בובת וולדורף, שיער תלתלים שופע ופרוע ואחר כך הצלחתי לקלקל את הכל עם המחט אז תפרתי את הראש מבד ו"הלבשתי" עליו את הכובע אמונה-את צודקת מאוד, כבר הייתי עייפה אבל התוצאה היתה הרבה יותר טובה מקודם לכן ואני אוהבת את הבובה הזו כחלק מהדרך ומהמאמץ ההתפתחותי שלי בכל מקרה זה רעיון טוב לתפור לבובות מלובדות שיער כמו לבובות וולדורף רק כדאי קודם לעצב את הפנים את הבובה הזו אני משאירה כך כעוד סימן דרך בביוגרפיה המקצועית שלי -מקווה שאוכל להסתכל אחורה ולראות שהתקדמתי

nbrosh

New member
אורית, היא מלאת חיים ורכות..

וזה ממי שלא "מתה" על בובות. בד"כ הן קצת מפחידות אותי. במיוחד גמדים וכאלה.

למעלה