שישי-שבת בפורום "מתכונים"

שישי-שבת בפורום "מתכונים"

מה מתכננים להכין לכבוד הסופשבוע

שבת שלום וסופשבוע נפלא

Maldini Girl

New member
ארוחת יום הולדת לאחד הבני דודים

ביקש-
מרק פטריות
פרגיות ברוטב יין ושמנת עם טעמים מעושנים
תפו"א בתנור
אורז לבן
סלט חומוס
סלט חיטה
סלט סלק

ady18

Well-known member
אצלי

קציצות דגים+קוסקוס
מרק כרוב
קנלוני בשר
סלט גזר
טחינה
וסלט קצוץ
עוגת שמרים שוקולד
ערב שישי:
פיצה טורטיה ....

עדיקים

Active member
ואצלנו

אתמול התארחנו אז עליי הופקדה הכנת העוגה, הכנתי בראוניז מושחתים במיוחד, מזל שהשארתי הכל לאורחים כי זה באמת מושחת ביותר.
להיום הכנתי פאי רועים מהאתר של ניקי
, כמובן שדגמנו אותו כבר אתמול ויצא מעולה.
בנוסף הולכים כנראה לבריכה אז הפשרתי חזה עוף להכין לילדים שניצלים ולנו אכין סלט ביצים ואולי עוד משהו לא החלטתי.
מקווה להספיק הבוקר להכין סלטי חצילים (קניתי אחרי ההצלחה של שבוע שעבר)
ומחפשת רעיון מה להכין עם כרובית ולא אנטיפסטי או משהו דומה בתנור כי כזה מכינה המון ודי נמאס על בני הבית.

עשית את הפאי עם הירקות שאני עשיתי?

הפאי יוצא מעולה, הבחור טרף את זה במשך יומיים וביקש שאכין עוד בהזדמנות והאמת שאני גם אכלתי וממש היה טעים.
&nbsp
לגבי הכרובית-אולי כרובית בטחינה? מה לגבי לביבות כרובית?
אני הכנתי השבוע במולטי קייק ויצא ממש טעים. אפשר גם לטגן/בתנור.

עדיקים

Active member
עשיתי פאי עם ירקות כמו שאת עשית

עם שינויים קלים כמובן כמו שלא הוספתי בצל לפירה כדי שהילדים יסכימו לאכול וחבל כי לא נגעו בזה. לצד הפאי הכנתי סלט ירקות כמו שהמלצתי לך.
אנחנו אכלנו ונהנינו מאוד ואפילו נשאר לי להיום ואם לא יהיה חיסול אז תשאר מנה גם למחר. זה ממש חוסך לי בישולים בימים העמוסים שעוברים עליי כשאני בדיאטה ומחפשת ארוחות מסודרות.
ותודה רבה לך כמובן שהבאת קישור למתכון. אני מאוד אוהבת את האתר של ניקי ב.

lseugy

New member
זה לא מה יהיה אלא מה היה.

השבוע, עד סוף השבוע אהיה לבד בבית. אז הבת שהיתה בסופ"ש הזה בבית, אמרה שלא אכין כמות משום שממילא הכל יוקפא. אז כמויות שחלק מהן ילך להקפאה עדיף בשבוע הבא.
אז הכנתי רק להיום ירכי עוף (המשולשים) עם תפוחי אדמה בתנור (הטוסטר אובן. מיותר להדליק את הגדול) במסגרת של מלח. ליד זה רוטב/ממרח שום (התלהבה ובקשה שאכין עוד כי הפעם הכנתי מעט שלא אתקע עם כמות גדולה להזבלה). זה שסיפרתי לכם באשכול של "מתלבט בענין שום".
על יד זה קצת צ'ימיצ'ורי (שגם סיפרתי לכם באותו אשכול). ממנו התלהבה פחות.
לחטיפות פה ושם הכנתי סלט-ממרח אבוקדו (אבוקדו, 3 ביצים, חצי מבצל גדול, 2 כפות מיונז, פלפל ומלח ולמעוך הכל היטב במועך תפוחי אדמה). סלט ירקות.... וזהו.
שבוע טוב לכם.

אצלנו בסירים הפעם לא היה הרבה

הכנתי אתמול בבוקר (שישי) עוגיות ריבה וגם הכנתי חביתיות (כמו שמכינים אטריות לפסח)-אני חולה על זה...

&nbsp
ולהיום הכנתי לנו לצהריים: חזה הודו בתיבול פפריקה ועוד תבלינים-אני פחות אוהבת, אבל הבחור דווקא אהב ושעועית ירוקה ברוטב עגבניות שיצאה לי ממש טובה.

mykal

New member
אגיד לך,

חזות בצורה 'יבשה' רק תבלינים--גם אצלי בבית היה פחות הולך,
אבל אותם תבלינים כרוטב שבתוכו נאפה החחזה היה יותר טעים ועסיסי.

למעלה