שישי שלום לכם. סוף סוף רכשתי

יוספה 51

New member
שישי שלום לכם. סוף סוף רכשתי

טחון מהצומח. מה למשל עושים איתו (ולא בולונז?) באין בצק עלים/פילו או שאר מיני בצקים כאלו?
 

ladybug6

New member
ממולאים, קציצות, צ'ילי נון קרנה, מילוי למאפים

כל מה שהיית עושה עם בשר טחון, בעצם..
 

יוספה 51

New member
יש איזה מתכון שלך שתכננתי לעשות. צריכה לחפש

מה זה היה.. אחפור בפורום, תודה.
 
איך עושים מזה קציצות?

בתקופה הקרניסטית שלי הייתי עושה קציצות עם ביצים.
איך מכינים מהטחון מהצומח קציצות בלי שימוש בביצים?
 
הקישור לא עולה

אבל תודה על הרעיונות
 

merav999

New member
תנסי להיכנס פעמיים

גם אצלי פעם הקישור לא עובד, ובפעם השניה עובד....
 
קמח חומוס ומי סודה

עושים פלאים בכל תערובת.
אורז מבושל דביק
שבבי תפוחי אדמה ונוזל כלשהו נניח רוטב סויה
 
קפוא או יבש?

בעל מקרה שנסי מותניים יצרי לך בצק פריך שטחי בתבנית מתאימה בגודל ועליו מלית עשויה מהטחון הזה כאשר טיגנת בצל ושום למכביר, הוספת את הטחון, עירבבת היטב, בזקת כמון קינמון פלפל שחור מלח וקמצוץ מתיקות עירבבת היטב טעמת ותיקנת. עכשיו את יכולה להוסיף לזה שליש כוס קמח חומוס וקצת מים או שני תפוחי אדמה מגוררים, לערבב ולאפות יחד. מתאים לצפות עם שמנת קשיו ושמרי בירה אבל יעבוד יפה גם בלי.
את הבשר ניתן לשדרג עם פטריות חתוכות דק לאורך וצלויות , חצילים בקוביות קטנטנות מושחמים על המחבת או בתנור, כנ"ל קישואים....עשבי תיבול! קורנית, אורגנו, פטרוזיליה, שורש זנגויל מקוצץ דק.

חוצמזה את יכולה לייצר קציצות בעזרת קמח חומוס, שבבי תפוחי אדמה, אורז מבושל דביק, וכמובן ירקות
 
למעלה