שישי שעבר חזרתי מלונדון.

ליאת275

New member
שישי שעבר חזרתי מלונדון.

היה מדהים,הייתי בהופעה של טיילור,ונחשו מה? נכנסתי למאחורי הקלעים,פגשתי אותה,דיברתי איתה והצטלמנו [: אמרתי לה[אוקיי צעקתי לה] כשעזבתי.. שתבוא לישראל
ההופעה הייתה מדהים אנרגיות מטורפות,רקדתי ושרתי והצלחתי לתת לה כיף כשעברה בקהל :) תמונות מההופעה http://www.facebook.com/album.php?id=555683979&aid=344204 התמונה שמצורפת זאת אני חברה שלי גם מישראל וטיילור :)

ליאת275

New member
אני זאת עם המתנה והמגזינים.

הבאתי כדי להראות לה שאוהבים אותה פה D:

LeAnnDylan

Well-known member
יאאא איזה מגניב!!

ואיזה ענקית היא
יצאו לך תמונות ממש שוות. אגב מזה ה-13 הזה על היד שלה? ראיתי שכתבת שם שצילמת את ההופעה. יש לך קליפים שצילמת משם או רק תמונות סטיל? איזה שיר שלה הכי אהבת בלייב? ובכלל אם את זוכרת את הטראקליסט או כמה שירים היא שרה. מענין אם היא מבצעת את אותו סט כמו בארה"ב או רק את השירים היותר פופולארים/מוכרים שלה שמחה שיצא לך לפגוש אותה ושנהנית
נראה ממש כיף!

ליאת275

New member
היא בהחלט גבוהה!

התמונות הראשונות זה מהמסך הגדול,התמונות עם שמלה הכחולה זה שהיא באה לאמצע האולם[איפה שהייתי] ושרה כמה שירים באקוסטי :) מספר 13 זה מספר המזל שלה,חוץ מזה שהיא נולדה ב13 לדצמבר,כל פעם שמופיע המספר 13 זה אומר שייקרה לה משהו טוב :) יש לה מלא דוגמאות לזה... כן יש גם כמה סרטונים בפייסבוק שלי גם וגם ביוטיוב,הנה לינקים. ביוטיוב http://www.youtube.com/user/LiTuShRBD1 ובפייסבוק שלי http://www.facebook.com/#!/video/?id=555683979 אממ הצטמררתי בDEAR JOHN והיה הכי כיף לרקוד את THE STORY OF US Enchanted פשוט הרגשתי כ"כ מחוברת אליו אחרי הפגישה :) גם את Long Live היה כיף לשיר איתה,זה אחד השירים שאני הכי אוהבת מהדיסק SPEAK NOW.... :) הרשימת שירים http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...0135847938980_555683979_7832307_4119689_n.jpg המסע הופעות בארה"ב מתחיל במאי. היא קודם עשתה מסע הופעות באסיה ואירופה ועכשיו היא מתכננת ועושה חזרות למסע בארה"ב. יש לה הופעה יומיים אחרי היומולדת שלי 27.5=>29.5 ,בא לי ללכת :(

LeAnnDylan

Well-known member
איזה מוזר שהיא לא שרה שום דבר

מאלבום הבכורה שלה. בדר"כ גם כשעושים וורלד טור לאלבום מסוים מצרפים לפחות שיר אחד או מחרוזת אחת של כמה שירים מהאלבומים אחרים. אני לא מכירה את רוב השירים
נראה לי לא הייתי כל כך נהנית בהופעה הזו כי כל השירים שלה שאני אוהבת הם מאלבום הבכורה שלה
את MINE שמעתי לראשונה ב-ACM השבוע והוא נשמע ממש שונה מזה שצילמת. ההוא ב-ACM היה הרבה יותר קאנטרי ונשמע לי טוב יותר. מצד שני אולי בהופעה עצמה זה נשמע טוב יותר. באק טו דצמבר היה ממש טוב וזה אחד השירים שלה שאני הכי אוהבת. וואי הקליפ של פירלס הרס לי את עור התף
יש שם איזה מישהי שצווחה איי לאב יו כל שניה ושיגעה אותי
אבל מהפזמון ככה זה נרגע קצת והיה ניתן לשמוע את טיילור. אגב בקשר לגובה שלה איך שראיתי את התמונה שלך זה הזכיר לי את הטוויט של דראנקן מרטינה מהטקס ביום ראשון: "I went to hug Taylor and she accidentally kneed me in the forehead"

ליאת275

New member
כן גמני נורא רציתי שתשיר מהאלבום ה1

הוא הדיסק האהוב עליי. אבל באמת באמת שהיה כיף לא נורמלי!!! אני לא מישהי שהולכת להרבה הופעות [כי אני לא אוהבת הרבה אמנים ישראלים,יותר מארה"ב או דרום אמריקאיים שלא מוכרים פה :/] אבל כשאני הולכת אני נהנית כ"כ זה משחרר :) בFIFTEEN היא ממש הייתה לכיוון שלי [זה התמונות] יואו הייתי נותנת כל דבר כדי לחזור ליום ההוא,i go back to march 30 all the time ממש <3 חחח אין לי מושג על מי את מדברת XD

blah blah story

New member
זה בסדר בדר"כ לאף אחד אין מושג על מה היא

מדברת
איזה כיף לך שהיית בהופעה שלה. אני לא מכירה אף שיר שלה - אבל זה ממש כיף ללכת להופעה של מישהו שאוהבים. וכן, היא ממש ממש גבוהה

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אני מניחה שכשאוהבים אמן מסוים

לא באמת משנה מה הוא שר בהופעה. למרות שאני לא זוכרת למי אמרתי את זה (לרווית או אורית או אולי דרורית
) שהייתה איזה הופעה של שוגרלנד והם שרו רק שירים מהאלבום האחרון שלהם ואמרתי שאם הייתי הולכת להופעה שלהם והם היו שרים רק שירים מהאלבום האחרון הייתי יורה בהם
אבל במקרה שלהם האלבום האחרון שלהם פשוט גרוע. במקרה של טיילור אני מניחה שאת אוהבת את כל האלבומים שלה
אני בטוחה אגב שיצא לך לראות אותה שוב
אגב דראנקן מרטינה - http://twitter.com/#!/DrunkenMartina

ליאת275

New member
אני באמת אוהבת את כל האלבומים

אבל התחלתי לאהוב אותה מהדיסק הראשון,האומנם הרבה אחרי שיצא אבל לפני שיצא לאב סטורי בארה"ב כבר התחלתי לשמוע אותה. לא כמו רוב המעריצים שמחוץ לארה"ב,שרק מאז לאב סטורי והדיסק פירלס היא התפרסמה אצלהם. אני חושבת שבגלל זה היא לא שרה מהראשון כי חששה שהרוב לא יכירו את השירים,אבל מעריצים אמיתיים יהיה להם גם את השירים מהראשון. חבל :( מתה להגיע לארה"ב ולנאשוויל. תודה דילן,אני ממש מקווה :)

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif אני גם חושבת ככה

אני מאמינה שמעריצים שלה יכירו לפחות את הסינגלים שלה. היא יכלה לשיר בכיף איזה סינגל או שנים מהאלבום הראשון. בכל מקרה גם אני מתה להגיע לנאשוויל ולא לחזור לארץ לעולם
אני הולכת לקנות את הגראנד אול אופרי ולגור שם לנצח
|חיהבסרט|

ליאת275

New member
חבל שלא איימתי עליה במכתב

כשכשהיא באה היא שרה את כל השירים שלה,על כל הזמן שחיכינו שתבוא -_- כ"כ רציתי לשמוע ולשיר איתה את TIM MCGRAW :(

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif טים מקגרואו../images/Emo23.gif

אני הכי אוהבת את Cold As You
וכמובן גם את Picture To Burn, Teardrops On My Guitar, The Outside, Our Song ו-Should've Said No אני גם אוהבת את Only Me When I'm With You אבל לא סגורה על אם זה גם מהדיסק הראשון ><

איזה יופי!

שמחה לשמוע שנהנית. התמונות שהעלת ממש טובות. אני מניחה שישבת די קרוב לבמה. כיף לך.

ליאת275

New member
תמונות מסך ואח"כ היא הייתה קרובה.

"ישבתי" באמצע ברצפה [על כסאות,לא באמת עם הטוסיק ברצפה XD] סתם לא ישבתי בכלל כל ההופעה רקדתי :) תודה :)

למעלה