שישי 7/4 United Roots & Haim LAROZ

PsyHost

New member
אנשי עין חרוד מאוחד

חיים לרוז אימפריה!!! ביין היוצרי דאב הטובים ששמעתי

United Roots

New member
מסיבת סוף ליין חורף של United Roots

United Roots חוגגים את סיום הליין האיכותי בSLOW משה יחד עם חיים לרוז יום שישי 7.4 המחוגה 4 תל אביב United Roots חוזרים בחורף

שגיא ואסף --->>>

אם לא ייצא לי לראות אתכם- תהנו לכם בדרום אמריקה!!!!!!!! אל תעשו דברים שאני הייתי עושה
ותחזרו אלינו בריאים ושלמים!! -כשף!

amnonvy

New member
נו באמת....

שגיא, אסף, קצת לא פייר, אחרי הכל - למה לעשות את זה מול צאלים, קיבינימט?! שוב בדיוק בזמן שאני לחלוטין לא יכול להגיע להנות מכם, ועוד עם חיים..?! דווקא בשישי?! אז קודם כל בהצלחה, ודבר שני - דברו איתי, אולי תקפצו לאיזה קפה לפני שאתם מתחפפים לכם. לפחות שנספיק להגיד שלום.... jah bless, guide and protect! כבוד! אמנון.

חח אמנון אם כבר אתם עושים את זה..

מול יונייטד רוטס.. לפי מה שזכור לי כמה חודשים - כבר הליין הדו חודשי שלהם רץ בסלואו משה בימי שישי!!
שיהיה המשך יום נעים.. כל מי שבסלואו שיהנה וכל מי שבצאלים שיהנה קיצר שכולם יהנו בסוף שבוע הזה!!!!! חח רק יום שלישי היום.. אבל שיהיה.. -כשף!

johnnypsy

New member
איזו דילמה

מה עושים? יונייטד או צאלים?!? והאמת שאפשר שניהם ביחד השאלה מתי זה נגמר יום שבת... אסף (זה עודד השותף לחדר בבקעת הירדן:) ) שיהיה בהצלחה אחי!!! ואם לא נגיע... תהנה בדרום אמריקה!!! תחזור עם אנרגיה מחודשת לעונה שניה!

yaarasta

New member
המלצה../images/Emo70.gif

להפסיק לריב, (אפילו עם זה בציניות ובנימה טובה) ולהנות ANYWHERE ACROSS DE HOLYLAND!!!!! ליינים תמיד יתנגשו עם מסיבות או הפקות חד-פעמיות או פסטיבלים. זה שמשהו עושה מסיבה, או שיש לו ליין קבוע, זה לא אומר שכולם צריכים לעמוד דום!!! יש מספיק רגאיי בשביל כולם, וביננו? יש גם מספיק קהל לכל המסיבות!!! כבר ראינו את זה בחצי שנה האחרונה! עוד משהו: יונייטד רוטס הראו לכולם פה בקהילה היפה שלנו איך באמת מרימים ליין, בלי לעשות יותר מדי רעש מיותר, תכלס? אחד הליינים הכי חזקים בחצי שנה האחרונה. המשכיות, עקביות, רצינות!!! BIG UP YOURSELVES!!! me seh so!! -יער

amnonvy

New member
חלילה

יער, אל תיקח את זה לשם, חס וחלילה... לא תמצא סאונד וליין שאני מפרגן לו יותר מלשני החבר'ה המעולים של יונייטד, שגיב ואסף. לטעמי הסאונד העולה עם הווייבס הטובים ביותר באיזור. באמת חבל לי שלא יצא לי להיות בערב האחרון שלהם, שוב - במיוחד כשזה עם חיים - שהוא גם חבר וגם מוזיקאי נהדר - והשידוך הזה הוא משהו שרציתי שיקרה וקיוויתי לראות. מאחל מכל הלב המון הצלחה ו-big up על כל התקופה הזו, בלי לעשות דאווין, בלי ללכלך, בלי פחד - אסף ושגיב הרימו פה משהו איכותי ושמח במיוחד - גם כשזה עמד מול ערבים בבארבי או בג'ה פן - או לחלופין - בצאלים ועין חרוד, עם כמה מהאורחים יוצאי הדופן והטובים ביותר שהתארחו בליינים בזמן האחרון. שנה הבאה, חבר'ה - נתראה בדרום... ובינתיים - כבר נדבר לפני שתטוסו... jah bless! אמנון.

United Roots

New member
תודה United מסמיקים

אז ככה רצינו להודות באמת לכולכם על הפירגון ועל הערכה של כולכם עבדנו קשה במהלך ה9 חודשים האחרונים וכיף תמיד לקבל פידבק על הבנייה של הליין נורא אהבנו את העשייה הבלתי פוסקת כדי לעשות לאנשים כמה שיותר שמח אנחנו סומכים על הקהל הרחב שימשיך לנוע לצלילי האופביט הנפלאים האלו שלנו אישית גורמים כל פעם צמרמורת מחדש REGGAE ROOTS DANCEHALL לכל מי שלוקח חלק בהפקות אירועים אלו תמיד שמחנו ונשמח לעבוד איתכם היה לנו תעעענוג!!! תודה רבה לכל הSOUNDSYSTEM שהתארחו בליין ותודה רבה רבה לאדם מיוחד מאוד שתמיד דאג שנישאר בשביל הזהב אמנון ורשבסקי אנחנו אוהבים אותך United Roots נתראה בסתיו (נחזור שזופים) תודה לכולם

למעלה