שישי 7.5.2010-ערד להתכונן DUDI SHARON

TAL BAR ZOHAR

New member
שישי 7.5.2010-ערד להתכונן DUDI SHARON ../images/Emo190.gif

7.5.2010-שישי במגה קלאב |"פלורנטין" ערד- DUDI SHARON LIVE SOLO CHA CHA KARNAVAL SET 2010 בהפקת ענק שתדגדג לכם את הצורה !!! שישי דרומה שלא נברא !!!!!!!!!!!!!!!!! להתארגן אנשים הולך להיות טירוף ! גם ככה הארץ שלנו מטר על מטר ומסיבה טובה אין בכל מטר !!! תחשבו על זה חחח ! 22+

גרוזיה

New member
לבנתיים דודית שורפת רחבות ולנו לא משוחרר כלום

מתייי האלבוםםם של דודי יוצאאא (אני יודעת שהוא עבר תקופה קשה ואני לא מאחלת לאף אחד) אבל האלבום היה אמור להיות מוכןןןןןןןן לעזעזעללל טליליזזזזזזזז''''' הפורום בתרדמתתתתתתתתתתתתתתת צמאה לקטעים חדשיםםםםםםם שדודית תפסיק לבחוש בטראקים ושתשחרר כבר את קרנבל לקיץץץץץ..חחחחחח מאז המינוס 1 אני בשגעת רוצה כבר את האלבום אצליייי במערכתתתתת !!!! בהצלחה לדודי וג'ואל שעושה חיים בברזיללללללל ועפה על החיימשלהההה!!!!!!!!!! שישיייי יורדות לערדדד מותאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!! ושאלההההה:::קרנבל יוצא באלבום של ג'ואל או אצל דודי ????? או בשניהם?? וסתם יצאתי בשאלה מפגרת חחחח ותעני מהרררר כי בפייסבוק את עונה שלא נברא חחחחחח מריחה כבר תסופ"ש באומןןןןן !!!אווו בערד!!!! או שאול !! או שאולי !!!או סגול!! או כתום !!חחחחחחח!

עינת TO GO

New member
+1 אני בטוחה שיהיה שווה לחכות!~כמו שקרה עם ב

כמו שקרה עם בומבסטוס וכולם חשבו שיש להם את הקטעים ופתאום באלבום דודי וג'ואל הפתיעו אני בטוחה שיצא אלבום מושקע השאלה רק מתיייי ולמה אין ריפ ארוך וברור של קרנבלללללל :/

מה יש לכם??חכו בסבלנות איףףףף ,מה נראה????

אנשים נראה לי חושבים שדודי מייצר נעליים ??? תרגיעו זה מוסיקה וזה משו עצום זה רגע שאני בטוח שדודי חיכה לו הרבה זמן להוציא אלבום בכורה סולו ! עוד לפני שאנחנו מחכים! הסבלנות תשתלם לכולנו !

למעלה