שישרור סגידה

זהריקוו

New member
תמונות של אושרי החתיךך :)

למי שיש תמונות של אושרי הכוסוןן הזההה שיביא לי בבקשהה .. :)) אני חייבתת הוא כזה יפה .. !! תודה אנשיים ביי

linoy123477

New member
../images/Emo23.gifחולה על אדם!!

אני חולה על אדם לפי דעתי הוא הכי חמוד שמה! אם מישהו יודע מתי יש להם מפגש מעריצים בקשה שיגיד לי!!

maayan1559

New member
לשרון

לא רוצה עם אחר זמן חולף שוב לבדי בלילות הקרים חולמת את דמותך ונוגע ברוך ידיך מלטפות אותי מדוע היום אני לא לצידך אף אחד פה לא מבין איך נגעת במקום עדין רק אותך רוצה והרגש שוב עמוק מתפרקת, מנסה לצעוק רק אותך רוצה לא רוצה שתלך לא אל תעזוב אותי אך גם לא אתייאש אם לא תחזור מחר והרגש בלב חונק אומר לי אל תרפי כשהמוח דורש, וותרי, הוא לא נשאר אף אחד פה לא מבין איך נגעת במקום עדין רק אותך רוצה והרגש שוב עמוק מתפרקת, מנסה לצעוק רק אותך רוצה לא רוצה שתלך לא אל תעזוב אותי אך גם לא אתייאש אם לא תחזור מחר שרון אני שרופה עלייך

OoנויoO

New member
שלוםם....את חדשה פה?

אם את רוצה תמונות שלו את יכולה להכנס לאתר הראשי שלהם...

כה מזה התגעגעתי !!

שושנה.. אמ.. אמ.. אמ... אמ.. זה דוד... את .. איך אני אגיד את.. חמודה .. ומאוד יפה !! ( חחח דוד נדלק עליך נראה לי ) באהבה דוד הכוסון -->

לדוד =]]

נראה לי ששושנה גם נדלקה עליך היא לא מפסיקה לדבר עלייך!! דודדדדדד אני אוהבת אותך באהבה שושנהה

יאא שושנהה שליי ../images/Emo80.gif

דוד הכוסון -->
אומר לשושנה ש.. האמ האמ שושנה היקרה שלום!! כשראיתי אותך בפעם הראשונה הרגשתי את הקליק בינינו גם את הרגשת את זה? אני מחכה לתשובה ממך שושנה שלי!! הפרח בגני!! באהבה דוד ( הכוסון) --->

לדוד שלי..

שושנה הכוסית==<>
אומרת לדוד.. דוד אהובי כבר הרבה זמן רציתי להגיד לך את ההרגשה הזאת.. אני אוהבת אותך בכל ליבי.. באהבה שושנה הפרה

זהריקוו

New member
:)

אאהה ודרך אגב כבר נכנסתי לאתר ואין שם כמעט תמונותת .. אבל תודה בכל זאת :)

אהלןןןןןן :) תכירי אותו -> ../images/Emo110.gif

שמו דוד!! שמי סנדרה!! חחחח אם את רוצה תמונות יש לי המון מאמי כנסי אליי לאייסי 23303591

למעלה