הכל בדיוק ההפך ממה שאמרת!!!
היי לכולם!!! דווקא אבן קיסר מבחינת העמידות הפרקטית היא הכי טובה!!! 1. עמידות לחומצות (לימון, חומץ, שפריצים של מיץ עגבניות) 2. עמידות טובה לחום. אבן טבעית עלולה להתבקע! 3. עמידות לחומרי ניקוי קורוזיבים (סילית נגד אבנית, למשל) אבן טבעית מתעכלת . מבחינה אסטתית כאן מגיע הויכוח לגבי מה יפה יותר. וזו שאלה של טעם, וקצת תיאוריות בדבר האם טבעי הוא יפה יותר. לאורך זמן התערובת הסינטתית כמו אבן קיסר מחזיקה יותר טוב מעמד. יש בעבר איזה שרשור בנושא, אפשר לדפדף אחורה. ולגבי בוצ´ר בלוק. מאחר והוא עץ יש לו את החסרונות שלו ולאורך זמן , ברוב המטבחים מתגלים רקבונות. נכון שאם מתקינים ואוטמים נכוןאז זה לא אמור לקרות... אבל מי מבטיח שיותקן נכון ושבעלי המקצוע לא יחפפו? חוץ מזה זה חומר רך ועלול להפגע בשריטת וחיתוכים. מבחינה אסטתית הוא מדהים!!!