|שיש לי משהו בשביל כל החובבים פה...

Princess Grace

New member
|שיש לי משהו בשביל כל החובבים פה...

בבקשה, וחוצמזה, מה אתם חושבים על שייגעצ??

Princess Grace

New member
כי הם הלהקה

היחידה בישראל בערך של שמה a rats ass על מה שאנשים אחרים חושבים..... או על מה שחברת התקליטים חושבת....

ALMIGHTY

New member
אובססיה?

אין לי שום אובססיה, היא חמודה לפי דעתי. אני לא אוהב את הפוזה שהיא עושה, אבל שיריה די נחמדים. שלא תקרא לעצמה פאנק אם היא לא יודעת מה זה, ושתתחיל קצת להוריד מעצמה במיחוד אחרי שלא הצליחה לבטא את שמו של דיוויד בואי כראוי...

Princess Grace

New member
נו באמת!!!

אנשים... תתחילו להקשיב למוזיקה מהארץ יותר!!!! זה באמת שווה את זה!!! ניו-יוקר -רפיח זה שלהם אבל לדעתי הוא הוא לא משהו, תנסי להוריד את "את יודעת" או "רוצה ללכת" או "חייל של מאה שערים" שהם שווים הרבה הרבה יותר, ואז תגידי לי מה דעתך...

Princess Grace

New member
זה שאני עוקבת...

אחרי יובל מנדלסון הביתה, יש לי את כל התמונות שלהם בחדר, על כל הקירות (למען האמת, גם על התקרה קצת...נגמר המקום), אני מגיעה להופעות שעתיים לפני הזמן רק כדי למצוא מקום שהוא הכי קרוב לבמה ואני מאוהבת נואשות ביובל אומר שאני אובססיבית?????

Princess Grace

New member
בבקשה!!!! במיוחד לך....

כתבה כלשהי שהתפרסהמ בפינגווין....... נראה מה דעתכעם על יובל, אחרי שהוא משווה אותו לבילי ג´ו!!!!!!!!! ונתחיל בחימום – יובל מנדלסון עולה לבמה עם חולצת גאנז נ רוזס, מה שכבר מקנה לו כמה נקודות זכות, לפחות אצלי. נכון שזאת קלישאה שחוקה, אבל מנדלסון והלהקה שלו הם מסוג הלהקות שאו שאוהבים אותם או ששונאים, אבל קשה מאוד להשאר אדיש כלפיהם. אני, בניגוד לרוב בני גילי, מעדיף דווקא לאהוב אותם. למה? כי מלבד העובדה ששיקו פלדמן (גיטרה), אבי מרקוביץ´ (באס) ואסאפיס רייז (תופים) הם נגנים נפלאים שפשוט כיף לראות ולשמוע אותם, ביובל מנדלסון יש את מה שחסר כמעט לכל בחור ישראלי שלוקח גיטרה ועלה על במה - כריזמה, חוצפה ונוכחות בימתית מרשימה. בנוסף, אני לא יודע אם במודע או שלא, הבעות הפנים שלו במהלך ההופעה הן פשוט העתק מדוייק של הבעות הפנים של בילי ג´ו ארמסטרונג, סולן גרין דיי, מה שמעניק לבחור עוד כמה נקודות זכות. שוב, לפחות אצלי. לצד "ערוץ הילדים", "פרח נתתי לנורית" ו"עושה ביד" הנפלאים מאלבום הבכורה של הלהקה, הם ביצעו גם כמה שירים מהאלבום שבדרך, שמהאזנה ראשונה אני כבר יכול להעיד שהוא יהיה לא פחות מוצלח מקודמו. כולי תקווה שהפעם ה"חכמים" מגלגל"צ יתנו להם צ´אנס. אני עדיין מתקשה להבין איך הם התעקשו להתעלם מלהיט ענק כמו "ניו-יורק רפיח".

OPERATi0N_iVY

New member
טחח...

"הלהקה היחידה..." על הזין שלי... בגלל זה הם להקת מיינסטרים גם... הגיוני ביותר... אני חושב שקודם כדאי לך להתפתח יותר לדברים שלא זרם המיינסטרים שוטף אותם לכיוון שלנו (כמו שייגעץ)... יש בארץ מספיק להקות עם עמדות פי אלף חזקות יותר מלהקת החובבנים של יובל מנדלסון או איך שלא קוראים לבן זונה הזה, שכל ה"מרידה" וה"לשים זין" שלו מסתכם בפוזת "אני שונא פוליטיקאים"... שיקבלו הזמנה מאוד מיוחדת למצוץ לי...

למעלה