בבקשה!!!! במיוחד לך....
כתבה כלשהי שהתפרסהמ בפינגווין....... נראה מה דעתכעם על יובל, אחרי שהוא משווה אותו לבילי ג´ו!!!!!!!!! ונתחיל בחימום – יובל מנדלסון עולה לבמה עם חולצת גאנז נ רוזס, מה שכבר מקנה לו כמה נקודות זכות, לפחות אצלי. נכון שזאת קלישאה שחוקה, אבל מנדלסון והלהקה שלו הם מסוג הלהקות שאו שאוהבים אותם או ששונאים, אבל קשה מאוד להשאר אדיש כלפיהם. אני, בניגוד לרוב בני גילי, מעדיף דווקא לאהוב אותם. למה? כי מלבד העובדה ששיקו פלדמן (גיטרה), אבי מרקוביץ´ (באס) ואסאפיס רייז (תופים) הם נגנים נפלאים שפשוט כיף לראות ולשמוע אותם, ביובל מנדלסון יש את מה שחסר כמעט לכל בחור ישראלי שלוקח גיטרה ועלה על במה - כריזמה, חוצפה ונוכחות בימתית מרשימה. בנוסף, אני לא יודע אם במודע או שלא, הבעות הפנים שלו במהלך ההופעה הן פשוט העתק מדוייק של הבעות הפנים של בילי ג´ו ארמסטרונג, סולן גרין דיי, מה שמעניק לבחור עוד כמה נקודות זכות. שוב, לפחות אצלי. לצד "ערוץ הילדים", "פרח נתתי לנורית" ו"עושה ביד" הנפלאים מאלבום הבכורה של הלהקה, הם ביצעו גם כמה שירים מהאלבום שבדרך, שמהאזנה ראשונה אני כבר יכול להעיד שהוא יהיה לא פחות מוצלח מקודמו. כולי תקווה שהפעם ה"חכמים" מגלגל"צ יתנו להם צ´אנס. אני עדיין מתקשה להבין איך הם התעקשו להתעלם מלהיט ענק כמו "ניו-יורק רפיח".