שיתוף בהתלבטות

ailag

New member
שיתוף בהתלבטות

בסופ"ש של ה3-5 למאי, למי שלא ידע, יש לCDO סופ"ש באילת של אימונים. ממה שהבנתי זה אימון-שניים כל יום והודת רחוב פה ושם. (ולפני זה, ב 2.5 יש אירוע גדול ברעננה) לא יודעת אם ללכת לאילת או לא.. הטיעונים בעד ברורים - זה קפוארה, זה מגניב, זה אמנם עולה כסף אבל לא חסר לי אז למה לא. הטיעונים נגד הם פחות או יותר: אני לא יודעת אם אעמוד בכ"כ הרבה אימונים או שאחרי 1-2 פשוט אתעייף ואבזבז את הזמן ככה.* וזה המון התעסקות בקפוארה, גם לא בפן הפיזי, אם מרביעי אחה"צ עד שבת בערב אני בזה.. חוצמזה, מבחינה חברתית.. זה לא חלילה שרע לי, האנשים שאני מכירה בקפוארה הם באמת אחלה - אבל אין לי מספיק חברים שאשכרה יקראו לי להסתובב איתם, נניח, כשאין פעילות. (ובבקשה לא להטיף לי על זה, קחו את זה כנתון) לא יודעת כמה זמן הסתובבות בכלל יהיה. * ולבזבז את הזמן זה לא טוב, כי אם אלך לאילת אז לכבוד זה אצטרך לשנות לו"ז של הכנת ממ"ן.

coacain

New member
2 /3 אימונים ביום זה כלום!!

בכל מקרה לשאלתך להתייעצות : אני אומרת לכי על זה בגדול!!! או שתטוסי לברזיל!! אבל לטוס לברזיל את בטח לא יכולה, אז נראה לי שחווית קפואירה נהדרת יכולה להיות לך באילת 2 אימונים ביום זה כלום!!! גם אין מה לדאוג לגבי הסתובבויות בטח כל יום בערב תעשו הודה ויהיו הרבה חברה ותכירי הרבה אנשים חדשים! שיהיה לך בכייף, ואם לא תחליטי ללכת את תהיה עוד יותר מחוץ למעגל (תרתי משמע) את תתבעסי יותר כי כולם יחזרו עם סיפורים!! איך שאני רואה את זה כסף זה הגורם היחיד שיכול להוות בעיה ונראה שאין לך בעיה עם זה בהצלחה את באמת בת 25? נראה לי שאת אמורה לדעת כבר מה אפשר לעשות בזמן פנוי ובמיוחד באילת!!

ailag

New member
אולי זה לא 2-3 וקלטתי לא נכון, לוידעת

ולא הבנתי מה הקשר לגיל 25.. הייתי באילת פעמיים-שלוש, הפעם האחרונה היתה בטיול השנתי של י"ב, לא עניינה אותי במיוחד לכשעצמה. (כלומר מה שיהיה מעניין בטיול זה הקפוארה, על העיר אני לא בונה)

wolfeyes30

New member
אני מקווה שבהודה את יותר זורמת

יאללה, לכי תבלי אילת וקפוארה נשמע סבבה לגמרי ולבלות עם אנשים מהקפוארה מחוץ לאימונים רק יעזור לך מבחינה חברתית שם

כמו שאני אוהבת להנות עם הקבוצה שלי

ברוך שובך. לא היית היום באימון, חסרת לי.

wolfeyes30

New member
חסרתי גם לי באימון

הולך להיות חודש קשה אני מקווה שאני אוכל להגיע לסדנאות ולבטיזדו

למרות ההתלבטויות (המובנות)

אני אומרת לכי על זה. זה באמת המון קפוארה, ויש סיכוי שאת עדיין לא בכושר לכל זה, אבל זה חוויה שהיא מעבר לאימונים עצמם. בסדנאות זה בדרך כלל אימונים שגם לשבת בצד ולהסתכל עליהם מלמד הרבה מאוד, ולדעתי חבל מאוד להפסיד. ומהבחינה החברתית - מקסימום קחי איתך ספר, או אם יש אפשרות לעבוד על הממ"ן שם... לא כל הזמן חייבים להיות מוקפים באנשים, וזה לגיטימי. בקיצור, אני אומרת לכי על זה.

Forever NemeSh

New member
ברור שתלכי על זה! ../images/Emo13.gif

זה ה-מקום להתפתח ולהתקדם, להתחבר עם האנשים עוד יותר וליצור לעצמך מעגל חברתי נרחב יותר בקבוצה שלך.. אילת וקפואירה נשמע לי חוויה כיפית במיוחד, למה לפספס אותה? אם כסף זו לא בעיה עבורך אז בכלל
בכל אופן, נראה לי שאם תוותרי על זה, את תתחרטי מאוד, ולא נראה לי שתתחרטי על כן להגיע, כי זו חוויה.. ומבחינת 2 אימונים ביום... שטויות.. כיף.

ailag

New member
תודה לכולם

בסוף כשהתקשרתי לעידן לשאול פרטים והבהרות, הוא גם אמר שזה כנראה לא כ"כ לרמה שלי (אם כי מישהו שהוא יותר חדש ממני הולך.. אבל הוא הרבה יותר חזק / עם הרבה יותר כושר) וגם .. שנגמרו המקומות. אם יתפנו מקומות יגידו לי, בינתיים אני לא הולכת. גם לזה של יום רביעי לא, כי יש לי לימודים בדיוק על האמצע שלו. טוב נו, זה מפנה לי זמן לכתוב פה :)

ailag

New member
הם מחר יוצאים ../images/Emo4.gif ולא התפנה מקום ../images/Emo4.gif

למעלה