חשבתי על זה
והנה מה שנראה לי שיעבוד טוב. בבקשה כל מי שרוצה להשתתף במפגש הזה - תגיבו. תומר, מין הסתם ההצעה הזו מנוסחת אליך, תאמר מה דעתך. פשוט נראה לי שאלו תנאים שיהיה נוחים ביותר לי, ואני מקווה שגם לשאר. הרעיון הוא לצייר בביצפר שלם במרכז תל אביב, בחופש הגדול כשהמקום סגור ואף אחד לא יראה את הרייטרים חוץ ממארגני האירוע. כל הצילומים של האירוע יהיו של הגב שלנו. הרישום יהיה דרך האינטרנט, תחת כינויים.. אבל כדי למנוע בלאגן, כל מי שנרשם יתחייב להגיע (ישבע באמא שלו וכו'). ינתן שטח קיר מסויים לכל אחד, ואם קרו מסויים רוצה להתארגן ביחד, ינתן לו שטח גדול במיוחד (=כמה יחידות קרובות אחת לשניה). לא משנה מה יחליטו המארגנים לגבי התימה (יענו הנושא), כל אחד יכתוב שם בתימה הזו. זותומרת שאם למשל התימה תהיה מוזיקה, אני אכתוב 'סול וילאמס', מישהו אחר יכתוב 'מילס דייויס' וכו'.. אם תרצו, תוסיפו תכינוי שלכם איפשהו לפיס.. אבל מי שלא, יוכל להשאר ככה עלום שם בכפולה. ככה גם נוכל להביא אותה בקטע חינוכי
אני חושב שכדאי להריץ תחרא הזה מהר ככל האפשר.רייטרים, בו נעשה מפגש רציני הפעם. במקום לצייר בבלקבוקים באיזה קניון מחורבן יש לנו הזדמנות לעשות קירות חוקיים במקום רציני. אם תישנו על זה אתם תצטערו, מאה אחוז. תראו אמביציה, תגיבו, נדבר על העיניין.. נחליט יחד עם ההנהלה של הפרויקט על התנאים ונקיים תמפגש הזה בזמן הקרוב.