שיתוף - גבינת שוקולד של טרה

  • פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
שיתוף - גבינת שוקולד של טרה

כחובב שוקולד, וגרגרן ידוע, הסוכרת די הפריעה לי באורך החיים החביב עליי.
נגמרו הימים של טוסט שוקולד וכריכי השוקולד.

לשמחתי, בעקבות הפרסומות (למרות שאני לא חסיד של המוצרים של טרה בד"כ), גיליתי את גבינת השוקולד,
גיליתי שמבחינת פחמימות ל100 גרם היא לא נוראית (אאל"ט 20 גרם פחמימות ל100 גרם. 100 גרם זה שליש מיכל, הרבה יותר מהכמות הנמרחת על פרוסת לחם). כנראה יש בה הרבה שומן כי,
לפני ארוחת הבוקר, הגלוקומטר מראה 121, אחרי ארוחת הבוקר, 102 (נבדק במהלך מספר שבועות, בשבוע שעבר זה היה 120 ו107)

אז אפשר לסמן V על הגבינה השוקולדית?

(הלחם בכריך אגב, הוא ה"לחם ההולנדי" - לחם דגנים מלא)
 

פינליש

New member
לא רוצה להיות משביתת השמחות

אבל זה אחד הדברים הדוחים בעולם. (לטעמי הגרגרני בלבד כמובן)

כבר עדיף לאכול פרוסת לחם מקמח מלא עם כפית שוקולד למריחה ולבדוק מה זה עושה לך.
לי זה לא מזיז לסוכר.
 

DDN

New member
לי זה דווקא היה טעים, אבל זה כבר טעם ועל ריח

בדקתי את הממרחים האחרים, כמות הפחמימות ל100 גרם שלהם גבוה מדי לטעמי. משתדל לפעול לפי הכללים שהצבתי לעצמי.
 

tulkin

New member
אפרופו שוקולד

גם אני חובב של שוקולד. ולמעשה מאז הסוכרת התחלתי לאכול הרבה יותר שוקולד. קודם ידעתי ששוקולד זה לא בריא בגלל כמות הקלוריות והסוכר. הייתי משתדל לאכול כמה שפחות, ומרגיש רע כשאוכל. עכשיו, כשאני יודע שהאוייב הגדול זה הפחמימות וכל השאר זה סבבה, התכנסתי לשוקולדים שמכילים 90%+ מוצקי קקאו. מכילים מעט מאד פחמימות. ואני יכול לאכול הרבה מהם. ולהפתעתי זה גם מרגיש לי טעים יותר.

האנקדוטה המשעשעת שלי היא שאחרי שהתרגלתי לאכול שוקולד 100%, יצא לי מספר פעמים בודדות לאכול שוקולד 92%. וואוו, כמה שזה הרגיש לי מתוק.
 
למעלה