שיתוף הפורום בצרותי עם TREO680

kobi10

New member
שיתוף הפורום בצרותי עם TREO680

אז כך... מזה כשלשה שבועות הטראו אינו משמש כטלפון, למרות כל רצונותי. עשיתי כל דבר אפשרי מאות ''ריסטים'' בכל פעם שהטראו נתקע. ביצוע HARD RESET ואיתחול המכשיר מחדש. כמובן שבדרך חלק מהמידע שהיה בתוכנות צד שלישי נמחק.... הורדת כל תוכנות צד שלישי ושימוש במכשיר ביכולות הבסיסיות שלו. פנייה למעבדת ''אכסל טלקום'' ברח' הברזל בת''א - שם אמרו לי שאין כל בעיה וערכו ''ניקוי'' למכשיר. עוד HARD RESET מול אלכס מהמעבדה ( עם ניירת שנשלחה ואינה מתאימה לTREO680) באמצעות שאלות במייל. היום יום שישי 02.11.07 , המכשיר לא מתפקד, בשבועיים האחרונים אני עם הנוקיה 6100 שמציל אותי.... הולך איתו בכיס באופן קבוע ובכל פעם שהטראו מסרב לתפקד גם כטלפון אני מייד מעביר את הסים לנוקיה. בדקתי בפורומים בחו''ל מקבילים לשלנו והוברר לי כי הבעיה ידוע. לצערי, ביום ראשון בבוקר שוב אלך לי למעבדה, ל''בלות'' שם ולהתחנן שיבדקו את המכשיר במקום מכיוון שיש לי עשרות פגישות ואירועים וללא המכשיר אני ''אבוד''. אמשיך לעדכן את באי הפורום בכדי שיחשבו לפני רכישה/שדרוג מהTII /TIII הטובים והידועים ו TREO 680 משולב. כמובן, אמשיך ואעדכן לאחר הבדיקות במעבדה על תוצאות השירות. קיבי אהרונוב 0522781036

kobi10

New member
במהלך השבת ביצעתי

מספר ''רסטים'' וכן נתתי למכשיר ''לנוח'' מספר שעות. הוא מתחיל לקלוט ושוב לאחר שעה שעתיים מפסיק ללא כל סיבה מעניינת.

AYELET1

New member
לא כל כך מתמצאת בחלק של האלקטרוניקה-

האם יתכן שאיזשהו רכיב מתחמם?...

kobi10

New member
אולי..לא יודע

לא הרגשתי חום מיוחד באזור החלק האחורי. נהפוך הוא המכשיר קר. ב 4 שעות אחרונות יש קליטה.....

kobi10

New member
יום ראשון , ניסיון נוסף

להפעיל את הטראו ולהשתמש ... אבל....כשלון נוסף. הטראו עבד כטלפון עד השעה 13:00 ולאחר מכן עברתי לנוקיה הקטן והטוב..6100. ''מומחים'' אמרו לי שאולי הבעיה עם הסים של סלקום, האם למישהוא ידוע משהוא על כך ?

kobi10

New member
יום שני - לפי המלצה של

כמה שפנו אלי ב''פרטי'', היום החלפתי את הסים בסלקום. הפעלתי את הטראו ובינתיים התחיל בקליטה באופן רגיל. אני מאוד רוצה להיות אופטימי ולהאמין שהטראו יעבוד עם הסים החדש.

kobi10

New member
יום שני 23:00 הטראו הפסיק שוב לקלוט.

במהלך היום מאוד רציתי לחשוב שהינה לאחר החלפת הסים הכל שוב בסדר... אך להדם.... הטראו הפסיק לעבוד. חוזר לנוקיה. כמובן שמחר, במהלך היום אהיה ב''אכסל טלקום'' נראה מה יודעים שם להגיד לי..........שוב בזבוז זמן, שוב תחנונים לטיפול מהיר, שוב ושוב ושוב............

zoti

New member
אולי המכשיר דפוק?

נסה להתעקש שיתנו לך לנסות מכשיר אחר.

kobi10

New member
אנסה גם אנסה.

במשך הבוקר אהיה ב''אכסל'' ואדווח למתעניינים על רמת הטיפול והגישה.

kobi10

New member
הייתי במעבדה - לאחר בדיקות

ראשוניות הוחלט בתאום עם יניב להשאיר את הטראו לבדיקות. לבקשתי, נתנו לי מכשיר חליפי מסוג 515 ( זוכרים..? ) על מנת שאשתמש לפחות באנשי הקשר ויומן הפגישות. נחכה ונראה .....

למעלה