שיתוף ומחשבות יתקבלו בברכה

almo2012

New member
שיתוף ומחשבות יתקבלו בברכה

שלום בנות
הייתי מאוד רוצה לשתף ולשמוע קצת מה דעתכן, זה בעיקר פוסט פתוח שאשמח לקבל עוד מחשבות.
אני אמא לילדה בת שנה ותשע חודשים. היא גם הגיע בטיפול הראשון ברוך השם. בנתיים חזרנו לטיפולים ללא הצלחה כבר אחרי כמה סבבים.
הנושא שמטריד אותי מאוד הוא המשקל, העלתי במשקל בהריון ואח"כ לא הורדתי אותו. אני מרגישה שבחודשים האחרונים בשל לחצים שונים בעיקר רגשיים אני עוד מעלה (גם של הטיפולים אבל בעיקר בעבודה).
אני לא אדם שטחי ולא מתעסקת במראה ובמראה כל הזמן העניין שזה מתחיל להיות לי קשה להכיל את עצמי.
ואז אני חושבת לעצמי, האם כדאי לעשות עכשיו דיאטה, בזמן טיפולים? האם לא כדאי "לשמור" את כל האנרגיות לטיפולים? אין לי תשובה ברורה,
האם משהי עושה או עשתה בזמן טיפולים.
ובבקשה אל תשפטו. תודה ושבוע מקסים ובשורות טובות לכולנו.

אני עושה

בעקרון לא משהו קיצוני.
החלטתי להתחלי לאכול בריא ולשלב עם זה ספורט מתון.
אני עושה הליכות בערבים (משהו כמו 3 פעמים בשבטע)
ופעמיים בשבוע אימון שרירים (גג חצי שעה) אימונים מהיוטיוב

אני עושה את זה חודש, ואני מרגישה ממש ממש טוב עם עצמי!
אז נכון, זאת לא דיאטה שעפים ממך במהירות הקילוגרמים
אבל זה בהחלט מחטב וגם ניתן להחזיק בזה תקופה ארוכה, ממש בכיף! בלי לסבול.
והכי חשוב ניתן לשלב בטיפולים בכיף.

אגב, אני לא סופרת קלוריות או משהו כזה.

בהצלחה!

פנדה30

New member
אם את יכולה, ברור שאפשר, ורצוי

בעיקר כי זה באמת יכול לעזור- עצם ההורדה במשקל, אבל גם למצברוח ובכלל.

אישית, לא הצלחתי. ידעתי שעדיף שארזה, והתחלתי קבוצה. אבל ראיתי שאני לא מצליחה לשלב שני פרוייקטים גדולים בחיי, והעדפתי להתמקד בטיפולים, אז עזבתי.

בהצלחה!

הגוף שלנו זה הבית של הילד שלנו..

בעיני זה כמו לרפד את הקן שיהיה לקטן או לקטנה שיתארחו אצלנו במשך תשעה חודשים הכי נעים ונוח. כלומר התזונה הנכונה, השתייה, חיזוק השרירים... זה כאילו שמצטחצחים לקראת ההריון...
ובנוסף, יש כאן גם איזשהו חיבור אחר לגוף שאכזב אולי,הקשבה לגוף, כבוד אליו, לא להזניח אותו... למרות הכעס והתסכול ממנו. הסטת הפוקוס מהאכילה הרגשית תאפשר אולי להתמודד עם המצוקות האמיתיות שרוחשות מתחת, לא עם הסימפטום.
אז לשים לך למטרה להראות כמו בר רפאלי? לא... לא חייבים "להכנס" בזה בצורה כזו שתשאב אנרגיה. אבל אם זה עושה לך טוב ומעלה את הדימוי העצמי ויגרום לך להרגיש שעשית משהו קטן עבור עצמך ועבור הבית של הילד שלך.

למעלה